Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz floratm #5932 üzenetére

    "Érdekessége hogy nem a telefon hangerejét vezérli ... "
    Ez a működés engem a sírba tenne. Anno (Emui 8 alatt) a telefonom csak így volt képes
    "viselkedni", bármi volt rákötve. Szerencsére az Emui 9-ben javították (nem tartom kizártnak, hogy részben az én visszajelzéseim miatt is). Szóval most nálam minden blutooth-os kütyüm (2 hangszóró, 2 TWS és 2 fejhallgató) így működik.
    Egyébiránt az előbb említett Emui-s bug miatt utána néztem, hogy hogyan is kéne ennek az egyébként "abolute volume"-nak nevezett funkciónak működnie. Készülék és rendszer függő (a Samsung-ok esetén pl. a beállítások között is kapcsolható, de ha ott nincs akkor a developer options alatt), hogy legyen-e hangerő szinkronizálás (magyarán, ha állítod a hangerőt a bluetooth-os egységen, akkor a telefonon is megjelenik a csúszka, és pl. az 50% az így mindkét helyen 50 % lesz) vagy sem.

    "Az eddigi füleseim összevonva kezelték a hangerőt, ez pedig külön."
    No, ez azért érdekes, mert - az én eddigi tapasztalatom alapján legalábbis - ha adott készüléken az egyik eszköz hangereje szinkronban van, akkor a másiknak is így kellene működnie. Szóval ez vagy egy szoftver bug vagy ... nem tudom, de mint írtam, ez az én szememben egy ordas nagy hiba, és én már rég túladtam volna rajta.
    Ennél a Soundpeats márkánál lehet számítani fw. frissítésre, vagy ha valami sz@r, akkor így jártál?

    #5935 dirkam
    " ... nem touch control, hanem fizikai gombokkal történő vezérlés ... "
    Az én 1More (EHD9001TA) fülesem ezt tudja. Annyi korrekcióval, hogy az ANC aktiváláshoz duplán kell érinteni (ANC level 2 → ANC level 1 → pass throught → ANC off) a jobb- vagy baloldali fülest.

Új hozzászólás Aktív témák