Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz Yeffy #4393 üzenetére

    Ezt azért tegyük tisztába...

    Tök lényegtelen a SoC-od és tök lényegtelen a füles is. A Bluetooth egy szabvány Lehet kiegészíteni, és lehet hozzáadni, de az kizárólag eszköz specifikus lesz.
    Amit QC TWS Plus két marketinggel az semmi más mint BT 5.x alap képessége és a szabványba foglaltak teljesítése. A gyakorlatban lényegtelen mi van a készülékedben.
    Hála az égnek azok az első generációs nagyon ócska kínai TWS-ek, amik külön kapcsolódtok a készülékhez, ideje lejárt és most már nagyon gáznak számít, ha a két füles egyszerre kapcsolódik.
    Olyat is már nagyon rég láttam, hogy egy füles nem 1db eszközként jelenik meg hanem van külön azonosítója bármelyik oldalnak is, és ha ilyet látnék, nem éppen a minőség jelének gondolnám, és nem szeretnék soha két külön eszköz látni.
    Egy normális TWS 1db eszközként kapcsolódik mindegy hogy 3db, 2db vagy 1db elemből áll, minding ugyanahhoz az 1db eszközhöz kapcsolódsz, és nem kell soha azzal foglalkozz, hogy jobb vagy bal vagy kutyafüle.
    Minden esetben kommunikál a 2 füles egymással különben nem lennének szinkronban egy idő után, és 99%-ban master salve párosról van szó.
    És gondold végig! Ha külön kapcsolódna a két füles, attól az akadozásod nem szűnne meg, hanem "csak" az egyik akadozna az árnyékolás miatt, mennyivel jobb...

    Normális esetben a master slave viszony jelerősség függvényében akár dinamikusan cserélődhet, és te ebből az ég világon nem szabad semmit észrevegyél.

    Itt leírtam, hogy bizonyos estekben miért akad a füles.

    Két eset között, így két készülék között is rengeteg oka lehet az akadozásnak.
    Különböző codecet használnak pl. Más a telefon BT antenna kialakítása, máshogy vezérli az SW úgy általánosan, más Android verzió újabb TWS támogatással rendelkezik, és még sorolhatnám.

    "a HTC-nel ez az akadozas normalis, ha a bal a master? ennyire alacsony lenne a hatotavja a fuleseknek?"
    Igen.
    "illetve az normalis, h csak a master fulest latom aktivnak a telo BT menujeben?"
    Minél olcsóbb a füles annál nagyobb rá az esély, hogy ilyet látsz.

    "Sony-nal szinten el a kerdes, ez az akadozas normalis? mit lehet tenni ellene, h megszunjon?"
    Valószínűleg normális ebben a helyzetben.
    Másik telefon, másik füles, más helyre teszed a telefon hogy közelebb legyen.

    van olyan, legalabb ilyen hangzasu, vagy jobb fules, vagy fejes, ami tamogat aptx HD-t/LDAC-ot a piacon?
    Nincs LDAC füles. Fejes elég sok van, de az másik topik.

Új hozzászólás Aktív témák