Új hozzászólás Aktív témák

  • Takuun

    aktív tag

    válasz Takuun #3387 üzenetére

    Kipróbáltam az említett játékokat. Akciódús játék közben, meg talán amúgy is, érzékelhető, hogy késik a hang. Lövöldözős játéknál pláne kellemetlen, így javasolt inkább vezetékes füles használata. De azt amúgy amit a Mortal Kombat mobile-nál tapasztaltam, hogy úgy szétessen a hang, olyat más játéknál nem vettem észre.

    Tegnap az egyik fülest betettem és Messenger-en telefonáltam egy külföldi ismerősömmel. Borzasztó volt. Alig hallott. Nem mentem gyorsan, Bubival voltam, azzal még nagymuter is lehagy, de a menetszél olyan zavaró volt, hogy meg kellett álljak. A 6 sávos út mellett, amúgy mindent hallott a környezetből. Szóval telefonálásra nem a legalkalmasabb zajos környezetben. Csak ha valami nagyon halaszthatatlan arra jó.

    Zenét illetően továbbra is azt tapasztaltam, hogy a zene minősége erősen befolyásolja a a hallott hangot. EQ-val korrigálni kell a legtöbb számnál.

    Más szerzett tapasztalat nincs vele. Amit hiányolok, zeneszámban a pörgetés, illetve ami ma előjött, hogy tök jó lenne, ha akkor amikor hozzám szólnak ki tudnám kapcsolni úgy a zenét, hogy aktivan átkapcsol a környezeti hangokra és felerősíti, így nem kellene kivennem a fülest a fejemből.

Új hozzászólás Aktív témák