Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz mucsiattila #15322 üzenetére

    Sportra én inkább ilyen forgó fülhorggost ajánlanék. Ez így nagyon kényelmes designos és mozgáshoz is elég fix. Ez biztos nem fog kiesni.

    A kialakításról egy rövid videó.
    [link]

    Pro kontra :-)

    Nemrég agyon dicsértem így most csak a negatívokat másolnám illetve írnám róla:

    "A Sport X10 nem egészen a Soundcore Liberty 3 Pro szintjén van , de úgy találtam, hogy az illeszkedés segített a legtöbbet kihozni az ezekből a fülhallgatókból származó szilárd hangminőségből. Az erős mélyek találkoznak a meleg magasakkal, az átengedhető középpontokkal, hogy tetszetős hangprofilt hozzon létre, amely olyan körülmények között működik, amelyekben valószínűleg viselné őket. Más Soundcore budokkal ellentétben azonban ezek nem támogatják az aptX-et, így Android a felhasználók elveszítik ezt, bár az AAC az SBC-vel együtt jár."

    " Az ANC teljesítménye elég jó, kivéve, hogy nem csillapítja annyira a széllökéseket – ezt rendszeresen megjegyeztem, amikor rajtuk kerékpározok. A Wind Noise Reduction kapcsolója az alkalmazásban segít, de szerettem volna egy kifejezettebb hatást. Segít, ha mondjuk gyorsabban fut vagy kerékpározik, és csak a természetes aerodinamikát érzi, míg egy szelesebb napon ezek a széllökések megtalálják a módját, hogy áthatoljanak."

    "A telefonhívások nagyon jók beltéri környezetben, köszönhetően a hat mikrofonos tömbnek (mindkét oldalon három), amely segít a háttérzaj egy részének kioltásában, és egyidejűleg javítja a hangokat. Csendes környezetben a hívások szépek és egyértelműek voltak. Kint vagy zajosabb környezetben fel kell emelnem a hangerőt, hogy halljam a hangokat, de így is működhet a hívás. Az Anker azt mondja, hogy az énekhangot kitisztította, ha az átlátszóság mód be van kapcsolva, de ez attól is függ, hogy mennyire hangos a háttér."

    "tt nem kap vezeték nélküli töltést, így az USB-C az egyik lehetőség. Gyors töltés áll rendelkezésre – a gyors 10 perc akár két órányi lejátszást biztosít."

    "A mi álláspontunk

    Az Anker kihagyott néhány olyan funkciót, amellyel az árat 100 dollár alatti címkére csökkentette, így költség-, de funkcionális szempontból is értéket hagyott. Itt van a tartósság, csakúgy, mint az illeszkedés és a kényelem rugalmassága. A szilárd alkalmazástámogatás, a jó hangminőség és a tekintélyes akkumulátor-élettartam egy szép csomagot jelent a sportos fülhallgatókhoz, amelyek nem törik a pénzt."

    Sportara még ezeket ajánlják jobban ezekről nincs saját tapasztalatom.

    Tribit MoveBuds H1JLab Epic Air Sport ANC
    Jabra Elite 4 Active

    [ Szerkesztve ]

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák