Új hozzászólás Aktív témák

  • Ql3r

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!
    Kicsit hosszú ez a topic úgyhogy remélem elnézitek nekem hogyha olyat kérdezek ami esetleg már volt, de:
    Pénteken fogta magát a gépem és menet közben lekapcsolt. Gondoltam megunta vagy áramszünet/ingadozás. Gomb megnyom, semmi... Betápot kirángatom hátul abban a pillanatban (informatikus lévén megtanultam már...) Vissza, gomb megnyom, bekapcsol és 1mp után leáll... Izzadtam mint k*rva a gyóntatószékben. Tudni kell a történethez hogy egy MSI K8N Neo2 Platinum alaplap élete forgott kockán benne 4gb RAMmal.
    Tahát hagytam pihenni a gépet fél óráig hogy hüljön picit. Akkor sikerült bekapcsolni, egyből BIOS-PCHealth. Minden úgy tűnt hogy rendben van, amikor... a 3.3 volt elkezdett apadni... 3.0... 2.8... 2.7nél kikapcsoltam és lefeküdtem aludni. Másnap szedem szét a gépet hogy táp megy vissza garanciában és akkor látom hogy a 3.3voltos narancssárga kábeleknél a csatlakozó enyhén barna, mondhatni már-már szenes...
    Kérdés a következő: Szerintetek annyi áramot akart felvenni az alaplap hogy a 30A-t meghaladta és a táp megadta magát és küldjem utána az alaplapot is garanciában, vagy soha többet ne merjem otthonhagyni a gépet az új tápommal...? Ja meg még ötleteket várok hogy mi idézhette elő a dolgot?

    Köszi: Ql3r

Új hozzászólás Aktív témák