- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.
További tudnivalók >>>
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
válasz #92415744 #913 üzenetére
Ez így igaz, személyes átvételt felajánlottam, 60km-re elcipeltem volna, de ő rögtön uv.-vel kérdezte.
Ami túl olcsó annak általában van valami baja, ezt úgy hívják hogy "olcsó húsnak híg a leve".
A renoválás annyit jelentett hogy az újával megnyomta a műanyagot és pont kipattant a közepe, eredeti állásba. Mint írtam neki is, engem ez nem zavart, sőt így vettem esetleg kapott volna rá két új műanyagot.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
d4Y.187
tag
válasz #92415744 #1222 üzenetére
mellesleg nem sántít, hogy átvételkor ez nem derült ki ? a 775 egyébként sem olyan sűrű, hogy ne lehessen azonnal észrevenni bármilyen rendellenességet szabad szemmel
továbbra is tartom magam a fentiekhez. semmilyen esetben sem utalok előre.
.: 3o 62o 9282 :: wehaveit.hu :.
-
d4Y.187
tag
válasz #92415744 #1226 üzenetére
yepp, megnézted mert megmutattam. utána te beraktad a saját pakkodba közvetlenül a régi rossz alaplapod mellé, amit megvételre ajánlottál nekem a helyszínen. nem lehet, hogy onnan származik a karc ? részemről belefér, hogy megosszam a privát beszélgetéseinket, ezek után.
nem szeretem ismételni magam, de nincs erre kapacitásom. döntsd el hogy a fenti feltételekkel visszaküldöd-e a lapot, vagy inkább az értesítőt várjam.
.: 3o 62o 9282 :: wehaveit.hu :.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #92415744 #1222 üzenetére
Volt ilyen lapom, ismerősnek is... átvette már rossz volt... Asusnak egy olyan szériája, amire nem igazán lehet büszke...
Ha ez átvételkor se ment, akkor már előtte se volt százas a lap.. A hibajelenségek ugyanezek.
4 féle procival ,4 féle rammal, 2 féle táppal se indult el... Kuka volt
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
lafaty80
addikt
válasz #92415744 #1237 üzenetére
Bár nem tudom mekkora összegről van szó, de nem értem miért kell ez a szőrszál hasogatás. A kolléga leírta hogy mi legyen a menete, nem? Ez szerintem korrekt a részéről. Én mondjuk ennyit sem tettem volna a történetetek első átfutása után.
Szerint várd meg az első felét küld el és megkapod a másik felét. Ennyi...Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
mtade
aktív tag
válasz #92415744 #1266 üzenetére
Bonyolódik a dolog, kiderült, hogy az új procinak menni kéne, mert a lapnak bírni kéne azt az fsb-t. Holnap felmegyek, megnézem, ha tényleg nem megy, kp vissza és viszonylátás.
Nemigen találtam hozzá biost, régi abit bh7-e a lap.
[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Faterkam
addikt
válasz #92415744 #1527 üzenetére
Ismerve a Commodore árakat, ez a hozzáállás egy vicc, megjegyzem a tagnak a nevét, és messziről kerülöm!
Ha még el is vitted neki, akkor elmehet a... Ez tipikus Qva jól akarok járni esete![ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
h1mpi
félisten
válasz #92415744 #1527 üzenetére
Bírom az ilyeneket. Elviszed Neki nem próbálja ki és még Neki áll feljebb. El kell hajtani oda ahonnan jött...
Mo-n ez az ügyeskedés alapja, nem szabad semmit postázni csak személyesen átadni és kipróbáltatni. Nem holnap nem egy hét múlva, most! Vagy ha postázod, akkor bele kell írni, hogy nincs garancia és a feladás előtt videot készíteni, hogy működik a cucc.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest