Új hozzászólás Aktív témák

  • den89

    tag

    válasz Soma01 #3041 üzenetére

    Teljesen egyetértek, nekem is ugyanez a tapasztalatom mindegyikkel kapcsolatban. My-seedbox azért is tölt felfelé gyorsabban, mivel ott 1 gbps kapcsolatot biztosítanak, legalábbis elméletben. Míg a speedbox.li-nél 200-250 mbps-et. A francia reggeltől kora délutánig nagyon jó, bőven elégedett voltam vele. Késő délutántól kezdődtek a gondok, amikor esténként már esélytelen volt vele bármit is letölteni és a feltöltés nem ment 2-3 mb/s fölé. De hát kompromisszumokat kell kötni ennyi pénzért.

    Seed.st stabil, de ahogy írtam is nekem szinte sosem ment 12-15 mb/s fölé felkapott torrenteknél sem, átlag 4-8 mb/s között mozgott.

    Francián én nem biztos, hogy bevállalnám a nagyobb csomagot, ugyanis a leírás alapján nem úgy tűnik, hogy bármi más lenne a tárhelyen kívül a kis csomaghoz képest. Szóval 3200 Ft-ot már sokallnék rá, ha esténként ennyire "haldoklik" a szerver. Viszont ha nincs túlterhelve (sokunknak lejárt, talán az is javított rajta kicsit), akkor talán pozitív csalódás is lehet. Spanyolon egy próbát megérne a 8 eurós csomag, ahogy te is mondod.

    Szóval mindezek alapján írtam, hogy ezek közül ár-érték arányban egyértelmű a my-seedbox. Persze kompromisszumok árán. Mert néha engem is kiidegelt.

    Imi1981: bestbox azért korrektnek tűnik. Csak kérdés milyen gyakran ilyen túlterhelt. Mert azért heti pár alkalommal elnézi neki az ember ennyi pénzért. 1 gbps-et ki sem próbálnám, ez alapján teljesen felesleges. A 200 mbit bőven jól hangzik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák