Új hozzászólás Aktív témák

  • old gray

    addikt

    válasz Ferdzsoo #5022 üzenetére

    Na látod ezért szeretem a dm/tdm-et. Nincs bujkálás, gyűjtögetés, 2x annyi HP+ shield mint a szerencsétlen, piszollyal respawnoló sikeferinek. :)) A defiance mapon elég korrekt volt az eredmény, ez az a pálya ahol (nem nagyképűségből) de van már annyi pályismeretem, hogy mindig tudjam ki merre mászkál. A két hablatyoló külföldi (spanyolok?) közül az egyik elég kemény ellenfél volt, igaz nem nagyon vigyázott arra, hogy kevés death-e legyen.

    Quadot veszel :F Akkor legalább 45nm-es Yorkfield legyen, ne 65nm-es Kentsfield-kazán. Játékokban u.akkor magasabb FPS-t érsz el egy 2magos, magasabb órajel E8xxx-el mint a quad-al. Persze ha évekig nem akarsz cserélni, akkor lehet érdemes megvenned. De itt megint befigyel a képletbe jöv. év januárja, jön a Phenom II alias Deneb és az előzetesek ígéretesnek mutatják. Én a helyedben most nem vásárolnék, ünnepek előtt, recesszió -> ku.rva drága minden. Januárban meg tuti árcsökkenés lesz egyrészt a karácsony utáni pangás miatt másrészt az új architektúra megjelenése miatt a régi szériák árát a szokásos módon csökkenteni fogják. De ha jól el vagy eresztve anyagilag, akkor ignoráld a véleményem. :) A lapod amúgy simán támogatja az 1333-as FSB-jű wolfokat illetve a 65/45nm-es quadokat?

    Az fps-drop: kipróbáltam offline: 200-300FPS között (!) semmi akadás, kép-szétesés, minden flottul ment. Beléptem az accommal, online játék: az előző hsz-ekben írt probléma, 100FPS-el. Lehet valami nem kívánt tevékenység is folyik az UT3-as portomon? Direkt laggoltatásról hallottatok már? (állítólag van ilyen...). Kezdek paranoiás lenni. :D

    Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Új hozzászólás Aktív témák