Új hozzászólás Aktív témák

  • old gray

    addikt

    válasz Ferdzsoo #5014 üzenetére

    Sajnos ez igaz. Tegnap edgR-al dueleztem párat, és a kép 3-4 másodpercenként magától elmozdult. Mintha egy nagyon aprót ugranál v.merre. Ez pont elég ahhoz, hogy a wall dodge ne sikerüljön, vagy egy normális combot ne tudjak lőni. :W Pedig azt hittem, hogy a külföldi szerverek laggolnak, de nem. 36-os pingem volt tegnap, magyar szerver. Ez nálam pár hónapja megy, és mint v.mi betegség; egyre rosszabb. A hang-probléma szintén jelen van. De majd FRAPS-al készítek egy felvételt, hogy lássátok. A legészrevehetőbb amikor a redeemer megy a levegőben. Amikor a lövedéket nem irányítom, hanem hagyom, hogy egyenesen repüljön a levegőben, folyamatosan jobbra-balra / le-fel irányba véletlenszerűen elmozdul. Olyan mintha bizonyos képkockák nem kerülnének feldolgozásra, egyszerűen kimaradnak. Igazából nem tudom, hogy ez a sz@r netkód miatt van (vagy az én új netem a hibás?), vagy a grafika enginje lett ilyen bugos, délután megnézem offline hogy létezik-e az előbb taglalt jelenség.

    Az is lehet, hogy ez az EPIC "titkos" kiegészítője? :DDD Lehet már be akarják "zárni" a szervereket és így próbálják a játékot ellehetetleníteni. :DDD

    EdgR: még mindig jól megy neki a game de nem a skill hanem a bejáratott taktikája / pályaismerete miatt nyert. (rem. te is így látod) Mindig felszedte előlem a power-upokat. Pedig volt úgy, hogy jóval többet sebeztem rajta összességében mint ő rajtam, mégis ő nyert. Az életben sem vagyok pontos, sőt utálok pontos és precíz lenni, a duel meg pont erről szól. Így kedves edgR többet nem nagyon fogunk duelezni, nem az én műfajom.

    DM/TDM/VCTF akármikor. :))

    Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Új hozzászólás Aktív témák