Aktív témák

  • fuximaxi

    senior tag

    Sziasztok!

    Nem olvastam végig az korábbi hozzászólásokat, így nem vagyok tisztában azzal, hogy az értékelés téma hányszor és milyen formában került szóra, de nekem több problémám is adódott a rendszerrel.

    1. Eladóként nem tudok értékelést indítani, és hiba kértem meg a másik felet, hogy indítson értékelést nem tette meg. Jó lenne ha eladóként is el tudnám indítani az adásvétel értékelését.

    2. A vásárló elindította a termék értékelését, én részemről végre is hajtottam a szükséges lépéseket ő viszont nem tette meg. Ennek fejében nála megjelent 2 pozitív értékelés, én viszont továbbra is nullán vagyok :W. Illetve tudom linkelgetni a korábbi pozitív értékeléseimet a topikokból összevadászva.

    Összefoglalva: Mindkét fél tudjon adás-vételt értékelést indítani, ne csak a vásárló, viszont ezek csak akkor jelenjenek meg a felek profiljában, ha mindkét résztvevő értékel egy adás-vételt.

    Üdv, pacsi :R

    [ Szerkesztve ]

    Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.

Aktív témák