Új hozzászólás Aktív témák
-
.:T.H:.
aktív tag
sziasztok!
Erre valki tudna megoldást? :[link]- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
HaaS
addikt
Most olvasom... "8 player online co-op"! Ohh...
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
HaaS
addikt
Bejelentkeztem a multiba, vannak már szép karakterek.. előtte fajt (elf, halforc, dwarf, mittudomén) és kasztot is kell választani, kaszton belül meg a stílust is, tehát harcosból is van többféle... ez a kezdő felszerelésnél meg szkilleknél számít, gondolom.
Vajon lehet-e warriorként skillpontokat a ranger vagy a mage skilltree-ben költeni? Nagyon le vannak sötétítve...
-
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #209 üzenetére
Egy árusokkal teli városban kezd az embör, ahol mindenféle szintű-nemű-fajú játékos karakter ténfereg. Itt lehet szövegelni a többiekkel, és itt tud akárki instance-okat kezdeni, ebbe tudnak belépni a környéken (városban) lévők.
Lehet falut is venni (ne kérdezd mit jelent) 10 000 aranyért. Vannak klánok, ahogy a feliratokat nézem, lehet, hogy mindegyiknek saját faluja van, és a tagoknak házaik... passz egyelőre.Lehetőségek: lehet csinálni falut, deathmatch-t, adventure-t, duelt, crystal capture-t... ez utóbbi a capture the flag szerintem.
Az adventure-be lépve jön elő egy menü, egyelőre hét fejezettel. Külön küldetéseknek tűnnek, szerintem nincs közük a játékhoz, valszeg szinthatáros a belépés, nem kezdheted el bármelyiket. Természetesen netre új karaktert kell gyártani, nem a játékbelit használod.Mindegyik küldetésnek van egy rövid leírása, valaki kezd egy instance-t, jelentkeznek a népek, elindítod, és már bent is vagy. Innentől már NPC-ktől tudod meg, hogy hogyan tovább, akár a játékban.
Egyedül nincs kedvem elkezdeni a felfedezésüket, mert hát lehet neki lehet kezdeni szólóban is. Gondolom tápolás, aranyér, miegyéb.szerk: fiathalon, ha megvagy, írj pü-t, frame-mel belekezdünk este úgy néz ki... ha minden nyugis lesz.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
HaaS-szal megteszteltük picit a multit...
Éshogy egész fasza, lehet többen obatni, és rövidebb "adventure"-öket teljesíteni, de ez még csak egyik játékmód multiban.
Az ingame chat lassú, kell vmi független kommunikációs csatorna (pl. Teamspeak), és akkor már rugalmasabb.Majd ő is leírja a véleményét, kb. lvl6-ra értünk úgy - nemistudom - 1-1,5 óra alatt.
Szóvalhogy van ilyen is benne.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
HaaS
addikt
frame>24: jó volt!
Azért lenne mit gyakorolnom még ezt az íjászatot! Ez a sniper még mindig nem igazán megy... viszont sebzésre rendben van a ranger!Mondjuk a fusion is nagyon kéne, 13 rugó a városban a skillbook! Meg a treppelés.. meg a... áhh, nem hiszem el, hogy lvl 100 felett is van már karakter!
szerk: a skillek rendezésére quickbaron rájöttél végül?
szerk2: jaja, ez volt a co-op rész, ez elméletileg 8 főig megy[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Nekem nagyon új volt a harcos, és a skilleket egylőre nem tudtam rendezni, de valami van a manualban, majd utána nézek.
Nos igen, a single playerrel ellentétben itt CSAK azok a skillek vannak nyitva, amilyen "kasztot" választottál. Pl. warriornál 1-2 alap támadó skill és a többihez BIZONY kell a skillbook. Amiket itt azért nem találni minden bokorban.És igen, volt aki ~140. szint körül volt már. A legtöbben lvl 50-80 között...
Már a ruhájuk sokat elárult...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
HaaS
addikt
válasz frame>24 #216 üzenetére
Elnyomtam egy szólót így reggel, nem sok mindenről maradtunk le. Virágokról maximum... a ládát azt Te nyitottad tegnap? Én észre sem vettem...
Kissé más felfogásban kell rangerrel szólózni, de működik a dolog. Az Ice Arrow az odateszi magát szépen, utána jöhet a többi: Multi, Fire.
A Distraction meg a Poison Arrow az meg csak sniper módban megy, úgy nézem. Több, mint valószínű, hogy a hiányolt harci skilljeid is Block közben lesznek aktívak, és védekezés közben dobja ki a quickbarra, fegyvertől függően, így aktiválható.
-
fiATHaLON
őstag
Lehet, hogy töviről hegyire kitapasztaljátok, mire odajutok, mert
kezdődik egy költözés a hetekben, így nem is szivatom magam, hogy
belekezdek, mert félre kéne tenni pár hétre.
De jó szórakozást nektek, aztán ha még lesz kedvetek április vége felé,
akkor megmutatom a fiATHaLOs lopás igaz művészetét! -
HaaS
addikt
válasz frame>24 #216 üzenetére
Na megnéztem a harcost is, ég és föld!
Valóban a block alatt vannak a szkillek, és felüdülés a ranger után... pláne, hogy a mobok kitérnek oldalra, még gyors íjjal és gyors nyílvesszőkkel sem sima ügy a leszedésük. Az AOE az meg pláne nehézkes. Legalább a treppelést adhatták volna nekik pluszban... bár a Distraction Arrow nem rossz, de szvsz sehol sincs az őszinte erőhöz képest. Csak a DPS, na abban nagyon jó, ha mindig a megfelelő nyílvesszőt használja az embör (kell váltani rendesen)... majd kipróbáljuk a PvP-t is valamikor!
fiathalon: hajrá!
-
Sonja
nagyúr
Van arra valakinek ötlete, hogyan lehetne lebeszélni a játékot az Xbox 360-as vezérlőm automatikus használatáról (az USB-ből való kihúzáson kívül)? Csak azt akarja használni és átállítási/kikapcsolási lehetőséget sem találtam a Controls menűben. 1.2-es patch feltéve!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
frame>24
addikt
Nem örülök neki, hogy rögtön az elején ekkora csalódás számodra a program...
Ugyanakkor azért valljuk be, hogy egy kábel kihúzása még nem az élettel összeegyezhetetlen mértékű probléma .
Pl. nekem van Saitek Joystick-em. Ha nem szimulátorozom épp, kihúzom a *csába, mert szegény világít, mint a karácsonyfa, majd' az összes gombja.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
"Megdöbbent ez!" ([link])
De amúgy miVAMMÁ? Megcsináltad, vagy kész, vagy pantomim, valami?
Én nekem most pauza volt, majd folytatom.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
IL-2 még hetek / hónapok múlva lesz használható, addig training mission-ben lehet tanulni a gépeket.
Akkor kicsit autókázom néha, mer nekem az is bejön.
Akkor mai nappal vége a hosszú-hosszú World of Tanks béta tesztnek, holnapután valszeg vetek arra is pillantást. (Szerencsére nem fizetős, a pénzért viszont gyorsabban fejlődsz. Akkor adok havonta egy fillért is, ha felhagynak a pofátlan orosz tank inbalance-al, tehát lehet, soha sem )
És akkor itt van ez.Ennyi most a láthatáron, nem is látok mást idénre, majd novemberben a SzkÁjrim, de arra Te is ráizgultál rendesen, aztat láttam.
II. vh., szimulátorok, meg baszós-kardozós, engem ezekkel lehet gép elé ültetni (jó, néha fps is)
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Fuhh, ez ultragagyi, szamurájcsávó a minigunnal EZT asszem nem fogom látni.
De térjünk vissza kicsit a hüvelygombára: MIÉRT van az, hogy rajtunk kívül szarik a 2 világ 2-re mindenki? Legalábbis itt a prÓhÁrdveren??
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz frame>24 #234 üzenetére
Höööhööhöhöö... !
Én megvédem őket... miért lenne szórakoztató egy olyan játékkal játszani, amiről nem folyik a csapból, hogy hánymillió a dolláreuró? Hiába jobb fényévekkel, mint a többi, nincs értéke, érted!
Jól van, akkor a KKK megmarad nekem! Pedig van benne gőzzel működő zombi nácirobot is!
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
-
frame>24
addikt
válasz GypsFulvus2 #236 üzenetére
Höhöjj!
Jól van, akkor köszöntünk a klubban, várjuk az újabb áldozatokat!szerk.: Nem toltuk még végig, én becsléseim szerint a felénél járhatok, HaaS pedig még jobban elmolyolgatott az első nagyobb terepen. Én ezért még nem tudom teljesen megítélni a történetet.
(#240): whehh, lehet,hogy ez a korral jár: én csak az utóbbi 1-2 évben kezdtem ilyen félbehagyós-visszatérős lenni.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz frame>24 #239 üzenetére
Már Hatvangólban jártam, mikor abbahagytam! Potom 36 óra 20 perc, most jönne a tornyos küldi lassan... ha lenne rá időm!
Az a co-op az íjásszal egyébként is kizökkentett, eheheh... visszamentem a harcossal tápolni kicsit, rendben is ment, aztán jött a második küldetés... hát az alighanem kétemberes... vagy sokszor kéne újracsinálni az elsőt. Abban a ládában (amit észre sem vettünk) elég érdekes dolgokat lehet találni...
Ha komolyan nyomnánk, specializálódni kéne, kraftos (fegyó-páncél-íj), alkimista, ékszerész... lassan jönnek a pontok! Erre sosem kerül sor, ahogy figyelem!gyps: Nekem nincs időm a nyomottfosra, legyenmárvégére sajnos! Hogy tetszett az Arx vége?
-
frame>24
addikt
Bizony, erre nemigen kerül sor, apám! Mert nem tudom kiszámítani, mely nap végzek későn, mely nap leszek hullafáradt ahhoz is, hogy kakiljak, szóval az egész életem rendszertelen ahhoz, hogy normális co-op/multiplayer karaktereket fejlesszünk.
De elsősorban nem is erről szól ez, (legalábbis számomra), hanem végigtolni single-ben.De azé ne haraguggyá reám!
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz frame>24 #242 üzenetére
ÁbiSztos viccelsz... szerinted meló + család + kert + 4km úszás mellett mennyi kedvem/időm van leülni a gép elé? Esélytelen...
Naná, hogy itt is a single a lényeg... azért kár lenne kihagyni azt a hét kvesztet, már a másodikban láttam csúnya dolgokat, amik az alapjátékban sehol sem voltak...
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
Mi az tezsvír, rossz napod volt? Nyomottfos?
Na most bontogatom a dobozt. Az első benyomás jó; kihajtható, színes-szagos papírtokban van a DVD tokja, vastag manual, jókora színes térkép. 7900 Ft-ért. Úgy látszik a lengyelek lassan eltanulják a szakmát, amikor a Biovér elfelejti azt... Az viszont nem világos, hogy a francia nyelvű manual hátoldalán miért más a serial key mint az angolon? Talán az kell a multihoz?
Ja és nem regéltetek a sztoriról. Nekem az is kell, nemcsak a finoman megoldott szintlépés és a bravúros skillrendszer Még mindíg a nagycsöcsű hugit kell hajkurászni? A boríton mintha ő tekintene le szenvedő tekintettel Gandohar bácsi markaiból, kisé cyborgizálva.
Ja, és kicsit visszolvastam: Soulpatcher szolgáltatás volt már az első részben is.
Hát nem tudom... lehet hogy félbehagyom a KOTOR-t... Csak én meg rühellek dolgokat félbehagyni.Arx Fatalis: Szép volt, jó volt. köszi még egyszer a segítséget. Poliplábú csávót már le tudtam nyomni, nem volt túl nehéz tripla harm-mal, nagy kék karddal. Bár a vége eléggé cliffhanger. "I have a lot of mission to you..." Meg Akba is ott csoszog. Nagy kár, hogy nem folytatták. De ez is olyan játék, amit 2-3 évente végig fogok tolni.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #245 üzenetére
Dehogy, bátyó, az a co-op, hehehe... lehet többen (max 8 tán) együtt tolni neten. Ez a co-op van hét részre osztva. frame>24-gyel nyomtunk egy sort, de nem mentünk bele a céhekbe (sem).
Két serialt kapsz az alapjátékhoz is, az egyik az aktivációs kód, a másik egy ingame item (nálam egy kalapács volt, a játékból érhető el az Enter Key menü), gondolom az lesz a két szám. Royalhoz van még egy pár bonus item...
Multihoz megint csak ingame kellett fiókot létrehozni... szerintem ahhoz is az első, aktivációs kód kellett, de gondolom azóta rájöttél, hogy mi micsoda..nyomottfos = agyonreklámozott gyenge játék
legyenmárvége = ha már elkezdtem, be kéne fejezniLótanács: 1.2 patch után gazdagabb lesz a menü, grafika fül különösen. A játék opciókban szerintem nagyon érdemes átállítani a inventory item icons-t smallra. Na és persze hardon kell indítani!
frame>24: Jameg, a manuál nézegetése közben (ha már végre kézben lehet tartani, megnéztem), érdekes dolgot olvastam: az a village amit multiban vehetsz 10 rugóért az valamilyen rts-szerű(!!!) faluépítgetős-védős játékot indít, de többet ne kérdezz, mert nem próbáltam, nem is kerestem rá...
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #244 üzenetére
Jah, van tovább is a kérdésekből, most látom... !
Igen, a nagycsöcsű után kell kajtatnod!
Beszéltünk a sztoriról: nem tartunk még ott, hogy véleményt nyilváníthassunk. Vannak sokan, akik végigjátszották, majd ők. Esetleg keress rá... vagy alakítsd ki a saját véleményed...
Ha arra gondolsz, akkor az eleje tele van ezzel a divatos interaktív mozis sz@rsággal (ez kell a népnek), de elég hamar abbamarad, a tutoriál rész ilyen csak, ilyenformán tetszett is... szóval pont elegendő a szabadságérzés ahhoz, hogy abszolút ne figyeljek arra, ami a történet.
Ha mindenképp mondani kell valamit, akkor a történet átlagosan jó.Fejezd be a KotOR-t szerintem... az első rész tényleg túl jó ahhoz, hogy félbehagyd!
(mindig)
-
frame>24
addikt
Most már nagyon aggódom:
"1.2 patch után gazdagabb lesz a menü, grafika fül különösen. A játék opciókban szerintem nagyon érdemes átállítani a inventory item icons-t smallra."
Múltkor is beszéltél már valami olyan beállításról, amit én el sem érek a menüben!! Nekem még mindig ez a Capsule-os (grennmangaming-es izé van), ÉS ANNAK ELLENÉRE, hogy 1.2 a verziószám, pl. a grafika menü egy semmi, nem is látok ilyen beállításokat, amikről beszélsz!!!
Tisztelettel kérlek, este, ha van 10 perced, csinálj már nekem 2-3 screenshotot a settings menükről! Látni akarom a részletes graf. menüt, meg ezt a smaller inventory icons-t, + én még az autosave-et sem tudom kikapcsolni! , sőt
Eddig is gyanús volt, hogy valami nem stimmöl, de most már tuti.
szerk.: majd reagálok a többire is, ha lehiggadtam. Merhogy az lesz a vége, hogy dobom ezt a greenman-es hasmenést a francba, azt rendelhetek egy vagyonért valami normálisat...
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz frame>24 #248 üzenetére
STOP!
A gmg-s verzió alapból v1.2, tökéletes, úgy, ahogy van (én is azt vettem, tudod). Én is onnan tudom a különbséget, hogy a DVD-ről az 1.0 megy fel, és ott jóval kevesebb a beállítási lehetőség. Még most is drágábban veszik a népek, mint mi x hónapja, nem látom értelmét, hogy újra megvedd.
A smallicon opció is ott van, csak végig kell nézni a menüt.Ha lesz időm, csinálok shotokat.. milyen másik beállítás volt még? A blur? Az tényleg nem volt állítható 1.0-nál, csak a patch után... nem tudom mi másra gondol6tsz!
szerk: jah, az autosave... az is kikapcsolható, igen... jól van, ránézek ma v. holnap. Addig nézd meg a verziószámot (menüben jobbalsó sarok tán), ha nem 1.2, akkor pecselj! (Kétlem .)
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Tuti 1.2 ez vitán felül áll.
Később arra is rájöttem, hogy amit ebben a hsz-ben kérdeztem, az már elve be van építve az 1.2-be. (PÉÉLdául a kibővített menü opciók)A többiről annyit, hogy ezé' kell a screenshot: látom, oszt akkor biztos nem beszélünk el egymás mellett. Ha eltérés van, majd én is mutatok fotót róla.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest