Új hozzászólás Aktív témák

  • zolka95

    őstag

    válasz LendvaiFeri1 #10720 üzenetére

    De a könyvben valamit mondott erről és az nem lozitív volt, annyit tudok.
    Jonnak nem lesz semmi baja, nem azért írtam. Az istenek miatt. A könyvek alcíme is az, hogy Tűz és jég világa 1, 2, 3...
    Jó és gonosz. A két isten.
    Meg emlegetnek proféciákat is erről. Az öreg Targaryen is aki a Falon van azt mondta Samnek, hogy mindenki azt hitte, hogy Rhaegar lesz az akiről a prófécia szól. De tévedett, mert Daenerysről. (Legalábbis ekkor már így gondolta az öreg)

    És mikor Stannis megmutatta a lángoló kardját, az öreg Targaryen faggatta Samet, hogy mégis hogy világított a kard stb, mert ugye vak volt. Valamiéft fontosnak tartotta ezt a dolgot. Az olvasó/néző ugye tudja, hogy ez csak trükk csak az öreg nem, ezért akarta tudni

    Quarth-ban, amikor a boszorkány palotájában volt Daenerys látta a múltat. Egy nő fogta a csecsemőjét Rhaegar énekelt neki és azt mondta ő lesz az akiről a prófécia szól.
    Amikor pedig Barristan mesélt Daenerysnek Rhaegarról, akkor azt mondta, hogy gyerekkorában nem érdekelte a harc csak a könyvek és a tanulás, mígnem olvasott valamit, amitöl teljesen megváltozozz és elkezdett vívni tanulni.

    [ Szerkesztve ]

    Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

Új hozzászólás Aktív témák