Új hozzászólás Aktív témák

  • LetoAtreides

    csendes tag

    Hello!

    suste és vargalex, köszi a válaszokat! A WiFi ikon maximális térerőt mutat, A "noscan" be van kapcsolva, és nem láttam DMA hibát sehol (bár ez útóbbit nem biztos, hogy jó helyen néztem). Továbbá a kliensben n-es WiFi kártya van. Szóval elvileg minden okés. Továbbá utánanéztem és a proci 400 MHz-s, tehát elvileg a hardware megegyezik a 1043nd-s routerével, azzal a különbséggel, hogy abban gigabites LAN lehetőség van. Nem értem, hogy WiFi-n keresztül miért ilyen lassú a megosztott winchester olvasása és írása. :S Azért felettébb különös, hogy ha simán töltök valemelyik laptoppal közvetlenül a laptopra, akkor gyors a WiFi. Az is érdekes, hogy elég gyakran mem alloc failed hiba jön, ha WiFi-vel akarok írni a megosztott winyóra. Továbbá, hadd kérdezzem meg, hogy a következő terhelés és memória értékek mennyire jók? (Amikor a képet csináltam, akkor éppen LAN-on másoltam a megosztott winchesterre.)

    Félek, hogy a 842nd ennyire lassú. :S Viszont ezt még senki nem erősítette meg. Olvastam itt kicsit visszább, hogy van egy fickó, aki tud 64 MB RAM-ra bővíteni. Az mennyivel dobná meg a router teljesítményét?

    [ Szerkesztve ]

    I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me.

Új hozzászólás Aktív témák