Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok Nyuszibarátok!
Sajna a nyuszi nem lesz ''mama''... Másik nagy gond,hogy mostanában feltünt,hogy nagyon keveset eszik. Ma este ahogy hazajöttem a melóból egyből ölbekaptam a nyuszit ahogy szoktam! Már akkor éreztem vmi komoly baj van...
Annyira gyöngének éreztem szegényt...
Azonnal hívtam az orvost (aki mondta azonnal vigyük be) és elvittük párommal a nyuszkót...
Amint megvizsgálta, már mondta is,hogy a nyuszinknak bélgyulladása van és a légzése sem megfelelő. Azonnal kapott két szurit, és felírt az orvos gyógyszert is.
Reggel 10-re vinnünk kell újabb szurira.
Azt is megmondta,hogy kétesélyes a dolog (vagy sikerül,vagy nem).
Azóta sikerült megetetni a nyuszkót,de annyira szomorúnak látszik szegény...
A párommal már kibögtük magunkat és csak reménykedni tudunk,hogy megmarad.
NAGYON SZERETJÜK A MI TEPSISÜNKET! És mi van ha nem sikerül...
Egy kép a tündérkéről: [link]A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok! Köszönjük szépen a jókívánságotokat!
Ma reggelre már egy kicsit jobban volt a nyuszkó és egy kicsit evett is. Elmentünk a doki bácsihoz, aki adott neki két szurit is. A tegnapi magas lázhoz képest már csak hőemelkedése volt Tepsisnek. Az orvos is sokkal bizakodóbb volt, azt mondta, hogy az előző naphoz képest sokat javult a nyuszi, de még 10 napig gyógyszert kell szednie, hogy a baktériumok mind kimenjenek a szervezetéből. Holnap még lesz egy szuri, de reméljük utána már csak a gyógyszert kell szedni és teljesen rendbe fog jönni.
Már alig várjuk, hogy újra leszedje a tapétát.
Üdv mindenkinek: Tepsis és családjaA 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok!
Ma már a nyuszikánk sokkal jobb volt, miután vasárnap megkapta a doktor bácsitól a harmadik szurit is. A kapszulás gyógyszert vasárnapig még adnunk kell neki, de azt már valahogy csak átvészeli. Azt vettük ma délután észre, hogy elvétve már vannak bogyók a ketrecébe, ami azt jelenti, hogy kezd vissza állni a bélműködése. Pénteken megyünk még egy ellenőrzésre a doktorhoz, de addigra reméljük minden tünet elmúlik.
Üdv minden nyuszi barátnak!A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Zoliboy95
tag
válasz foltika #1831 üzenetére
Sziasztok!
Köszönjük szépen a sok biztatást! Úgy nézz ki,hogy rendbe jött a nyuszkó. Mostmár rendesen eszik,iszik a répát megcsak úgy falja A bogyózás is megindult és kicsit hizott is. Holnap megyünk vissza a dokihoz kontrol-ra no meg, hogy megkapja a ''védőoltást''. Tepsis és családja...A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Zoliboy95
tag
válasz foltika #1858 üzenetére
Szia!
Ezt nagyon szépen leírtad. A mi nyuszkónk is hasonlóan csinálja, mikor hazaérünk már az ajtóban vár. Gondolom igy üdvözöl minket. A másik meg az, hogy vigyázni kell ha szabadon van arra, nehogy rálépj. A mi Tepsisünk mindig a nyomunkban van.
Az biztos,hogy komolyan át kell gondolni ha nyuszit akar az ember.
Az is biztos, hogy a család középpontja lesz a nyuszkó.
[Szerkesztve]A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok!
Gondoltuk küldünk egy képet Tepsisről.
Általában ezt csinálja a kis nyuszkó: [link]A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok Nyuszibarátok!
Tepsis pajtás a nagy melegre való tekintettel kinyúlt az előszobában...
Mi meg lefotóztuk. Ime az eredmény: [link]A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok Nyuszibarátok!
Nálunk is nagy a hőség. A nyuszkó pajtást behoztuk a klimás szobába mert sajnos nagyon rosszul birja a meleget. Nem szeretnénk ha hőgutát kapna. Ti is vigyázzatok a nyuszkókra. Üdv. Timi & Zoli no meg Tepsis.A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Zoliboy95
tag
válasz Vukocska #1971 üzenetére
Szia! Természetesen indul a kis drágaság. Már be is neveztük. Remélem meg is kapták a Haon-osok az emailt. Aztán lehet rá szavazni nyuszibarátok.
Nálunk is már 3-4napja a légkondis helységben tartozkodik a nyuszi is. Üdv.A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Zoliboy95
tag
Köszönjük a szavazatokat Tepsis nevében is!!!
A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Zoliboy95
tag
Köszönjük...Arik vagytok...
-
Zoliboy95
tag
Boldog Karácsonyt Minden Kedves Nyuszibarátnak!!!
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok! Mi is Kívánunk Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
-
Zoliboy95
tag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Minden Kedves Nyuszkónak És A Gazdiknak!!!
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok! Mostanában nagyon csend van ezen a fórumon. Mi a helyzet a nyuszikkal?
-
Zoliboy95
tag
Tepsis pihenés közben: [link]
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok! A ti nyusziaitok hogy bírják ezt a nagy meleget? Az enyém egész nap csak "pocol" este pedig ha szabadon van akkor mindig az erkélyajtó felé veszi az irányt és lefekszik oda mert érzi ahogy arról jön a friss levegő. A nyuszim vízfogyasztása is megemelkedett az utóbbi időben. Üdv mindenkinek!
-
-
Zoliboy95
tag
Szia! Mi a helyzet a Dolly nyúnyóval? Jobban van már? Üdv.
-
Zoliboy95
tag
Minden Kedves Nyúlbarátnak Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok!!!
[ Szerkesztve ]
-
Zoliboy95
tag
Kellemes Húsvétot Mindenkinek!!!
-
Zoliboy95
tag
-
-
Zoliboy95
tag
válasz engineeeer #2450 üzenetére
Mi három hete voltunk oltáson. A "kombináltat" kapta a nyuszink. Egészen jól türte.
Kapott is egy jutalom-falatkát. A karmait mi vágjuk neki. Azt is jól tűri.[ Szerkesztve ]
-
Zoliboy95
tag
válasz b_anita #2518 üzenetére
Szia!
Szívből sajnálom!
Ugyan így jártunk mi is Tepsis-sel, csak annyi szerencsénk volt, hogy hamar beértünk a dokihoz. Kapott infúziót, egy csomó szurit és hűtést. 41* volt a nyuszkó hőmérséklete, aztán 30perc után sikerült levinni a normálisra. Este hazahoztuk. Ma már kicsit jobban van, iszik, enni csak zöldet evett. Látszik rajta, hogy nagyon megviselte.
Most a szobában van megfelelő klimával. Remélem rendbe jön.Minden nyuszigazdinak: Nagyon figyeljetek oda a nyuszitokra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest