Új hozzászólás Aktív témák

  • .OM.

    aktív tag

    válasz Htibimor #8812 üzenetére

    Szia,

    Egyedül kimenekíteni elég nehéz alacsony szinten.
    Én úgy szoktam, hogy jó messziről próbálok kiszedni 2-3 NPC-t, aki messzire is jól sebez. Géppuskás, mesterlövész, stb. Utána menekülni kell, lehetőleg teljes testes fedezék mögé.
    Jönni fognak utánad. Először a közelharcosok érnek oda - le kell szedi őket gyorsan, aki odaérne, azt meg gránáttal vakítani, leszedni. Közelre nagyon erősek a pisztolyok és gyorsan töltenek - érdemes használni őket, ha kifogysz. Utána jönnek az SMG-sek. őket érdemes gázzal támadni és kiszedni. Közben hátrálni, ha sokan lennének.
    A végén mindig lesz egy-két erősebb NPC is. Azokon általában van páncél is. Őket fel kell gyújtani, az nagyon hatásos a páncél ellen és amíg égnek nem is támadnak – akkor kell mindent kilőni rájuk. Tölteni ráérsz a fedezék mögött, ha újra lőni kezdenek.

    Ha mindenki elfogyott, le kell hívni a helit. Az első lehívás után amikor már csak 30 sec van, biztosan jönni fog a második hullám, akit a fentiek szerint kell leszedni.

    Második lehívásra már nem lesz NPC, de addigra rengeteg loot-ot fogsz gyűjteni, amire biztosan oda fognak gyűlni a barátságos játékosok…

    Sok sikert! 

    .om.

    ex .Oldman.

Új hozzászólás Aktív témák