Új hozzászólás Aktív témák

  • alibiman

    aktív tag

    válasz Bandi821 #49232 üzenetére

    Kiegészíteném a tapasztalt kolléga Vadász Hite szettjét egy kicsit alternatív megoldással. :-) Pusztán csak a választék növelése érdekében, bármiféle kritikát megfogalmazva. :)

    Szerintem érdemes elérni a tűzfegyver 9000-es értékét, mert a sebzési bónuszt (legalább 4 VH elemnek kell lenni a szettben) 3000-ként 4%al növeli. Azaz 8700-nál 11%, míg 9000-nél 15%. Ez azt jelenti, hogy az előbbinél 10 lövés (vagy 9, mert az 99%) míg a másodiknál 7 lövés kell a 100%-hoz. Ez bizonyos esetekben sokat jelenthet. Érdemes szem előtt tartani, hogy a bajonettzáras fegyvereknél 8 - 15 lőszer lehet egy tárban. Tárcsere esetén a bónusz lenullázódik, tehát 9000 alatti FA értéknél mindenképpen nagyobb tár kell, és abból a nagyobb tárból kevesebb 100%-os lövés lesz. Pl. egy 15-ös tár esetén 8700-nál 6, míg 9000-nél 9 lövés lesz 100%-al növelt. 8-as tár esetén soha nem lesz 100%, ha nincs meg a 9000 FA.

    Ezért a 9000 elérése érdekében én beáldoznék 2-3 lila elit sebzéses módosítót. Ráadásul a megemelkedett tűzerő egyébként is kompenzál, úgy, hogy nem csak az elitekre (sárga és/vagy nevesített) hanem általában minden mobra érvényes. Megfigyeltem, hogy ha nagyon rágyúrok az elit sebzésre, nehéz lelőni a lilákat.

    Az állóképességet én csak addig húznám, hogy éljenek a fegyver talentek (kb. 3900). A mesterlövész nagyon könnyen elesik, nem sokat segít pár ezer szívóssági érték, lelőnek, mint a szart. Itt én arra gyúrok, hogy nagyot lövök, gyorsan, pontosan - messziről.

    A teljesítmény módosítóknál én 4x 2% krit esélyest (CHC) teszek be, mert semmit nem ér a nagy krit sebzés (CHD) ha nincs vagy kicsi az esély rá. Márpedig 20% CHD alatt nem sok esély van rá. Ezért kell óvatosan a Halálos talentet is fegyverre tenni. Én igyekszem a 30% körüli CHC-t elérni, erre rásegíthet a pulse is. Az FA (vagy STA, attól függ...) módosítóknál is általában 260+ / 1% CHC szoktam használni.

    Második fegyónak én valamilyen AR-t (pl. M4) szoktam berakni, "gyógyító" talentekkel. Pl. jó kombó lehet egy Tartós, Önfenntartó (?), harmadiknak Eltökélt (vagy Ragadozó). Az Önfenntartó azért kérdéses, mert ahhoz magas CHC kell, és ráadásul - megfigyelésem szerint - annyira nem hatékony, mint pl. a Ragadozó.

    A képen látható cucc leírása:

    Mellény:
    FA: 1399
    EXO tűrés, EAD, Löszerkap. Én inkább a mellényre szoktam tenni, a hátizsákon van más.
    2x 266 STA mod / 1% CHC.

    Maszk:
    FA: 1397
    CHC (lehetne EAD), Elit seb.
    1x 264 STA mod / 1% CHC

    Térdvédő
    FA: 1396
    EAD, elit seb., égési ell,, vérzési ell.
    1x 264 STA mod / 1% CHC
    1x Pulse CHC

    Hátizsák
    FA: 1395
    Visszarúgás (ez nekem fontosabb, mint a CHD) és égési ell.
    1x 196 FA mod / 4% elit eb.
    2x Pulse CHC

    Kesztyű
    FA: 1392
    CHC, EAD, Mesterl. p. sebzés

    Tok
    FA: 1398, STA: 1299 (szóval van itt még tér), ELE 1398
    CHC

    1. fegyó Carbon, Brutális, LMB,. Megemelt. Sokan megkérdőjelezik az LMB hasznosságát, viszont a sniper általában igyekszik 30 métertől messzebb lenni, és akkor nagyobb sebzést ad. ha meg valami szűk helyen nyomulunk (ahova egyébként nem nagyon való a VH) akkor meg másikat kell használni, pl. Pusztítót. A megemelt is az esetek többségében üzemel. De azért lehet itt még sok más is.

    Nagyobb tár, CHC és CHD (esetleg tárcsere seb)
    Kis markolat, CHD, Visszarúgás, Optimális táv (sok variáció lehet)
    Omega, fejlüvés seb, CHC, CHD
    VX-1, Fejlövés, CHC, CHD

    2. fegyó, M4, Tartós, LMB, Ragadozó (ugye itt is, reményeim szerint távol vagyok az ellentől)
    Nagyobb tár, CHC, CHD,
    Kis markolat, CHD, optimális táv (!), visszarúgás. Még mindig arra számítok, hogy messze vagyok.

    3. fegyó. Már nem vagyok messze az ellentől. :D Lefűrészelt csövű. "Gyógyító": Tartós, Önfenntartó, Eltökélt (jól jön, ha eldurrant az Ulti). Az Eltökélt helyett lehet Ragadozó is. Megjegyzem, egy ilyen fegyóval egy boss kör is jól abszolválható.

    A képességeknél nálam mindig ott van a Pulse, másodiknak meg vagy Löveg, vagy EÜ láda.
    Az adottságoknál az "Egy semmi" nekem fontos. A Carbonnál és a Lef. csövünél is fejre szoktam menni. Lőttem már ki 20 felett egy tárból, és volt már 4-5 lövésen is Lef. csövűből töltés nélkül.

    Kihangsúlyoznám, ez csak én megoldásom. Erősen egyén-, harcmodor függő is, hogy ki, mire gyúr. :)

Új hozzászólás Aktív témák