- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #173088 üzenetére
Baszodalássan az a Frankfurt GG valami hihetetlen mák volt...
Amit ezek bénáztak ezért a fizetésért, lehullott levelű karácsonyfával kellene mindet addig verni, míg mozognak...
Kétszer villant a nyomi beten hogy gól, kétszer nem volt az...
Képzeletben már el is ástam a szelvényt és elátkoztam a Frankfurtot, mire nagy nehezen lehozták a GG-t...
A Lazio is megszenvedett vele, de nem ennyire...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
SidCorky
őstag
válasz #86564352 #173108 üzenetére
A napokban ráálltam a 0,5 overekre élőben, kicsivel kezdve, addig nézegettem a westbromot hogy meg kéne dobni, már 1,75 volt az odds, hogy be is jött...ilyenről lecsúszni De akiknek kell a győzelmük annak sok sikert.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #173215 üzenetére
Hatalmas tüntetésre készül Párizs szombaton
tuti a maradékot sem játsszák le, nehogy ott is balhé legyen... na meg tegnap a szokásos pénteki csigakettő forduló sem volt...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Örni
senior tag
válasz #86564352 #173263 üzenetére
Egyik meccs úgy is elmegy, akkor a Milán lesz az
Megraktam hendire ezt a szájbatekert reált, 8-ik percben már 0-1 volt, és onnantól kezdve nem történt semmi egyszerűen nekem ezek a nemezisem, 90%-ban nem tudom eltalálni a meccseiket.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #173356 üzenetére
Amíg a ManU vereségre áll, addig nekik sem kell pont... ha D-re, még akkor sem, viszont ha a ManU győzelemre állna, akkor a Juvénak 3 pont kellene a csoport elsőséghez...
Na MUringyóék már kettővel buknak így a Juvénak sem kell egy pont sem... marad így is csoportelső...
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz #86564352 #173358 üzenetére
Sajnos ebbe én is beleszaladtam... raktam a Juvét 1.35x-ért, ahelyett, hogy az 1X-et tettem volna mondjuk 2.5x-ért...
Mire leírom, kapja is a második gólt a Juve... mintha összebeszéltek volna a Uniteddel, mindenki jól jár így, csak mi nem.
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
-
Örni
senior tag
válasz #86564352 #173365 üzenetére
Olyan ez mint a tőzsde, vagy forex, fejben dől el. Ki mennyire tudja magát megfékezni, vagy kockázatot vállalni. Engem még külön az is felidegesít, hogy amit nem rakok de tetszik, az jön, amit meg megrakok az elmegy.
Mondanom sem kell, én is lemaradtam Black tippjéről, minden nap itt voltam, aznap csak este 10 után tudtam ránézni a fórumra
Tegnap mondom Sahtar Lyon meccs X lesz, tuti nem bírnak majd egymással. De biztos sok csapat lazsálni fog, megrakom az összeset X-re. No hát, 2 meccs jött, Bayern, Sahtar. Jobban jártam volna ha csak azt rakom. De a mohóság, a mohóság... Meg a vesztés utáni gyorsan-gyorsan visszanyerés.
Na hajrá Vidi, hátha csoda történik!
[ Szerkesztve ]
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #173400 üzenetére
A "fillért nem rakok" kb azt jelenti, hogy max 500 ficcs szórakozásból, "izgulni valónak", ha épp olyanom van... ennyi ha elmegy, nem fáj...
Mára okosság: Hamburg V @1,65 - nagyon azonnal vissza akarnak kerülni a bundás 1-be, akárcsak a másik kiesett Köln... így a nagyja meccseket hozniuk kell, majd néha játszanak egy-egy sumákot zsebpénznek, mint pár fordulóval ezelőtt a Hambi odahaza a Regenstől kapott ki...
Braga H @1,22 - ezek szoktak elmenni, de mivel a 3 nagy sem remekel, van esélyük akár a dobogót is elérni...
Malaga H @1,91 helyezés alapján kb egy szint, de a Malaga odahaza 8-ból 1 vereség 7 győzelem, legutóbb a Granadától, 0:1 az a vereség, ez belefér... Cadiz viszont idegenben kb 50%-os igazából a jóval gyengébbeket tudja csak verni... ő is otthon a jobb inkább...
A Hambi Malaga páros is még 3 feletti odds, aprót megér bepróbálni szvsz...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #173426 üzenetére
nem azt mondtad hogy jövő évig abbahagyod a gamblinget?
Charlton 2. perc piros, az ügyeske... ha még félidőben vezetnek is olyan helyre kis 1/2 lesz, mint annak a rendje... Sunderland is simán 2/1-ezhet, szoktak néha...
Palermo bzmeg, csak a szokásos, éllovas a tök utolsó ellen odahaza.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #173432 üzenetére
A két tippeddel együtt ezeket szedtem ki az angoloktól:
Norwich 2,65
Leeds 1,60
Sunderland 1,71
Charlton 1,86
Lincoln 1,45Norwich este játszik, a többi meg eddig mind jönne...
Levszki villámgyorsan egyenlítsen ki, ha kérhetem.
Húbzmeg ezek szobabiciklivel melegítenek be a pálya mellett.[ Szerkesztve ]
-
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #173470 üzenetére
Némelyiket apróval szoktam... csak nem pont azokat amik jönnek.
Például angol CH-L1-L2 ha van mind és látok benne esetleges htft esélyest, párosával 100 ficcsért szoktam néha rakni, 400 feletti odds.
3-at együtt nem, mert szinte mindig 10k feletti az odds... csak persze pont nem az jön, amit rakok, vagy 1/2-znek 2/1 helyett...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #173473 üzenetére
Épp ezért, ha néha előre válogatok, nem a nagy bajnokságok nagy csapatait nézem, hanem a kicsiket, vagy 2-3 osztályokat. Utóbbiaknál lehet szopacs rendesen, mert feljutni jórészt nem akarnak, kiesni meg nem fognak.
De pl ilyen Lajtán inneni bajnokságokban sokszor találni jó tippeket jó oddsokkal... de fogtam már spanyol 3-ból is például... meg olasz 3-ból... amióta az is van Prón előre...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
Örni
senior tag
válasz #86564352 #173516 üzenetére
Volt egy rossz érzésem Dortmunddal kapcsolatban, hogy most már sok lesz a jóból és kikapnak. Pont múlt héten elmélkedtem magamban arról, hogy egy kis csapattól fognak kikapni.
Wolfsburg tetszett, de végül nem raktam. SzokásosThere's too many men, too many people, making too many problems!
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #173534 üzenetére
GG az kb 1,5 körül szok' lenni meccs előtt nagy átlagban, de mondjuk egy élcsapat ha kieső ellen megy otthon picit nagyobb is... na meg persze ott, ahol alapból kevés gólos a bajnokság, mint pl. a spanyol 2... olasz 2...
Elég fostos eddig ez a meccs... egyik sem akar gólt kapni, pipiskedve mennek csak előre..., nem lesz ez így GG, hacsak a kis japók nem találnak egy gól...
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz #86564352 #173602 üzenetére
Érezni lehetett egyébként, hogy melyik csapatok ott a fajsúlyosabbak.
Ma már volt egy bukó szeló, ott a hollandok szivattak meg Nodehát ez benne van... remélem ebből a kettőből az egyiknél már nem lesz benne hiba faktor
A Hoffenheim nagyon jól játszik, de a szellős védelemnél egy-egy kontra igen csak veszélyes bír lenni.. Most is volt egy éppen' les gól...
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #173607 üzenetére
A kari aji az lett volna ha nem filozofálom túl megint, hanem rakom amit megérzek...
A most futó auszi meccs... 45+1-ben tizi a vendégnek 0:1
félidő GG 1,4, felmegy 1,45-re raknám tán erre 1:1... 3 perc alatt, nem bírtak várni vele.
nézem a meccset Prón, 3. gól hazai 2,00... rakni kéne tán, erre 2:1...
newseeeeee...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #173607 üzenetére
ahol droppoltak az oddsok angoloknál, meglátjuk miben mesterkednek így karácsonykor.
Fleetwood, Scunthorpe, Barnsley, Exeter, Oxford,Notts, Exeter, Colchester, Luton ezekből simán kinézek egy htft-t.
És a Coventryből is...[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - 1 év garancia (AV1)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- Biliárdasztal / étkezőasztal - Garlando Miami 7' Wenge
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest