- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen routert?
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
Tettem fel egy kis aprót minden nap + 15 ezer Profit a cél, minden este kiírom, hogyan zártam képpel együtt! HAJRÁ!
The easy day was yesterday!
-
Tonus
csendes tag
hátha ....
-
pohár
félisten
válasz pcgamer01 #55452 üzenetére
attól még lehet rakni; ha nem lép pályára, akkor visszaadják a pénzt/érvénytelenítik a fogadást, de csak ha 1 percre és pályára lép, akkor már érvényes a fogadás...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jeollam
aktív tag
bizony, erre vigyázni kell, én is ezt kérdeztem most meg bent.
Másik: Van olyan valaki egyszerre 120 szelvényt ad fel mindet 2.000 ft-al? A poén az, hogy mindegyikben megrakta a Barca-Madrid X-et Most ha az elmegy, bukta az egészet. Istenem..
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
tomrRRR
senior tag
válasz Speedhs #55458 üzenetére
Szia!
Arra a meccsre inkább nem tippelek holnap hiszen nem tudom, hogy mi lesz a végkimenet, végeredmény nem tudom, hogy kijut tovább, az angol bajnokság jóval erősebb mint a Francia. Francia csapat ha jól emlékszem tavaly nem jutott el idáig ( nem néztem utána - ha bejutott akkor elnézést kérek ).
Szerintem a Chelsea fog továbbmenni de arra a meccsre ha tehetitek nem fogadjatok.The easy day was yesterday!
-
törölt tag
psg hazai pályán szerintem hozni fogja .
-
Zjunior
veterán
Barca kap 2 lapot?1,53x
Bayern 2 lap?1,66xKettő:
2,50 odds!Vagy lesz büntetőlap 27 perc elott Barca!1,83x
29 perc elott Mu1,83 x!
3,34x odds
Ezeken gondolkozok...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
janos1988
addikt
Két napos 4 eseményes szeló 600 -> 12k.
Illetve SB exBoss-os póker termében lesz holnap egy 45k eurós freeroll, nevezési feltétel az elmúlt 1 évben egy pénzes leosztás (1 raked hand). Most nézem, hogy bezárás miatt egy halom jó freeroll lesz.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
stefyY
őstag
Selby kikap...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
halkow
őstag
mit gondoltok erről
149 1 Coventry -
Bradford 1.93 3.15 3.20
v re tettem 2k val 10k val akartam de nem mertemAlcatel onetouch idol2s the king
-
L_YKing
addikt
Mai mix megrakva
200-50K
Tuti bejön!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
giigz
veterán
Na nem rakok semmit, semmit nem érzek, talán egy MU vagy Robben gólt, de azt sem túl erősen...
Ezt választottam ki, de a 300-at is sajnálom rá... Se nem kami, se nem érzem
Zürich Lions 2,00
Briancon 1,90
Myjava 1,80300 -> 2.055 Ft
-
spm
tag
Sziasztok!
Játszik közületek valaki ilyesmi szisztémával?
1. Pénztárcánkhoz és stressztűrő képességünkhöz mérten megcélzunk egy "körönkénti" nyereséget (körök alatt azt értem hogy addig fogadunk újra amíg nem nyerünk és ez egy kör, ekkor minden kezdődik előlről).
2. Kiválasztjuk az eseményeket de lehetőleg nagyon max hármat, jellemzően mondjuk kettőt. (hanyagolva a kicsi pl. 1,30 alatti odds-okat)
3. Az eredő odds ismeretében a lenti rövid képlettel számolunk egy szükséges tétet az aktuális fogadáshoz.
4. Mindezt addig toljuk míg találat nincs. (lehetőleg mindig hamar)"körönkénti" megcélzott nyereség: MNY
aktuális fogadás eredő odds-a: EO
aktuális fogadást megelőző eddigi kumulált tét: KTaktuális tét = (KT + MNY)/(EO-1)
-
spm
tag
válasz MmDorian #55486 üzenetére
Nyilván tuti nincs. A döntetlenezés is belefér a fent leírt módszerbe, egy meccs és növeled a tétet a képlet szerint. Igazából a lényeg az hogy 2 meccseket sokszor egymás után nem eltalálni azért érzésre kevésbé esélyes mint kis téttel 5+ eseményeket fogadni. Persze rizikó a tét, de ezért is írtam az első pontot. Mindenesetre kíváncsi volnék hogy van-e valaki aki csinálta már így hosszabb távon.
-
Tonus
csendes tag
Szia!
Ha jól értelmezem a Martingale módszerre gondolsz.
Nos én már próbáltam ,hosszabb távon is. És nem ajánlom.
Ha csak nincs több 100 ezred a fogadásokra(még inkább milliók)
Szinte biztosan veszteségesen jössz ki belőle.
Arról nem is beszélve ,hogy 5.-6. elvesztett tét után már nagyon "meredeken" emelkedik a tét.
De ,ha gondolod megpróbálhatod -
nagyúr
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
Regirck
senior tag
Bayern - Barca párosra ma 2,35 odds-ert ki mennyi penzel vallana be, ha egyaltalan megtenne?
-
törölt tag
Mai próbálkozás:
-
ted_mosby
senior tag
Mai napra ezt érzem. Csak az a baj h most nézem hogy Mssi 2012 decembere óta nem talált be az Atl.Madrid kapujába így már érik, de szerintem ma nem talál be, én ezt érzem. Aztán felőlem nyerhet a Barca egy Neymar mesterhármassal, csak Messi ne lőjjön.. A Bayern meg (sajnos ) Bayern, tehát egy támadó felületen megcsonkított , amúgy is rossz formában levő MANUTD ellen , hát remélem aratás lesz.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest