- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- SQL kérdések
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
De rossz nézni ezt a szar bundát
-
föccer
nagyúr
válasz Zjunior #40350 üzenetére
Grat
Nem is értem, hogy minek foglalkozol sportfogadással, hogy ilyen jól tudsz pecázni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
B-L-A-C-K
titán
Sevilla meccs az első negyedóra alapján nagyon sz@r, lapos az egész meccs. Ha így folytatják biztos nem lesz meg...
-
Zjunior
veterán
Holnap
Milan, City, Liverpool !!
10k -val jó!!+ Real akkor 6,27
4,67 odds.[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #40353 üzenetére
Hát eddig elég siralmas amit művelnek, legalábbis stat alapján. Pedig nagyon hiányzik az egyik szelómról a győzelmük. Ha kihúzzák az első fit kapott gól nélkül, akkor szerintem jók leszek a végére.
ps_ Aholnapi Verona-Napolit szurkoljuk ki nekem X-re. >k várható és ez az ucsó meccs rajta.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
pohár
félisten
-
giigz
veterán
Hát ez a Lazio gusztustalan volt
-
pohár
félisten
válasz McCartman #40365 üzenetére
hát szélben/esőben nem gondoltam, hogy nagyon dobálni fognak első alkalommal
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
söraddict
csendes tag
gecii nagyobb tettel raktam 3 0,5 overt es mind 0-0 lett.... :@ nemhiszemel ez kajak nem nekem valo
-
McCartman
őstag
Ja vagy egy gyors screen passz oldalra és ugyanaz mintha futnának. Szóval érted.
Nálam meg pont pár napja vette ki többek közt a Sport 2-t is analóg kábeltévéből a tréhóm, hogy gebednének meg.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Chereiose
addikt
Sevilla meg nekem is kéne, de itt nézve a meccset egy büdös X lesz ez...Hacsak 2. félidőben Sevilla nem pörög fel
-
McCartman
őstag
válasz Pepeninho #40373 üzenetére
Analógnál még durvább volt a nyirbálás legalábbis itt Szeged környékén, kivettek vagy 10 csatornát, meg is szűnt az extra/családi csomag, jófejek.
Comedy Centralt sajnálom, kb csak azt néztem, ha be volt kapcsolva a tévé háttérzajnak.[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
pohár
félisten
-
giigz
veterán
Na akkor most ki kellene találni a holnapi nyerőt...
(#40377) pohár: +1, nekünk is Invitel a net+TV, mindig jön tökéletesen minden A netben sincs sosem kimaradás, ha jól szoktam olvasni, más szolgáltatóknál azért sokszor előfordul kimaradás...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Pepeninho #40379 üzenetére
kapd le ncore-ról az egészet, nem több, mint 80GB
giigz... itt ótvarfos az invitel nete (10 mega a max, jó drágán), inkább maradunk a t-home-os 20-nál 5500-ért
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
McCartman
őstag
Ó, előtte hosszú időn keresztül inviteles voltam anno de nagyon trágya volt a "szolgáltatlás" viszont cserébe jó sokat kértek érte, úgyhogy azt nem sírom vissza.
Kábeles Digi, upc viszont itt, Szeged kertvárosi részén kb sosem lesz, úgyhogy ez van.@Pepeninho: Értem én amúgy a tréhómot, terelgetik a parasztot a digitális kábeltévé meg az extra set top boxok bérlése felé ($$$), de basszák meg.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Most ha tehetném 1 milliót felraknék az Elche 1X-re, 1.33x jelenleg az oddsa...
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #40383 üzenetére
Határozottan javulnak. Már el is tudták találni a kapout.
üdv, föccer
-
Chereiose
addikt
Rohadt retek sevilla, egy kalap szar, barca x megvan, erre ez a pro csapat viszi
-
B-L-A-C-K
titán
Na isteni szerencse eddig ebbe az évben csak két kamit raktam, ma egy kellemes -27 ezerrel indítok...
-
föccer
nagyúr
Na, 93 perc 1-2?
üdv, föccer
-
Chereiose
addikt
Ilyenkor meg eszükbe jut focizni mi? csak 0-0 nál nem ment...1 hónap után rakok, de akkor is csak ugyanaz folytatódik mint eddig, holnap kéne egy kis nyereség aztán pihentetném a rendes fogadást egy időre ismét.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #40391 üzenetére
Csak a tabellát elnézve nem értem, hogy miért? Mint falat kenyér úgy kellett volna nekik a 3 pont.
No mindegy, majd holnap szépítek a mérlegen, most letettem magamat aludni.
üdv, föccer
-
B-L-A-C-K
titán
Naholnaprakokegyolyanszelóthogybenneleszamédiábadeelőttenemmondomelbibicsakhaelmentvagyhabejöttésszopjonleasevilla10xbocshogyegybeírtammindetdelegalábbnemunatkozatoküdvblack.
-
Jarod1
addikt
rohadék Barca..
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Algotis #40398 üzenetére
Háteznagyonjókismondókavoltdeannyitúgysemfogsznyernihogyeztltrehodjdhdkdjhrrlldkkrjdésldjdjajbocsderátenyereltemabilreazértnemsikerültkövetnedamondókámatnaszóvalremélemholnapnyerünkbárkétlemmertmeglepődnékénishogynyeretemmindenesetrekellenevagyszázkétszázezerforintmertattóljólaludnékvasárnapestedeszerintemazismételtenidegőlőelmentatipmixemszituációleszremélemmárfáradszmiközbenolvasodeztnademostmárbefejeztemmertmáraelégvoltennyiabutáskodásbólüdvblack.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest