- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- SQL kérdések
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz zolynet #124149 üzenetére
Azért a Crystal Palace is megéri a pénzét. A 90 perc alatt csak 1 büntetőt tudtak berúgni, aztán hosszabbításban hirtelen szárnyra kaptak, 20 perc alatt 3 gól.
A tegnapi nap sztárjai a Celtic, QPR, Basel. Ma szerintem az M.U., Lazio, Sporting CP, Everton lesz a soros. -
yogibear
addikt
válasz Linem #124151 üzenetére
a tegnapi nap sztárjai az Aston over 5,5 a sundiland over 8,5 a reading 1/2 és a wallsall 2/1
és persze a cottbus a maga 1/2-jével...tök hihehtő hogy 1:0-ás vezetésnél a félidő vége előtt egész véletlenül kiállíttatja magát egy hazai s*ggf*j...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Digestive
veterán
válasz yogibear #124152 üzenetére
Én a Nordsjaelland előtt hajtok fejet!
-
akooos
veterán
Tettem ma egy papírformát:
Dresden
Bruges - MU over 2,5
Lever - Lazio over 2,5
CSZKA - Sporting CP over 1,5
APOEL - Astana over 1,5
Everotn1000-->11,5k
-
-
janos1988
addikt
Apole N. 6+ gól + Everton 6+ gól 200 -> 64000.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
C0d3r
addikt
bocs dupla
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Tét összesen 2 678 Ft
Várható nyeremény 15 271 FtLeverkusen - Lazio 1X2 Leverkusen 1,50 Nyitott
Partizan Belgrád - BATE Boriszov Kétesély Döntetlen vagy BATE Boriszov 1,65 Nyitott
CSZKA Moszkva - Sporting CP Kétesély Döntetlen vagy Sporting CP 1,60 Nyitott
FC Bruges - Manchester Utd. Kétesély Döntetlen vagy Manchester Utd. 1,20 Nyitott
Apoel Nicosia - FC Asztana Kétesély Apoel Nicosia vagy Döntetlen 1,20 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , na nem játszunk egyet ? akik vannak, egy club brugge vs. manchester united pontos végeredmény tippetek, ha szabad ilyet .. én megtippelem a 2-1 es hazai győzelmet, de kiesik sajna, olyan monaco szagú
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sporting Covi. 0,5 felett 1,85 odds 64 perc
Hazai is jó lehet. Kell nekik a pont.
De lehet szopás lesz mert egy 0-0-ás meccs lesz.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Atti1112
aktív tag
Tenisz-gurutól kérdem : A betév-en a játékos neve mögötti zárójeles szám mit takar ? Először azt hittem, hogy a "kiemelt"-et, de rájöttem, hogy nem. De akkor mit jelenthet a név mögötti zárójelben lévő szám ? ( Arról már nem is beszélve, hogy nagyon sokszor kikap olyan játékos, akinek a neve mögötti szám pl 3-as és veri őt egy szám nélküli játékos...)
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
yogibear
addikt
válasz Atti1112 #124172 üzenetére
Először azt hittem, hogy a "kiemelt"-et, de rájöttem, hogy nem
Hanem? Azt hogy hány meccslabdája lesz, vagy hányszor ihat, vagy mi?
Mindig az adott versenyen a kiemelés sorrendjét mutatja...
Pl. New Havenben Radwanska meccsel épp most, mellette 7-es a szám és kis guglizással "wta new haven seeds" kulcsszavakra azonnal dobja a kiemelési sorrendet, ahol csodák csodája a 7. kiemelt Ágica...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zsolti72837
addikt
-
Digestive
veterán
Aki nem 500-1000 Ft-os tétekkel játszik, annak ajánlanám a ma esti Copa Argentina meccset.
San Lorenzo - Atl. Rafaela H 1,65x . A bajnokságot a hazai csapat vezeti (46p), míg a vendégek csak 27. helyen tanyáznak (17p). Tudom, h kupa, de akkor is ajándéknak tűnik. Főleg ha megnézzük a vendégek idegenbeli mutatóját. -
szállitó
senior tag
válasz zsolti72837 #124178 üzenetére
thx
mára a Coric+Wnyaki lett volna de nem játszottam semmit túl vékony az odds mostanra meg még lejeb vitték 1,3-1,3 1,22-1,25 re...
-
zsolti72837
addikt
válasz szállitó #124179 üzenetére
Traktor Cseljabinszk 1-1 Avtomobiliszt Jekatyerinburg 12933 1. harmad D 2,30 Nyertes
Másik: 12919 D 3,65 Nyertes
zolee5016: Traktor Cseljabinszk 1-1 Avtomobiliszt Jekatyerinburg 12933 1. harmad D 2,30 Nyertes
Másik: 12919 D 3,65 Nyertes
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
szállitó
senior tag
1000ft os regisztrációs Bonusz van annak aki még nincs a Pro-n
-
akooos
veterán
Everton
(#124183) jenei1994:
Sajnos az nekem nem elég[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz C0d3r #124166 üzenetére
én sem, de kéne egy kis stabil morzsa.
most le is fújhatnák őket.
a lever meccset egyesélyre vettem, ott majd könnyen be is bukhatom.de azért ment egy brutál 3/4 fullkami is.
némileg párhuzamosan ezzel a szelóval, egyedül a lever meccs ütközik benne.
a kamin nem h, hanem gg + x.***
(#124185) jenei1994
nem hiszem. 4 gól az 5 meccsen.
a 2. fi-ben jobban fognak potyogni a gólok.
(nekem esetleg sajnos. ha így lefújnák, jönne egy kis zsé. innentől csak elromlani tud...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
Nekem az estére ment egy ilyen.
Apoel 1,5 gól felet.
Lehet 0-0-ás meccs lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
válasz yogibear #124174 üzenetére
Nem tudom, csak az volt gyanús, hogy sokszor látom, hogy (2) és porrá alázza egy szám nélküli játékos pl 6:1 6:2- re.... ezért merült fel bennem, hogy ez esetleg mást jelenthet....Ennyire nem számít a kiemelt szám ?
A betév pedig a bet365-öt takarja ( bet + év, év = 365 nap...)Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
yogibear
addikt
válasz Atti1112 #124186 üzenetére
Ennyire nem számít a kiemelt szám
Versenytől is függ... meg formától is... GS versenyeken is látsz olyat, hogy az 50. kiemelt veri el a 8. kiemeltet az első második harmadik körben... de ott szinte az egész atp és wta élmezőny rajthoz áll, míg az ilyen kisebb versenyeken csak egy részük, ezért van esélye egy kiemeletlennek is nyerni... most pl. a New Haven-i verseny tkp az aug 31-én kezdődő US open "felvezetője"..., ahogy a többi GS előtt is vannak ilyen kisebb versenyek, ahol szétosztva indulnak a nagyok, egyik itt, a másik ott... és nem feltétlenül a győzelemre hajtanak, hanem inkább a GS bemelegítésre... a pénzdíj meg a kapott pontszám sem akkora nagy, hogy megérné egy héttel a GS előtt széthajtaniuk magukat a ranglista élmezőnyének... vagy esetleg beszedni valami sérülést...
Az adott verseny kiemelése pedig értelemszerűen az atp és wta ranglista alapján történik...
Pl. Radwanska New H-ben 7. kiemelt, a wta ranglistán 15.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
pro-soktól kérdem:
jobb oldalon alul szokott lenni az 1. meccs kezdéséig a "legnépszerűbb szeló".
valaki figyeli? mármint hogy nyert már valaha?érdemes belőle kiindulni. meg kell játszani, de úgy, hogy átírunk belőle kettőt.
még nem fújták le a partizan meccset, de a népszerű szeló azt h-ra vette.
én azon hangosan el kezdetem nevetni, és gyorsan x2-re tettem.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Atti1112
aktív tag
válasz yogibear #124189 üzenetére
Értem, értem. Köszi a pontos válaszod ! Csak mindig megáll bennem az ütő ( ), ha azt látom, hogy 2-3-4-es (ezek szerint) kiemelteket úgy elverik, mint jég a határt....
A másik kedvencem, amikor így megy le 2 szett : 6:1 és 1:6. Ilyenkor mi van ? Te érted ezt ? És nem csak a nőknél látom ezt...Ennyire akarnak 3. szettet tolni ? Aki 6:1-re kivégezte az első körben a másikat, az miért tol egy 1:6-ot ?[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
margithid
veterán
A PAOK oddsa miért emelkedik ennyire? 5-0ra nyerte az első meccset. Talán cserecsapattal mennek dániába?
-
-
akooos
veterán
válasz szab.tam #124190 üzenetére
és (#124193) yogibear :
Tavaly nyáron
2 egymást követő napnekem kétszer is fullba bejött. Akkor még minden nap rászántam 1000-2000 forintot arra az összeállításraNem 2 egymást követő nap, valamiért úgy emlékeztem
Közben nézegetem a promat, nemsokára jön az 1 éves évfordulója életem legjobb szériájának Remélem a szeptember most is ilyen ütős lesz:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na még egyet.-
-
szab.tam
nagyúr
válasz akooos #124196 üzenetére
upsz. nem hittem volna.
(na, ettől még nem kezdem el tolni.)****
#124195) Prien
partizan piros 100k. ez jó.****
én már kezdem látni a szelóm buktatóát. sporting x2 is kevés lesz...
(hacsak nem elsz egy 2:1, 94. perc 2:2 forgatókönyv....)
de ez nem fog így maradni.nagyon kéne egy sporting gól, hogy egy kis apróval értelme legyen visszafogni.
2.45*-ért nem nagyon van...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
én már kezdem látni a szelóm buktatóát. sporting x2 is kevés lesz.
Én is. szerbek fogják elbaxni, mert lever vezet, ciprusi vezet, komcsik még nyerhetnek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Apple notebookok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest