Új hozzászólás Aktív témák

  • Alpi.

    addikt

    válasz Silverboy #23475 üzenetére

    Igen, a pc-k nagyon sokat fejlődtek az elmúlt pár évben ! (konzolokból is kint van már egy vagy több, sokkal erősebb, újabb széria, mint a játék megjelenésekor)
    Azzal, hogy picit belemásztam a modolásba és több, a játék alapmechanikáját érintő modot is kipróbáltam, Velen párás mocsarain kívül, a fejembe is rávilágított egy-két dologra. :DDD
    Lépten, nyomon kompromisszumos megoldásokba botlunk, amiket azért kellett meghozniuk, hogy gyengébb gépen is szép legyen és élvezhetően fusson ! Tudtak volna szebbet biztosan, hiszen ilyen kompromisszumos mezsgyén haladni és itt jól teljesíteni nagyságrendekkel nehezebb és nem kicsit teljesít jól a játék ! Egyrészt ugye egy picit "visszanyesve" ment ps4-en, stb. Másrészt pl. Apum még a régi laptopján, tolta (pont minap említette, hogy gondolkodik egy újrajátszáson :) ) és nem győzte emlegetni, hogy mennyire szép a játék. :K Ahogy indul a játék, már ott elrobbantanak egy látványbombát, amikor Vesemirrel belovaglunk Fehér Gyümölcsöskertbe. Az a napfelkelte, a sűrű, meleg fényével a narancsos árnyalatúra színezett táj egészen magával ragadó sztem !
    (egyébként pont ez volt az egyik olyan dolog, ami eltűnt nálam a régebb használt modokkal és zavart is kicsit, mert egy-egy pillanaton igaz, de ott sokat tudott dobni)

    [ Szerkesztve ]

    https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

Új hozzászólás Aktív témák