Új hozzászólás Aktív témák

  • De4d

    őstag

    válasz Lenry #21063 üzenetére

    Erről a "társakról" nekem is eszembe jutott egy kérdés. Ugye Triss akkor csatlakozik ha megkérjük maradjon, ne hajózzon el, és menjen ek Kaer Morhenbe.
    Ahhoz azt kell mondani neki szeretjük. Elég részletes a játék sok az összefüggés, de nem tudom mennyire, ugyanis Geraltnak ugye Yennefer a "nője" hogy ez a Triss irány vonal hoz valami változást a Yenneferrel való kapcsolatban?
    Egy másik kérdés, hogy saját tervezésű kardot nem lehet összehozni igaz? Illetve nincsenek olyan igazán jó kardok? Rengeteg erekje cuccom van már, de így alig 4-5 tulajdonsággal és azok is olyanok hogy max +5 esetleg 10%-ot ad valamire ( egyik jel erősség, kritikus sebzés esély) és mindegyiknél max 3 foglalat van, a rúnák meg igen keveset érnek, még a nagy is ha nagy nehezen találok +5% Nem igazán sok.
    Páncél szettek ha teljesek adnak még valami extra bónuszt? Azok is számomra rém gyengék. Jó párnak megvan az elkészítés módja csak nyersanyagok kellenek, de egy mezei péncél is több védelmet ad mint mondjuk egy Griffpéncél de még a fejlesztettnél is.

    Minden jó, ha a vége jó!

Új hozzászólás Aktív témák