Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz Fitzgerald #2855 üzenetére
Szerintem ezek pont jó részek voltak, amiket felsoroltál. Legalábbis nekem tetszettek. És egyébként ez a 2. évad, ott elég sok sztoribeli csavar történt. Persze voltak unalmas/gagyibb részek, kevés sorozat van, amiben nincsenek. Amúgy a 3. évad sokkal sekélyesebb lett történetileg sajna
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz Fitzgerald #2858 üzenetére
Kb. mindenki ezen a véleményen van, Daryl a kedvenc, Lori pedig.. - ezt ne olvasd el, ha nem akarsz spoilert - Mindenki ujjongott, mikor elpatkolt, egyik legjobb rész volt S03-ban
-
vvega30
senior tag
válasz Fitzgerald #2880 üzenetére
minden rész a leadás követő kb 1-3 mp alatt fent van a filemegosztókon, a felirtatra kicsit várni kell
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Fitzgerald #3057 üzenetére
Leült a cselekmény
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Fitzgerald #3059 üzenetére
Tehát mégsem ült le.
-
Ace owner
addikt
válasz Fitzgerald #3059 üzenetére
SPO!
Azt nem értem miért építenek woodburyből egy rendes várost. Ott azért megvolt minden, napelemek, zárható házak stb.. Annyi hogy valami falat kellett volna eszkábálni köré amit nem törnek át kétnaponta, meg nyilván csendben kéne éldegélni ott.
Galaxy Fold 4
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz Fitzgerald #3107 üzenetére
Ezen a szövegen behaltam
"mindenki krakog meg fingik, lavorba hany meg folyik az orruk meg a fuluk bazze."
-
Vladi
nagyúr
spoi!
Eh. Az önfeláldozó segítő emberségről van itt szó, nem tea osztogatásról.
(#3109) feka007:
Nem, róla van szó: link.
il sole non sorge più ad Est!
-
james001
veterán
Ettől a szövegtől felsírtam
SP
Amúgy igen Hershel-től nagy "bátorság" volt bemenni a sok beteg közé. Ő nagy kedvencem Daryl mellett,őket ketten nagyon sajnálnám ha meghalnának.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Ace owner
addikt
válasz Fitzgerald #3140 üzenetére
Én mindig is imádtam a világvége filmeket, sorozatot ilyen témában eddig nemigen néztem.. Viszont az elején leginkább a roadmoovie hangulat fogott meg, imádom az ilyen jellegű műsorokat. Kaptár filmekből is a 3. a kedvencem, éppen ezért.
Galaxy Fold 4
-
szmatyi93
tag
-
Ace owner
addikt
válasz Fitzgerald #3143 üzenetére
Nem láttam még.. Nagyon ritkán kezdek új sorozatba, megvagyok a jelenlegiekkel, de utána nézek.
Ja hogy film, akkor lehet kap egy esélyt[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Avicularia
veterán
válasz Fitzgerald #3140 üzenetére
Szerintem felesleges a páncélozott autó, nem valószínű hogy a zombik puskával lövöldöznének az autóra.
A lényeg az, hogy át lehessen gázolni rajtuk a járművel és ne akadjon el. Egyébként csak a fogyasztást növeli a páncél, ami ebben a szituban értelmetlen. Amit fentebb linkeltem Kraz, annak meg lehet csinálni a puttonyban egy nagyobb üzemanyagtartályt, aztán jóval nagyobb lesz a hatótáv mint bármilyen személykocsinak. Bár egyszer úgyis elfogy a nafta, ha nem indul be újra a civilizáció. -
MunezXBK
nagyúr
válasz Fitzgerald #3149 üzenetére
Kijönne az, hidd el. Nem voltál katona?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz Fitzgerald #3151 üzenetére
Nem eszik olyan sokat,főleg,hogy a végsebessége 68km/h,általabáan pedig 50km/h-val közlekednek vele.Az MTU MB 873 Ka-501 V12 47,6 literes,ráadásul turbófeltöltésű dízelmotor.1100kW-t ad le,ami 1500LE-nek felel meg 2600 ford/perc fordulaton.Ami még előny,hogy mindenféle benzint befogad a "picike".
-
Avicularia
veterán
válasz Fitzgerald #3149 üzenetére
Könnyebben mint bármilyen személyautó méretű terepjáróval. Van vele tapasztalatom, másfél évig egy hídvetőn voltam sofőr a seregben. Simán behúztam vele a saras mosónál egy T-55-ös harckocsit aminek leállt a motorja.
-
Avicularia
veterán
válasz Fitzgerald #3160 üzenetére
Fogalmam sincs, már nem emlékszem, de nehéz. Nem HK-s, hanem műszaki században voltam.
-
neduddki
nagyúr
válasz Fitzgerald #3160 üzenetére
HI!
41,5t
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
james001
veterán
válasz Fitzgerald #3445 üzenetére
"nem csak a bortonben megy a recskazas."
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Ace owner
addikt
-
enginev3.0
félisten
válasz Fitzgerald #3991 üzenetére
Velem egyidős
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
alratar
addikt
-
james001
veterán
-
feka007
veterán
válasz Fitzgerald #4035 üzenetére
Egyik Transformers forgatáson állítólag rosszul lett, mikor csókolóznia kellett egyik jelenetben, szóval szerintem arra se lenne vmi jó..
-
addikt
válasz Fitzgerald #4229 üzenetére
5lethiányban szenvednek vagy sokba kerül a zombi statiszta, így kevés izgalmas jelenetet tudnak forgatni /esetleg átmennek szappanoperába/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
neko18
senior tag
válasz Fitzgerald #4229 üzenetére
Egyetértek, valahogy most nem annyira pörgős az évad. Valahogy megy az idő, de semmi normális nem történik Persze a játékban....Már majd megesz a fene hogy mi fog történni
kdxsv
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Fitzgerald #4246 üzenetére
Nem lesz benne.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
neko18
senior tag
-
L_YKing
addikt
válasz Fitzgerald #5246 üzenetére
Simán, hiszen nyitva hagyták az ajtót.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #5630 üzenetére
" nekrofil kannibál lábfetisiszta ávós"
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #5808 üzenetére
-
james001
veterán
válasz Fitzgerald #5839 üzenetére
Jó kérdés de szerintem annyira nincsenek messze,kocsival hamar odaérnek. Vagy lehet csak egy random várost hazudtak az elején és valójában tök máshol vannak.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Fitzgerald #5839 üzenetére
El se indultak meg Washington felé, mind a 4 évad eddig Georgia államban volt...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
james001
veterán
válasz Fitzgerald #5846 üzenetére
Kb. igen. Sok hétnek és hónapnak tűnik de közben nem az Viszont a képregényben van egy 2 éves ugrás,nem tudom itt meglépik-e majd ezt. Bár addig még sok mindennek kell történnie.
-
mepet
addikt
válasz Fitzgerald #5897 üzenetére
A legjobb az "utolsó mondatok"-os rész.
-
enginev3.0
félisten
válasz Fitzgerald #5966 üzenetére
Hát én meg azt a részt kifejezetten nem szerettem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Vladi
nagyúr
válasz Fitzgerald #6175 üzenetére
A pilóta dupla rész volt szeirntem. De egyébként ez ilyen szabvány: 25, 30 vagy 45 perces egy epizód a sorozatoknál. Ez nem Colombo.
il sole non sorge più ad Est!
-
james001
veterán
válasz Fitzgerald #6266 üzenetére
Ha követik a képregényt akkor lesz új enemy nemsoká. Csak kérdés itt a sorozatban mennyire durvának fogják beállítani,mert azért a képregényben eléggé elvetemült az ürge
-
james001
veterán
válasz Fitzgerald #6268 üzenetére
SPOILER
Igen meg minden második szava fuck,vasalóval szétégeti az emberek fél fejét meg ilyenek Ezek mondjuk nem hiszem hogy benne lesznek,Glenn-t se fogja olyan brutálisan szétverni nagy valószínűséggel. De ne legyen igazam! Meg ő szerintem ha feltűnik akkor a 6. évadban fog csak.
-
Dyrtyho
őstag
válasz Fitzgerald #6266 üzenetére
Egyik haverom szerint a Walking Dead tiszta Barátok Közt, csak zombikkal
best regards, egy fórumozó blogger
-
félisten
válasz Fitzgerald #6376 üzenetére
Hány éves, hogy ennyit kattognak rajta?
-
Kvelstadt
veterán
válasz Fitzgerald #7827 üzenetére
Carolt mé bántanád? Mármint a mostanit. A régi nekem se volt kedvenc de azóta bizonyított is meg fejlődött is.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Ventur@
senior tag
válasz Fitzgerald #7830 üzenetére
Szerintem meg teljesen vállalható karakter . Gondolj bele:
Az elején megismertük, mint egy nyuszi, a férje által valószínűleg 1x éve elnyomott nőt, akinek egy öröme van az életben: a lánya. Majd ugye apuka meghal és teljesen felszabadul az elnyomásból. Ott van egy kis csapat, akikben megbízik és túlélővé válik. Majd jön a gond: meghal az egyetlen lánya. A csapat továbbra is mögötte van, de azt kell látnia, hogy rajtuk kívül senkiben sem bízhat. Ettől bárki rideggé válna és a közösségért, akikkel együtt van x ideje, bármit megtenne. Szó szerint bármit (ugye bár ott van a börtönös afférja, Terminust majdhogynem egymaga lezúzza, akkor most a városban is megmutatja, hogy a bárány külső mögött egy farkas van). Nálam a Terminusnál vált fasza karakterré. Michonne után a kedvenc szereplőm . Na meg a pacsis csaj. Na ő tőle kész vagyok. Nem sok vizet zavar, az tény, de a humora, a beszólásai azok nagyon tetszenek .
Évadnyitóhoz: Valahol olvastam egy érdekes felvetést: Mi van, hogy ha a dudát a megölt apa fia indította be, egyfajta bosszúból, Rickék ellen? Simán el tudnám képzelni . Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Kvelstadt
veterán
válasz Fitzgerald #7830 üzenetére
Pont ez a lányeg. Ahogy Ventur@ is írja. megszüntek a körülmények amik milyatt olyan volt amilyen plusz ebben a világban megváltoztak a szabályok és az út ért hatások szóval fejlődött nem keveset.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
killer095
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz Fitzgerald #9197 üzenetére
ja Ricktől jobbra térdelő ember mert az arcán a vér onnan jön. Maggie van mellett aztán Ambraham. Daryl túl messze van bár ki tudja meddig fröccsenne a vér.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #9197 üzenetére
Nagyon brutális témát meg lehet fogni ezzel a részével a sorozatnak, egy hidegvérű gyilkológéppé változó Rick, akinek már nincs semmije, nincs mit veszteni, nincs félelme. Remélem nem kúrják el valami hülye nyálas folytatással.
Mikor leáll teljesen az agya és: Nem ma... Nem holnap... Aludj csak nyugodtan szépen. De kibelezlek te vigyorgó pökhendi fasz és a beleidet a kerítésen fogom végigaggatni amíg még élsz, hogy lásd miközben a csatlósaid nyalogatják.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Fitzgerald #9202 üzenetére
nézem a comment.com-on de eszembe jutott a trailer alatt is, hogy elképzelhetőnek tartjátok hogy meglépik ami a képregényben van?
kézlevágás? "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz Fitzgerald #9214 üzenetére
én nem így gondolom. Ha úgy nézzük gyakorlatilag Rickét keresték ezt maguknak. Saját maguk rohantak bele egy ismeretlen (mint ahogy kiderült qrva nagy) pofonba úgy hogy különösebben nem voltak belekényszerítve. Jó xarrá lettek alázva, de azon kívül hogy nyilván örömmel nézem majd hogy kinyírák Negant, nem gondolom hogy csak valami nagyon durva dolog elégítené ki a nézők "igazság" vagy "bosszúvágyát". Semmi olyat nem csinált Negan (
) ami ne lenne indokolt. Annyiban mondjuk hogy a helyében kinyírtam volna nyilván mindenkit, mert nem hiszem hogy 100+-os hűséges csapat mellett kéne még 10 sértett arc akik ki akarják nyírni csak hogy gyűjtögessenek neki valamit.sajnos nekem nagyon bejön ahogy hozza a karaktert nem igazán tudtam haragudni [ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Kareszovics
addikt
válasz Fitzgerald #9234 üzenetére
"Aztán utána 2 jó részre jut 5 unalmas vergődés."
Majd meglátjuk ja. "Puhán" bekezdtek, meglátjuk marad-e a tökösség.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest