Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Arra kíváncsi leszek kihoznak-e egy ellentétet Daryl és Maggie között, elvégre Daryl kirohanása miatt kattant be Negan és verte agyon Glennt, mert eredetileg nem akarta ha jól érzékelem.

    Viszont ezt az egész felállást nem értem, én azt hittem majd Negan elviszi őket és dolgoztatja meg bezárja. Erre otthagyja. De ez így hogy? Simán leléphetnének, az életben nem találná meg őket, akkor meg nem dolgoznak neki. Megölték vagy három tucat emberét, ő meg kettőt. Darylt se vitte volna el eredetileg, ha nem hősködik.
    Vagy simán összeverbuválnak egy csapatot és lenyomják őket, több mint valószínű nagyjából ez is lesz majd a cselekmény. Össze tudnának szedni egy olyan csapatot, felkészülni rá és eltipornák őket, nem Negan az egyetlen faszagyerek a megyében.
    Ott vannak azok a műanyagfigurák, a rasztahajú tigrises csávóval, nah bazd az most jutott csak eszembe. Az is megint micsoda, ebben az évadban mindent bevetnek a nézettség plafonig való verésében az tuti.
    De ő pl. szerintem sokkal rejtélyesebb és veszélyesebb figura lehet, mint a hülyegyerek stílusú kis paraszt Negan, mert kb. annyi az egész jellemvonása. Nem csodálnám, ha Rickék a rasztával szövetkezve vernék ki a fost belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák