Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz Woodslave #7850 üzenetére
Csak azért figyeltem fel rá, mert ő maga meghalt, akit megharapott az meg kórházban... Akkor jól meg haraphatta.
Mondjuk ezen a vonalon elindulva, Anglia kb el is esett...
"vészhelyzet miatt az írországi Cork felé vette az irányt.... A többi utas három órával a landolás után továbbindult DublinbaNa elég a haluból, most nincs itt a meszkalin ideje.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Kvelstadt
veterán
Spoiler nélkül annyit mondhatok hogy ez mocsokjó rész volt!
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Avicularia
veterán
3:50-nél a kiscsaj mocskos mint az állat, hetek óta nem fürdött, de a hónalja teljesen szőrtelen
Baromi unalmasan indult, de aztán jobbra fordult a rész -
Kvelstadt
veterán
válasz Avicularia #7856 üzenetére
Jut eszembe őt utálom mert megölt egy teknőst!
Carol viszont nagyon jól tolta a bulit!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
xors
senior tag
Eddig egy zombi sem volt annyira undorító, mint ez a teknősevés
Amúgy jó rész volt,bíztam benne hogy a W -s faszik nem darabolnak fel mindenkit. De már várom a következő részben RIck -et, ahogy mondja, hogy még vissza fognak jönni, úgyhogy meg kell keresni és meg kell ölni őket [ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Aztaqrva ez elég erős volt
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
B1T3
addikt
De rég jártam itt, vissza kell olvasnom, kíváncsi vagyok a véleményekre az 5. évadról. Szerintem eddig nagyon ütős
., alig van pihi -
Gsx-rr
veterán
Miert ment egymas utan 2x?
Amugy vegre egy jo resz! -
Dyrtyho
őstag
Ez a mostani rész, hát én csak tátott szájjal néztem az egészet,
. Btw, ha a készitők végig tartják ezt a szinvonalat, akkor várhatóan az eddigi elpártolt rajongók is visszatérnek a sorozathozés Carolon pedig rendendesen meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy mikor Morgan a bejárat előtt küzd az egyik W-s faszival, akkor jön, és közülük valónak öltözik be, és a többit is úgy rambozza le (#7861) Gsx-rr A magyarázat nagyon egyszerű, mivel már egy jó ideje is csinálja a Fox, ez inkább azoknak kedvez akik éppen csak a másodikra tudnak haza érni, vagy előtte valami fontos, megszokott dolguk van, pl mosogatnak, vagy a lefekvéshez készülődnek, stb
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
B1T3
addikt
Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy a rész végén
Morgan tényleg megölte-e azt a W-s tagot, bár úgy gyanítom igen; és ha igen, tanult-e a korábbiakból, azaz hogy nem tud minden ember megváltozni, és nem menthető meg mindenki, hanem néha muszáj élők életét is kioltani. Remélem, az utóbbira is igen a válasz. -
Yayoh
aktív tag
Nem volt rossz rész, de én valahogy többet vártam a W-sek feltűnéséből, azt is nehéz elhinni hogy egy 30-40 fős csoportnak nincsenek lő fegyveri..
-
Yayoh
aktív tag
Szokásos mémgyár
-
james001
veterán
Képregényt amúgy követi valaki még? Az utolsó 144-145. szám elég brutális lett
https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
james001
veterán
Ez egy odab*szós új rész volt Carol-t lassan behívják az új Expendables-be
(#7870) S e t h: Mindenképp folytasd,főleg a 144-es a komoly rész.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
L_YKing
addikt
Az a krva szopjler gomb
Tobbet ide se nezek be
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Outlander
addikt
Gondolom ez most a párhuzamos történéns rész volt, hisz valahol a 3/4-nél derült ki, h mi volt a kürt?! Szaal, igen, majd 3. részben visszatérünk rá, ha csak nem az lesz h hogyan és miként kerültek oda ezek az idióták a macsetével. [ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz Outlander #7877 üzenetére
Igen, de a végén már előrébb jártunk, mint az előző rész végén, hiszen az előző rész végén Rick elindult, ezen rész végén pedig odaért.
Szerintem ezen nincs mit mutatniuk, tök egyértelmű, hogy kifigyelték, hogy mikor hagyja el a "falu"-t, majd ekkor támadtak.[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
válasz Kvelstadt #7863 üzenetére
Bár én mondjuk Morgan helyébe nem engedtem volna el azt a 4-5 falka tagot, mert később csak még több emberüket szabaditják rá a közösségre. Szóval remélem felfogja a későbbiekben, hogy itt főként a túlélés miatt kell gyilkolni, és ölni... best regards, egy fórumozó blogger
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dyrtyho #7881 üzenetére
Érdekes hogy a 3. évadban Morgan majdnem agyonlőtte Ricket, Carlt és Michonnet a túlélés érdekében, most meg jönnek a pszichopaták, és el akarta őket engedni úgy hogy az egyikük baltával darabolgatta a városlakókat. Azért menjen már a fenébe. Remélem emiatt a hülyesége miatt egy nagyon ironikus halált fog halni, ugyanis az ilyen hülye nem érdemli meg hogy életben maradjon. #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
james001
veterán
-
Apollyon
Korrektor
válasz james001 #7883 üzenetére
Na bakker, valahol a 100. rész környékén vagy hol abbahagytam az olvasást, amikor megjelentek a motorosok (Negan), és ...
De megvannak a részek, csak jött a sorozat, és nem olvastam tovább. No de elő is keresem.)#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
Apollyon
Korrektor
Őh.. igen, egy kicsit már beleélem magam amikor nézzük Persze a "nem érdemli meg hogy éljen" részt úgy értettem hogy TWD keretek között
De azzal, hogy elengedi a W-ket, gyakorlatilag embereket öl meg. Szóval ez a mostani filozófiája jelen esetben egy tévedés, veszélyezteti a saját, de legfőképp társai életét. [ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
S e t h
nagyúr
Ez a seprűnyéllel hadonászó afro már engem is zavar. Én nem tudom mit fogunk látni a visszatekintésben, de ekkora pálfordulás és a művi, begyakorlott mozdulatok elsajátítása és EGYBEN készségszintű alkalmazása nem a apokalipszis során szoktak rögzülni, ilyenkor jobbára a túlélés a cél.
Ez a faszi mintha egy shaolin templomból lépett volna elő úgy kezeli azt a botot, és a viselkedése is egy az egyben leköveti ezt, mint egy szerzetes aki születésétől fogva óvja, tiszteli és védi az életet.
Aha, a zombi apokalipszis közepén egyik pillanatról a másikra szinte formagyakorlatokat bemutatva a támadóknak. Lassan már az lesz, hogy meg is hajol a zombiknak mielőtt elveszi a "halálukat".
De akkor már én had éljek én is képzavarral, ha már shaolin, legyen még pluszban Japán is, írjon haikut minden gyilkolás után. hogy mennyire sajnálja.
Össze kéne kötni az afro pappal aztán menjetek téríteni a zombik közé.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Vladi
nagyúr
válasz Apollyon #7886 üzenetére
De lehet, hogy lesz valami fordulat! Az csak nekem tűnt fel, hogy
wék gyakorlatilag ismerik? Mint régi havert? (#7889) S e t h:
Azért ne legyen már ennyire szar. Tiszta olyan ez mát mint a barátok közt. Mindenki utálja de nézi, mer izé.
Megint arról vitatkozunk, hogy akkor most ez lehet, meg hogy meg mér. Érdekes az a pár ember a zn-t néz, az mindig arról beszél, hogy milyen jól szórakozott a legutóbbi epizódon. a twd-nél meg megy a sakkozás, hogy a gravitáció tengerszinten nem is 1.0021 hanem 3.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Apollyon
Korrektor
De már találkoztak a tűznél amikor megtámadták Morgant. Lehet nem volt ott mindenki, csak figyelték messziről vagy ilyesmi... Na most már előkapom azt a képregényt bár ott nem rémlik Morgan #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Outlander
addikt
Persze, hiszen az 5. évad utolsó részében (talán?), volt a tűznél barbeqjus partija a feka Donatellónak , akkor ugye megtámadta két csávó, abból az egyik az a srác volt az... illetve az a hosszú hajú, lópofájú, az szerintem valami föbb karakter lehet majd, mert a konzervgyári csapdánál is ő volt ott...
Pedig azthittem hogy nekem rossz az arc memóriám.[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Nem tudjátok, hogy az adott részek tracklist-jét honnan lehetne megszerezni?
Néha annyira fasza zenék vannak a sorozatban (pedig nem vagyok egy rock zene beállítottságú), de fogalma sincs, hogy ki az előadó/számcím és volna egy pár, amit szívesen meghallgatnék teljes változatában .
Előre is kösz a segítséget !
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
twine
veterán
válasz Ventur@ #7897 üzenetére
De, hogy még közelebb kerülj a megoldáshoz...nálam a harmadik találat
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Dehogy, azért is nézem, csak a túlzás miatt ragadtam klaviatúrát.
Egyébként lehet tudni, hogy hány évet ívelt eddig át a sorozat? Nem tudom hány év telt el a sorozatban azóta, hogy Rick magához tért a kórházban, de szegény tinédzser fiának már alig tudnak gyerekes külsőt kölcsönözni, most nagyon ezt az emos hajat erőltetik, de szerintem már magasabb mint az apja.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest