- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yayoh
aktív tag
Bocs ha volt már.[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
13.rész nagyon gyenge volt, ez az egész kertvárosi kommandó kezd nagyon unalmas lenni..
-
Yayoh
aktív tag
válasz enginev3.0 #7015 üzenetére
Melyik szőke csajszi? Rick új nője ?
-
Yayoh
aktív tag
A kormányzó azért gyűjtötte a fejeket meg zombi harcot rendezett hogy túl élje ? Rickék is öltek / ölnek embereket , de mindig olyanakat akik az ő életüket fenyegették. Szerintem Rick-ben, és a csapatban a helyzethez képest sok emberiség maradt és ez sok helyen látszik is a sorozatban.
-
Yayoh
aktív tag
Jó kis rész volt szerintem ,
Coral becsajozott , Rick bekattant ,Michonne lett az új serif , volt minden A szőke csaj már tudom honnan ismerős
[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
Szerintem az évadzáró összességében nem volt rossz de sok mindent nem tudtunk meg , még az elején azt hittem hogy a vége az ütős lesz , ehhez képest olyan dolgok történtek amiket már két rész óta sejthettünk és már meg is kellett volna történniük.
Jedi Morgan tetszett , ahogy lenindzsázta a farkasokat , kíváncsi leszek , hogy még mindig kattant -e.. [ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
Coral megint becsajozott
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
válasz matyialiga #7461 üzenetére
-
Yayoh
aktív tag
Nekem összességében bejött az első rész, én is remélem még sokáig húzzák a teljes össze omlást, meg az se lenne rossz ha a vírusról többet megtudnánk, vagy hogy honnan ered. Nekem a szereplőkkel sincs baj, sőt a kiscsaj végig ismerős volt, de már rájöttem honnan ismerős
A The 100-ban ilyen gonosz fővezér féleség, remélem itt is badass lesz -
Yayoh
aktív tag
Nekem ez a rész már nem jött be annyira mint a pilot.
Viszont legalább megtudtuk hogy az egyik oka a vírus elterjedésének tényleg az emberi hülyeség lehetett. Nekem a travisnek a családja is nagyon idegesített, de főleg a kölke,de az is milyen már hogy telefonban nem lehet elmondani hogy világvége van, majd ha oda ér elmagyarázza . Viszont továbbra is Tobias a kedvenc karakterem, egyből tudta hogy kell majd a kaja,meg a kés . Az igazgató csak átzombult, de elég gagyin volt megcsinálva, nem éppen egy TWD minőség volt szvsz. -
Yayoh
aktív tag
válasz enginev3.0 #7607 üzenetére
Az is beszédes volt amikor a rendőr tele pakolta vízzel az autót. Aki tud a dologról az inkább menekül, mint a főszereplő család is, mintsem hogy szólnának mindenkinek hogy miez.
-
Yayoh
aktív tag
Ez egy újjabb zombi sorozat lett, amit a Walking Dead meg Kirkman névvel adják el, azt ennyi.Mondjuk engem nem zavar, nem sok zombis sorozat közül válogathatunk
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
Moderátort kérünk
-
Yayoh
aktív tag
Én az egész rész alatt azon gondolkodtam, hogy hagyom a sorozatot, egyszerűen nem hozza az elvárt szintet, unalmas, tele van idegesítő dolgokkal, aztán
az utolsó 5 perc a hadsereggel megmentette a sorozatot nálam, mert még nincs teljes káosz, a kormány felismerte a dolgot és lép ellene, aztán kíváncsi vagyok hogy oldják meg a teljes összeomlást. -
Yayoh
aktív tag
FTWD 4. rész
Ez egész tűrhető rész volt, de még mindig nem az igazi. Volt egy kis TWD hangulata a körbe kerített városkertnek, tiszta Woodbury De az a baj a sorozattal, hogy nem arról szól amiről kéne, nem tudom mi ezen az előzmény sorozat amikor a 4. résznél ugornak 9 napot . Az meg egészen vicces volt hogy a nő kiszökött, és egyetlen egy walkeral se találkozott..Az még érdekes lehet hogy Nick-el mi lesz, bár már az elején sejteni lehetett hogy a katonaság a betegeket el fogja különíteni, ők már biztos tudják hogy aki harapás nélkül hal meg az is vissza zombul. -
Yayoh
aktív tag
válasz enginev3.0 #7712 üzenetére
Gondolom Nickre gondolsz, nem hiszem hogy már megölték,imdb 6 részre írja őt, szerintem a következő részek arról fognak szólni hogy hogyan szökik meg az armytól.
[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
válasz Apollyon #7757 üzenetére
Szerintem mindenki eltudja dönteni hogy akarja-e nézni vagy sem, attól mert neked nem tetszik lehet másnak igen..Valóban nem egy nagy eresztés a Fear, de azt a heti 40 percet még nem sajnálom rá, az utóbbi két rész egész jó volt, ha az évadzáró tuti lesz lehet belenézek majd a második évadba.
[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
Jó kis kezdés volt, bár ezt én sem értem hogy minek kelett terelgetni a beragadt zombikat, egyszerűbb lett volna körbe locsolni a területet benzinel azt hagy égjenek..
-
Yayoh
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
Nem volt rossz rész, de én valahogy többet vártam a W-sek feltűnéséből, azt is nehéz elhinni hogy egy 30-40 fős csoportnak nincsenek lő fegyveri..
-
Yayoh
aktív tag
Szokásos mémgyár
-
Yayoh
aktív tag
Tényleg elég bénán volt megcsinálva Glenn halála, azt nem értem hogy azt az ajtót ami zárva volt miért nem lőtték szét és mentek be? Meg volt ott egy lépcső is ami el volt torlaszolva de simán felmehettek volna rá..
A másik amin jót röhögtem amikor Michonne-ék másztak át azon a kerítésen és a csávó ott maradt és ették a walkerek, ezek meg csak nézték, nemhogy fejbe szúrták volna hogy ne szenvedjen szerencsétlen.Amúgy jó rész volt, eddig jó nagyon az évad[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
Nekem tetszett ez a rész, annak ellenére hogy az elején kételkedtem hogy minek Morganről egy teljes rész, ráadásul 1 órás, de egész jó volt, a fehér Yoda mester is jó karakter volt. Szerintem az se volt gáz ahogy megharapták, elég nagy darab ember volt, azért lehetett látni hogy néhol elég esetlenül a mozog, simán benne van hogy megharapják, meg valahogy az íróknak meg kellett ölniük, viszont a cipzár vs szögelt deszkán én is jót mosolyogtam szokásos: -
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest