- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #66 üzenetére
" Azok a nagy "szörnyek" (colossus-nak hívja a játék), amikből az egyik a töltőképernyőn is látszik, vajon mik lesznek? Valamiért a Neon Genesis Evangelion-ból az EVA unitokat juttatta eszembe"
Gondolom azok a Void Intercept boss-ok, róluk beszéltünk itt korábban.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Nem hiszem, hogy gyengébb lenne Valby. A moduloktól függ szerintem a karakterek tankossága. Én azért bőven tettem be neki HP, DEF modokat.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
Az előző béta closed volt és valószínűleg minimális játékossal, azért tűntée jobbnak a szerverek. Itt aznap, amikor kezdődött, alig lehetett mozogni a közösségi tereken, küldetésben, annyira akadt. Harmadnapon már rendben volt.
Én mondjuk nem toltam túl a bétát (20-25 óra ment bele), majd a véglegest, de így is meglett a sztori +40-es szint. A harmadik normal bossra már csak egyszer próbáltam rá, de körülöttem mindenki azonnal meghalt a méreg fázisban, úgyhogy hagytam is
Attól félek csak, hogy a véglegesben az upgrade + egyéb research cuccokért egy életig kell majd farmolni... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
pRoject22
őstag
válasz Komplikato #154 üzenetére
Nem emlékszem már a pontos béta beállításokra de ott 4K-ban megvotl a stabil 100-120 fps, most meg ugyanúgy DLSS/ Qual és még 50-re is beesik, persze mindne ultra és RTX on, de talán mintha szebb lenne a grafika mint a béta alatt ezért is gondolom ,hogy most jobban feltudom tekerni
¯\_(ツ)_/¯
-
scyllafren
senior tag
válasz Komplikato #221 üzenetére
Az ugrabugra nekem is b+ -os volt, de veletlen rajottem hogy kell megcsinalni: 2 ember megy, az egyik a masodik feletol kezdi (grappleval fel lehet jutni), es ugy az ido "elég"
Es a valtozatossag kedveert nekem is a halott menyasszony a blokkolo, vagy 6-7x probaltam, a szolo lett a legjobb, ott mar belekezdtem a HP-jaba, de lejart a 10 perc... Miert van idokorlat?!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Komplikato #221 üzenetére
ha valakinek segítség kell a bossokban, szívesen segítek
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Peace
nagyúr
-
Busterftw
veterán
válasz Komplikato #252 üzenetére
Én is így vagyok vele, Viessa nekem bejön a videók alapján, nem értem miért "kell" a összeset kifarmolni.
Bár én kb minden játéknál így vagyok, Valorantot is beta óta játszom, aztán 6-7 karakterssimán nincs meg, mert nem jönnek be.
-
duvi
nagyúr
válasz Komplikato #253 üzenetére
"A robot arcok, akik jól el vannak dugva és idegesítően nehéz reflexjátékkal lennének aktiválhatóak, azok valami titkos Dungeon-t nyitnak?"
Nem. Materialokat adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest