-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
hogy csinálok screenshot-ot?
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
thesound
addikt
Ha egy küldetés megakad (nem nyitja az ajtót, nem akar beszélni...stb.), arra küldetésenként egyedi "gyógyszer" van vagy van valami univerzális?
-
thesound
addikt
válasz pengegyerek #6194 üzenetére
úgy tudom hivatalosan sehogy
-
thesound
addikt
én megpróbálom most a varázsló dark elf-emet (destruction, conjuration, enchanting 100-as), rábírni nyilazásra vagy kardozásra (meglátjuk)
-
thesound
addikt
válasz Xblades #7110 üzenetére
1. Soul Trap varázslatot (könyvet) kell venni/találni vagy soul trap varázslattal enchantolt fegyvert találni/venni/enchantolni
2. Winterhold a mage collage, de sok városban (mindenhol?) van varázsló, akitől lehet könyvet vásárolni (pl. Dragonsreach-ben is) vagy találni sok könyvet, amit elolvasva....
3. cost 15% less mana to conjuration spells = 15%-kal kevesebb manába kerülnek conjuration varázslatok
-
thesound
addikt
A saját házamban, csak a ládákból nem tűnnek el a cuccok? Vagy lehet pakolni a konyhaszekrénybe is és onnan sem tűnik el? (hacsak a kis feleségem le nem nyúlja )
jó lenne tagolni... konyhaszekrényben az hozzávalók, egyik láda fegyverek...stb.
-
thesound
addikt
a skyrim wiki kipukkadt? (azt hittem a tiltakozás része volt... :S)
-
thesound
addikt
válasz WonderCSabo #7505 üzenetére
thx., akkor valami gebasz van nálam :S, mert a főoldal tényleg bejön, de ha ott a skyrim ikon után kattintok valamire (pl. main quest), akkor egy üres fekete oldal jön be mindenre...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest