-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Engedjétek meg, hogy kicsit ismét reklámozzam: Steam Prohardver Skyrim Klub.
Akinek megvan a Skyrim és szereti is, kérem csatlakozzon, hadd növekedjen a játékóra szám.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
icons
addikt
hello!
Lett egy kis időm, úgyhogy elkezdtem játszani a Skyrimmel.
A legelején vagyok, a gondom az lenne, hogy varázslónak terveztem lenni, de valahogy semmit sem érek vele. Jött pár csontváz, az elsőt pörköltem tűzvarázslattal, alig ment le az élete, nagy nehezen sikerült kinyírni (futottunk pár kört közben), a következő ellen inkább fogtam egy baltát az Inventoryból, és egy-két ütésre agyoncsaptam.Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul (a másik kezemen egy summon varázslat volt), ha így van, akkor mit?
Vagy tényleg ennyire gyenge a varázsló, esetleg kombinálnom kellene a dolgokat? (a gond az, hogy annyira kevés a manám még, hogy alig tudok pár dolgot csinálni)Illetve volt egy pók, őt simán lenyilaztam, de amikor varázslattal akartam kinyírni, akkor vagy 5 perces csata volt :S
-
Youri
veterán
RTX ON
-
Xerxész
őstag
Valaki próbálta már?
Kb. plusz 10 FPS-t ad. Csorog rá a nyálam, mint a sakálnak friss húsra, de félek kipróbálni, nehogy valamit tönkrevágjon nekem.
Valakinek tapasztalat? -
Mackósajt
senior tag
A varázsló az elején gyenge. Érdemes két kézzel támadni (akár dual casting perk nélkül is), és felvenni rá a megfelelő perket (novice destruction kötelező, aztán dual casting a destructionra), de még akkor is sokat fogsz egy darabig futni, főleg ha elfogy a kakaó. Akkor kezd működni a dolog, amikor már területre ható, messziről ütő varázslataid vannak.
Ha nem akarsz sokat futni, akkor idézz.
Youri: már volt, nem is régen.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Xerxész #5408 üzenetére
Hibátlan 10perc játék után... Nem tudom mit csinál meg hogy hogyan,de városokon belül eddig bizony röccent de most mint a vaj.. pedig van textúramód is,meg FXAA injektor... kimaxolva 1920-ban hibátlan!!!
Ez kell hozzá...
[link]★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
öhmmm... lelátok a tengerfenékre... mindjárt mutatom és mintha 4 magra terhelne...
Eddig nem igazán így nézett ki,de nekem nagyon bejövös...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
Na végül modoltam én is, kíváncsi voltam milyen. Feltettem egy pack-ot, elég szép lett a grafika, de megmaradt a TES filling is, így marad és mindenki happy. Részletesebb lett minden, a textúrákon látszik a nagyobb felbontás. Szebbek az éjszakák is, meeeeg...
Minden nő ki lett festve a játékban. Mondjuk ez nem baj, mert szebb lett az arcuk is, de olyan érdekes a kurvás warrior filling.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz #19617792 #5416 üzenetére
Itt külön letölthető, van makeup nélküli verza is, nekem a pack a sminket is tartalmazta.
Elég jóféle lesz. Ilyen részletes.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Xerxész #5418 üzenetére
Mod list:
""""""""""
2_-_Ultra_Smooth_Females_Deluxe_V4-140
all_faces_msn_files_-3563
Archamge_Replacer-2384-1
Archmages_Boots_v1_1_No_Requirements-2986
Armor_Improvement_v2-106-2-0 + Update
Beautiful_Skyrim_Glass_Weapons_V0_1-1377-0-1
Beautiful_Skyrim_HD_Clutter_and_Furniture_V0_7-120-0-7
Beautiful_Skyrim_HD-Glass_Armour_v0_2-2057-0-2
Beautiful_Skyrim_Legendary_WeaponsV0_3-1377-0-3
Better_Females_by_Bella_Version_3-2812-3
Better_Gold-362
Binaries_and_Source_Update_4-1013-1-4
Calientes_Female_Body_Mod_BBE_v0_1-2666-0-1
Ceramic_Style_Poisons-2029-3-0
Clothes_Improvement-113-1-0 + Update
Coolsims_Hair_Pack-3809-1-0-4
coverwomen_1_00-3563
Detailed_Faces-2_00-26-2-0
Dragon_Texture_Pack-62-1-0
EDT_Main-1598-1-01
Enhanced_Blood_Textures-60
Enhanced_Horse_Skins_03-596-03
Enhanced_Night_Skyrim_-_Color_Galaxy-85-0-3
Forsworn_Armor_Extra_Skimpy-208-1
Glowing_Ore_Veins_300_1_20-193-1-20
HD_Furniture_and_Barrels-238
Hellish Moon
High_Quality_Eyes-1_20-498-1-2
HiRes_Road_Signs_Version_2-436
HQ_FOOD-INGREDIENTS_1-6_CUMULATIVE_-1192-1-6
Immersive_Environment_1_3-823-1-3
Immersive_Skyrim_Thunder_V4-1702
Immersive_Water_2_-_Resolution_2048-1051-2-0
Improved_NPC_Clothing_1_6_2-2674-1-6-2
Improved_Torches_Textures_v2-534
JaySuS_Swords_V07-1002-V07
Landscape_Texture_Pack_WIP_2048-329-v2-1
Lockpick_Pro_v3-219-3
Lush_Grass_1-3-3288-1-3
Lush_Trees_1-2-3385-1-2
Magicka_Sabers-3174-0-1
Mk_II-998-1-0
Monster_Retex_Pack-2446-1-5
MorokeiCirclet-1839-1
Nicer_Snowflakes_-_Realistic-296-1-0
Nightingale_Prime_Male_and_Female-1896-1-1
No_More_Blocky_Faces-1_40-30-1-4
Nude_Females_v1-4_-_Main_Download-70-1-4
Preliminary_version-225-0-8 + Update
Realistic_Magical_Impacts_V3-977
realistic_paper_0_2-937-0-2
Realistic_Ragdoll_Death_Force-601
Retextured_wolves_with_pelts-1292
Rich_Merchants-769
RRR_High_Res_v1_2a-603-1-2a
RSE_High_Res_v1_2b-836
RWT_High_Res_1_5b-711
Serious_HD_Retexture_Landscape_Skyrim_ALFA_CHANNEL
Skimpy_CBBE_Armor_Set_V1-9-3654
Skip_Bethesda_intro-100
Skyrim_HD_1_1-607
Skyrim_sunglare_V2_0_HD_without_lens_effects-116
Skyrim_Weapon_Retex_Project-1754-1
Sun_and_Clouds_Textures-2616-1-0
Time_on_loading_v5-98
Vurts_Skyrim_Flora_Overhaul_v104-141
Wolf_Armour_Replacer-2384
Yosolda_Outfit_HiRes-2051-V1-0¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mpierre
veterán
Jaj b@szki, ez naon cép. Akarok ilyet. 258.000+ letöltés... Nem meglepő.
Valahol le van írva, hogy hogyan is kell felrakni ezeket a modokat? Szép lista.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
Jóóóól van naaaa... Izibe szerelmes lettem.
Szerk: Ajaj...
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
szabod
senior tag
Na elkezdtem én is a játékot.
Annak van valamilyen történetre való hatása, hogy a az imperial legionhöz vagy a storcloakokhoz csatlakozom? Azon kívül, hogy a másik tábor tagjaival nem leszünk puszi pajtások (gondolom én). Vagy mi van, ha egyikhez se csatlakozom? -
Murder3
addikt
Most nézem ezt a Tytani The ultimate mod kolleberációt vmi elképesztően brutálisan hangzik?
Milyen a játékba?
mert én most jutottam el oda h dobjuk fel sok mindennel a játékot. -
Murder3
addikt
most komolyan eddig a 4:3-as képarányt használtam 1024-be és lowon mindenmsát és akadt és volt kb 17-20 fps-em...
most átraktam 16:10-re minden magasan és 1440x-esen a monitorom max felbontásán akadás nélkül megy megkockáztatom 25- feletti fps-t produkálva...
most komolyan ez ennyit számít?h más a képarány(különbem meg mintha más játék lenne így) -
Enton
addikt
válasz Murder3 #5434 üzenetére
Ez tuti nem a képarány állításon múlt.
Nem raktad fel ezt a fps-st csökkentő mod-ot?
Mert úgy még talán oké lenne, de így csak magától vagy képaránytól nem szabadna növekedni az fps-nek."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Murder3
addikt
én csak azt csináltam h felraktam az úhj aptchet emg fel aakrtam rakni az ui modot és az ahhoz kötelező vmit raktam fel.
de pl gta4-nél is érezhető a javulás a 16:10-es képarány után felrakom 1440-be kb ugyan olyan sőt még kicsit jobban is megy mint 4:3-ba az 1100 vagy 1024.most leteszteltem mondhatni ugyan annyi de 5:3-ason jóval rosszab a képminőség mert ott csak 1280X1024-et enged míg 16:10-nél meg max flebontáson van.
na igen csak azt nem értem, h ez a kártya már a plazma tv előtt volt és amikor plazmára raraktam akor állítottam be magának magasra mert azelőtt meg lowon volt ami csak lehetett és ott nem volt olyan folyamatos mint most.
de gta4-nél is érdekes volt mert ott meg több fps-em volt amikor a plazma tv-re volt rárakva majd ugyan azokkal a beálításokkal a sima lcd monitoron meg sokkal kevesebb.
Ez akkor mitől van?vagy akkor azért mert feljebb vettem a monitort 75Hz-re?
[ Szerkesztve ]
-
Mackósajt
senior tag
-
raus
aktív tag
Boldog Karacsonyt minden kedves topik latogatonak, PH usernek, Skyrim kedvelönek!
-
Alg
veterán
válasz Mackósajt #5437 üzenetére
Én nem álltam be sehová, de SPOILER:
Elég nagy baklövés lenne (kinézem belőlük) ha nem lenne hatása a polgárháborús szálnak a főszálra, tekintve hogy egy ponton ki kell békíteni a feleket - ha ez nem változik, amennyiben előtte eltetted láb alól valamelyiket, az hatalmas fekete pont a fejlesztőknek"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
keIdor
titán
Nos, mint említettem a mod tartalmaz nude females modot is, ami azt jelenti, hogy ilyenekre is számítani lehet.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Inv1sus
addikt
Valaki linkelné "az arrow in the knee" forrását? Kezd zavarni, hogy csak én nem látok benne semmi humoros dolgot..
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Lenne egy kérdésem:
Naszóval, lett egy lovam, majd egy sárkányos küzdelemben eltűnt, és hagytam is ...
Magamhoz tudom hívni, ha már máshol járok?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Zolás
addikt
válasz ledgeri #5448 üzenetére
Ha fast travelnél nem találod magad mellett akkor megölte a sárkány.
Utazz oda egy nyilt területhez, pl barlang, és elvileg oda kell tennie a közeledbe.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest