Új hozzászólás Aktív témák

  • Lendova

    őstag

    válasz ®abstract® #27219 üzenetére

    Speciális igényektől eltekintve nem szolgálnak érdemi információval. Értsd, még finomhangolod a CPU-t hardcore módon, X hőfokot nem akarod elérni, kiváncsi vagy a pontos órajelre, amit terhelés alatt elér etc.
    A CPU teljes vagy magonkénti/szálankénti terhelés helyett sokkal pontosabb a VGA terhelése, mint CPU indikátor, hogy elég-e vagy sem. Ha nem sikerül ~95% környékén terhelni a VGA-t, akkor ott lesz valami engine limit vagy CPU limit.
    Persze ha te jobban szereted ezeket használni vagy túlzottan megszoktad, teljesen rendben van.
    MSI AB-ról én régen leszoktam, mert az AMD driver OSD-je tudja azt, amire nekem szükségem van, hotkey kombóra be-kikapcsolható vagy indul a játékkal együtt, ki hogy szeretné.
    HWinfo fent van, mert volt a bios-ban hangolás, de tesztelés óta fölösleges elindítani.

    Ezek a kalkulátorok nekem konkrétan a vérnyomásom növelik. Arra jók, hogy félrevezessék a vásárlókat.
    Ugye az én esetemben ezt látod: "AMD Ryzen 7 5800X3D is too weak for AMD Radeon RX 6950 XT on 1920 × 1080 pixels screen resolution for General Tasks."
    CPU-t kellene cserélnem, igaz?
    7800X3D vagy 14700K mellett, 1440p-ben is lenne CPU limitem ki tudja hogy mennyi játékban...de ha megnézzük, hogyan fut 1-1 limites játék...sok panaszom nem lehet.
    A 6700XT már kevéske lehet helyenként 1080p-ben 1-1 újabb címnél, de a kalkulátor szerint egy 7800X3D még mindig kevés hozzá. :DDD [link]
    Valami mindig kevés egy játékban, de annyira széles a spektrum, hogy nincs olyan build, ami mindent letudna fedni, mindig van kompromisszum. Meg nem is kell midnent lefedni. Az igényeknek tegyen eleget.

    Pulowski! Nuclear Protection On A Budget!

Új hozzászólás Aktív témák