-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz westcoastog #2400 üzenetére
Nem, nem komoly. Csak az első nap tudod magad ilyen módon kikúrálni. Ha kifejlődött a betegség, akkor ezek a módszerek már nem működnek.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
westcoastog
veterán
válasz GypsFulvus2 #2402 üzenetére
Akkor már késő régen.
-
matyi94
senior tag
válasz westcoastog #2400 üzenetére
A cure disease-el és áldással csak addig tudsz kigyógyulni, amíg az első fázisba át nem változol!!!
Legyen szép napod!
-
őstag
Oké oké, én értem, hogy kell a shout-hoz, de azzal, hogy én lemészárlok 30 sárkányt nem vagyok előrébb, mintha csak 10-et öltem volna meg. Mert ugye van egy csomószor csak úgy random sárkány. Azzal is tisztában vagyok, hogy sok word of power-t sárkány őriz.
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
imibogyo
veterán
válasz Inv1sus #2406 üzenetére
A random sárkányoknál nincsenek shout szavak.
A térképen szanaszét szórva találod meg őket. Sokszor nincs is sárkány a közelben. Például a különböző bányákban. Ahol pedig direkt sárkányfejet mutat a térkép, na ott biztosan van, mármint szó.
KonzolKartel: 20 shout van, tehát ha mindet akarja használni akkor kell a sok sárkánylélek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz GypsFulvus2 #2402 üzenetére
Ha jól tudom, akkor három napíg tart a vámpír betegség, és csak utána leszel ténylegesen vámpír.
imibogyo:
Akkor úgy mondom, hogy azon kívül, hogy aktiválj vele egy inaktív shoutot semmi haszna nincs annak, hogy beszippantod a lelkét.
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Qru
MODERÁTOR
Vmi miatt a Dark Brotherhodd vadászik rám. Rámküldtek egy bérgyilkost de elég pitlák volt, simán levetem mint vak a bögrét. Az lehet tudni miért akarnak eltenni lábalól? Nekem eddig vhogy nem derült ki...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
imibogyo
veterán
Sok oka lehet.
Valakitől loptál aki rájött, hogy te voltál. Vagy akinek nem tetszik amiket csinálsz, vagy csak simán a képed. Vagy vannak olyanok, akik mondják, hogy ez vagy az a nő tetszik nekik, és ha azt csábítod el, meg veszed feleségül azt sem fogják jó szemmel nézni.
Amúgy a bérgyilkosoknál szokott lenni feljegyzés, hogy miért küldték rád.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz KonzolKartel #2409 üzenetére
Ezt most nem tudom biztosra, mert én vérfarkas vagyok. Az Obliban 1 nap volt a lappangási idő, utána már nem szabadulhattál tőle egyszerű módon.
Qru: Rám is vadásznak, pedig én egyelőre abszolút tiszta vagyok, lawful good karakter. Valami küldetés lesz ebből gondolom.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Brent
aktív tag
Ezeknek a köveknek a hatása ált, mennyi ideig tart ?
-
X Factor
addikt
válasz lumpen_stex #2374 üzenetére
Igen, de ezt kb csak 45ig lehet vele eljátszani. Én is vele nyomulok.
Make things work
-
Qru
MODERÁTOR
Ti megtudtátok csinálni a Angi-nál a hegy tetjén hogy 10 sec alatt mind a 4 célpontot lelőjétek? Vagy csak én vagyok ennyire béna?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
KubanitoS
veterán
Behúztam a Dawnstar Sanctuary-t. A saját szobámban lévő fegyvertartó állványt, illetve ládát merjem használni olyan cuccosok tárolására, amelyeket nem használok, de nem akarom eladni?
Tudtok valami normális kereskedőt akinek sok pénze van alapból? Nagyon sok eladandó tárgyam van, de a kereskedőknek nincs elég pénzük.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Lenry
félisten
-
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz imibogyo #2389 üzenetére
nézd meg az enchant fát, 3 ága van, szerintem felesleges mindet kirakni nekem a középső volt a legjobb, a jobb oldalon valami visszatöltés van annak nem látom értelmét, a másik oldalon meg fire damege van, annak se. mivel a legjobb az enchant fegyverre az élet elszivása enchant, mert az téged heal-el minden ütésnél + nem lehet rá rezisztálni. szóval marad a közepe ami általános erősitéseket ad, főleg ruhákra valót.
a potion-t az enchantolás előtt kell meginni és az elkészitett enchant lesz erősebb.(elvileg)
-
TTomax
félisten
-
Inv1sus
addikt
Szvsz a boss megoldások nagyon jók lettek ebben a részben. A többiben sose voltak túl nagy számok, itt kifejezetten jók.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
warcat
veterán
Ha kilépsz a desktopra, majd újra elindítod a játékot, az összes kereskedő kínálata frissül,és feltöltődnek pénzzel,én így szoktam eladni a cuccaimat.
EA: It's in the crate!
-
Nochtros
csendes tag
Amúgy érdekes kis hibára bukkantam a "red eagle sword" megszerzésekor. A játékban több helyen is fellelhető a könyv amiben informálnak hollétéről. Már túl voltam rajta, amikor egy könyvtárban újra elolvastam és hopp... megjelent az elvégzendő küldetések közt. Lementem a tök üres cave-be és a holttesttől újra megszereztem a kardot... voila!
Mondj egy olyan szót amiben benne van a Titanic! --- Óceán...
-
-
Nochtros
csendes tag
Egyik fegyverem tápolásához szükségem volt dwarven metal ingotra... Nos, több városba is elutaztam és egyik kereskedőnél/kovácsnál sem volt éppen kínálaton... "napok" mentek el a játékban ezzel és igazán idegesítő volt. Szóval ilyenkor talán nem bűn menteni, kilépni és újratölteni... amúgy én meg úgy vagyok vele, hogy a hangulatot jobban öli az, ha mindent azonnal akarok, így inkább kivárom a másnapot, így is van sok teendő...
-
őstag
-
Mukorka
addikt
Aki komolyan ezzel tolja fel magát restorból az egy bohóc. Ezt nem értem, akkor minek játszik? Ok Pc-re van már mindenféle mod ami ezeket maxolja azonnal...na mindegy.
Most a kérdésem az hogy a Throw Voice Shout mire való? Emberre nem ér semmit. Gondolnám a sárkányt paralizálja de még nem sikerült élesben bevetnem. Olvastam Wiki-n hogy a Shoutokat sorban szerzed meg függetlenül a helyszíntől és hogy addig fogod kapni a "letter from a friend" amíg nincs meg az összes míg a hegyen kempelő öregtől összesen 20x kaphatsz tanácsot szóval az elég is. egyébként fejleszteni a shoutot már elég csak egy lélekkel megtenni ugye? nem kell külön keresni ahhoz is szöveget?
Rengetegen panaszkodnak hogy crashel a game pc-n eredetivel de nekem nem cseszi szét a gépem mint másoknak csak egyszerűen ledob asztalra mintha bezártam volna a game-t. Erre keresek valami fixet de ha ti tudtok valamit írjátok le plz.(#2437) KonzolKartel: PS3, nincs konzol a játékban. 3. megoldás konzolba: Set timescale to 1000 így 50x gyorsabban telik az idő és kb 3 mp alatt lemegy a nap
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Nochtros
csendes tag
válasz Mukorka #2438 üzenetére
Szerintem helytől függenek a shout-ok. Nekem már van vagy 6 félém és ugye egy shout-nak 3 féle erőssége van (amit szintén külön szerzel meg, tehát nem fejlesztheted csak úgy ha az első szint megvan), de pl. ezzel a throw voice shouttal még nem találkoztam.
-
Mukorka
addikt
válasz Nochtros #2440 üzenetére
"Available Dragon Shouts
Note: A location will always give you the next word you have to learn in a shout. The order in which they are visited does not matter." (c) Skyrim wiki
"Also note Arngeir will stop giving shout locations after 20 shouts."Olvastam valahol hogy az AA miatt csinálja, létezik hogy ti pont nélküle toljátok? Vistaboy se kapcsolta be és nem is említ a cikkben fagyást.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Nincs elsimítás.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
őstag
-
Mukorka
addikt
válasz Nochtros #2445 üzenetére
Nem tetszik ez nekem, így elveszik a felfedezés öröme a random shoutok megtalálásában.
Többieknek: Kipróbáltam AA nélkül de ugyanúgy fagylalt.
Azért az fasza hogy jön két novice nekromancer , az elsőt áttérítettem a túlvilágba erre a buzi mögötte lévő visszahozza zombinak...
Mindegy, jót nevettem és a Familir Staffommal idéztem neki egy farkast ami széttépte amíg én elszívtam egy cigit...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest