- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Csak azért írom le, hátha valaki hasonló problémával küzd:
Egy ideje elkezdett villogni az ég. Egyet-egyet csúnyán bevillant. Tipikusan a messze levő dolgok. Emlékeztem rá, hogy régebben ilyen problémám nem volt.
Össze-vissza kerestem, hogy melyik mod ütközhet melyikkel. A Win7 topicban olvastam más ügyben, hogy tegyük vissza a régi drivert...
Visszaraktam a Catalyst 12.8-at a 12.10-es verzió helyett. Túl vagyok az 1 órás próbán, és egyszer se villant be a háttér. Hardver: Sapphire 7870.Szóval nemcsak a mod-ok okozhatnak galibákat...
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
őstag
Az a gond, hogy a Dark Brotherhood-hoz nem csatlakoztam, és volt egy olyan küldi hogy írtsam ki őket, így én nem gondolkozva előre, annak rendje és módja szerint lehenteltem őket.Viszont Solitude-ba van egy emperors room nevű szoba ahova így nem jutok be.Tudom hogy kóddal be lehet jutni, viszont érdekel hogy ezek után még játékmenetben be lehet e.
A másik kérdés hogy a Dark Brotherhood birtokán járva láttam hogy a falon vannak tenyér nyomok, gondolom titkos ajtókat nyit, ahhoz mi kell a bejutáshoz?http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
addikt
válasz DrTechnoid #10659 üzenetére
Tudtommal nem lehet máshogy, az csak DB-s küldihez kapcsolódik.
Három tenyérnyom van amiről én tudok: az egyik a bejárati ajtó, ahhoz kell hogy megkapd az egyik tagtól a jelszót is, amivel az ajtó nyílik. Illetve ha kiirtottál mindenkit, akkor a csapattal bejutottál
A másik a falon a 'Five Tenets', tehát a DB 5 alapszabálya. A harmadik meg a lobogó szőttesek a falon.Nem akarom elrontani a szórakozásodat, tehát SPOILER!:
egyik mögött sincs titkos ajtó.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Hogyha az archery módszerrel akarok küzdeni, akkor melyik követ kell aktiválnom a warriort vagy a thief-et?
Intel & ATI
-
JamesHun
addikt
az mitől lehet, hogy fejlesztgetem a hősömet, de valamiért a mage rész 100 ról 75 re lecsökkent és pirosan jelzi
SeriesX: JamesSHun
-
nagyúr
válasz JamesHun #10664 üzenetére
Mi az a "Mage rész"? Magicka-ra gondolsz? Ha 100-ról 75-re csökkent, akkor valszeg Brain Rot kapott el, ami egy fertőzés, jellemzően koszos kis állatok terjesztik, de csapda is okozhatja, vagy egyéb kreatúrák. Gyógyítsd meg magad, és kész is. Vagy Cure Disease Potion, vagy hasonló self spell jön szóba, de elmehetsz imádkozni is.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Prosector
addikt
válasz JamesHun #10666 üzenetére
Pl. Whiterun-ban Talos oltaranal.
(a Jorrvaskr fele vezeto lepcson nem mesz fel,hanem elfordulsz az aljanal balra es meglatod)
De azt hiszem kis tulzassal barmelyik masik oltar is jo.
Kerdezz nyugodtan ,sztem nem lesz leharapva a fejed
En sem vok 1 pro a Skyrim-ben,de ahhoz kepest ,h 3 honapja teljesen hulyen alltam neki jatszani,most tudasban eg es fold a kulonbseg.
Ehhez mondjuk kellett 262 ora jatek ,meg wiki ,meg kerdezgettem ismerosoktol is dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Keresni kell egy un. Shrine-t. Ezeket akkor is tanácsos felkeresni, ha éppen nem vagy beteg, mert átmenetileg módosítani tudják a karaktered egyes képességeit! Ha megharap egy vámpír, akkor ugyanitt tudod imádkozással kigyógyítani magad, hogy ne válj vámpírrá.
Skyrim:Shrines
Ugyanitt van hozzájuk térkép is.[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
köszi mindenkinek a segítséget
Vámpírral szerencsére még nem találkoztam, de akkor ezek szerint vigyázni kell velükSeriesX: JamesSHun
-
nagyúr
Célszerű, ha mindig van nálad lötyi - potion of cure disease. A legtöbb alkimistánál, gyógyfüvesnél kapható, igaz, alsóbb szinteken borsosnak tűnhet az ára, de emellett találni is lehet, illetve kellő tanulás után magad is készíthetsz. Az oltárokat pedig elmondták a kollégák.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
csaba951
veterán
válasz JamesHun #10669 üzenetére
>Vámpírral szerencsére még nem találkoztam, de akkor ezek szerint vigyázni kell velük
Ja, nem! Én pszichológiailag képtelen vagyok azonosulni a vámpír vagy vérfarkas karakterrel. Ezekkel nem tudnék játszani, tehát ügyelek rá, hogy nehogy átváltozzak. De ez az én utam. Te ettől még nyugodtan dönthetsz úgy, hogy vámpírként vagy vérfarkasként folytatod tovább a játékot. Ha nem gyógyítod ki magad időben, akkor nincs vége a játéknak. Csupán új ajtók tárulnak fel, de mások be is csukódnak!
-
Varlaisaran
senior tag
Van egy Hevnoraak nevű dragon priest. Ha ő le van győzve, akkor a maszkjával meg van oldva minden kérdés: 100% immunis fertőzésre, mérgekre. Heavy armor, 9kg plusz, ennyit megér cipelni. Hozzáteszem kömín csávó volt a Hevnoorak, meg köllött dolgozni a maszkjáért
[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
addikt
válasz Törzsúr #10672 üzenetére
Annyi, hogy alvásra nem kapsz bónuszt. Ami craftolásnál azért jól jöhet, ha éppen szintet akarsz húzni.
De a vérfarkas szerintem is jobb mint a vámpír (kevesebb hátrányos dolog), de én se szeretek az lenni, úgyhogy kigyógyultam ahogy lehetett.
De ez is ízlés kérdése, ki hogy szeret játszani, szerencsére van lehetőség többől választani.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
mikrosuttii
aktív tag
Saját:[link]
-
Varlaisaran
senior tag
Ugy döntöttem folytatom az Ayleid Transfusiont Skyrim alá. Aki érez kedvet beszállni egy különleges (perpill az egyetlen ilyen) projektbe, itt a lehetőség. Ügyes grafikusra lenne szükség, akinek semmi más dolga nem lenne mint szép nagyfelbontású textúrákat alkotni, illetve tudjon normal map-eket, esetleg parallax map-eket készíteni hozzájuk. Nem kell tudni modellezni semmilyen szinten, az az én dolgom. Akit érdekel, részletek pü-ben.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
mikrosuttii
aktív tag
Újra fel kellett tölteni:[link]
-
JamesHun
addikt
válasz mikrosuttii #10678 üzenetére
Ezt a videót a felhasználó eltávolította.
Sajnáljuk.SeriesX: JamesSHun
-
Prosector
addikt
válasz Varlaisaran #10677 üzenetére
Bar ertenek hozza... multkor nagyon elkapott ez a 3D-s dolog(Maya,Max,C4D,Blender,stb.),de mar elmult(nem teljesen).
Tudom ,h ez nem egy epito jellegu post volt,de jo volt kiirni magambol... sry...
Amugy a Skyrimet imadom: ez az elso RPG amivel par oranal tobbet jatszottam.
Meg 1x bocs,de ez talan belefer az off-ba.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Hello Mindenki!
Segítsetek már elkezdtem volna most újra játszani de nagyon nincs kedvem lopakodni egyszerűen meguntam szerintem. Mivel menjek? Mármint egy varázsló lesz unalmasabb az idő múltával vagy egy harcos? Várom a tippeket
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
addikt
válasz freelanced #10681 üzenetére
Helló!
Én harcos-varázsló vagyok amikor csak tehetem.
De varázslóban több lehetőség van: puszító+gyógyító, lényidéző+illuzionista, fegyveridéző+pusztító, stb. Mehet páncélban vagy anékül is.
Harcos az mindig csak megy és üt (ami jó dolog persze, de nagy különbség szerintem nincs hogy egykezes vagy kétkezes, max hogy van-e nálad pajzs is vagy nincs).[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Prosector #10680 üzenetére
Ezzel én is igy vagyok. Megépítettem az alap asset-et, és ugy elment a kedvem az egésztől hogy csak nemrég jött meg újra Igazából be akarom fejezni rendesen, legyen beltere, és legyen White Gold torony ugyanugy mint az Oblivionban volt plusz kicsit tuningolok rajta hogy jobban nézzen ki. Szerintem egykét nekifutás még lesz amg célhoz érek, de ez ilyen játék
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
válasz freelanced #10681 üzenetére
Egyik se lesz unalmas, ha mindvégig master fokozaton játszod. (kulcsszó: MINDVÉGIG). Bazi nagy lesz mindenkinek az életereje, és alig vesz el valamicskét a fegyvered. Most 40. szinten 15-20 perc egy őssárkány, sok-sok taktikázással. Meg lydia, meg a Frost Atronachok segítségével. 1 leheletet még túlélsz, a következőt már nem. közepes ward meg eszi a mannát, mint az állat.
Ha meg úgy érzed, hogy könnyen ment egy küldetés, akkor szintlépéskor ne a health-ra tegyél, hanem magicka vagy stamina-ára.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
freelanced
addikt
válasz kiskornel #10684 üzenetére
Igazából én magát a stílust unom meg általában nem a nehézséggel van gondom, még azt se bánom hogy egy ütés egy ember igazából nem is tudom mitől lesz unalmas csak simán ráunok hogy nyilat eresztgetek a medvékbe vagy csépelem őket...
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
kiskornel
addikt
válasz freelanced #10685 üzenetére
Véleményem szerint a játékot úgy tervezték, hogy még használható maradjon akkor is, ha valaki nem behatárolt tulajdonságú, stílusú karaktert hoz létre. Ha íjászt hozol létre és kitápolod, akkor sajnos egy idő után könnyű lesz a játék. Ám ha varázsolsz, íjászkodsz, 1 kezes és varázsbot harcmodor váltogatja egymást, akkor egy bazi élvezetes játék sülhet ki belőle úgy a 40. szintig.
És ne cheatelj. Nincs értelme. Ha nincs várakozás / alvás / gyors utazás (ez utóbbit akkor használom, ha már megtisztított terepen járok).
Mindenki azt írja, hogy olyan sok-sok pénz van. Hát én meg alig valamit tudok összekaparni. Olyan olcsón veszik a rabolt cuccaimat. Aztán meg iszonyú pénzért tanítanak bármit is a szereplők. Sárkányok is alig-alig elvétve fordulnak elő amerre járok. Keresni kell őket.Most úgy tudom legyőzni a medvét, hogy magamra haragítom, odafutok Lydia mögé, erre a medvével ő küzd, gyógyvarázslatok, majd vissza, és amíg a medve foglalt Lydiával, oldalról én is ütök párat rá. 1-1-ben Lydia nélkül már esélyes, hogy legyőz. Pl. a trollok bazi nehéz ellenfelek. Nyíl meg szart se ér. Oblivion mértékű sebeket okoz. Szóval ez a futkozós, üldözős, felgyógyítom, majd megyek vissza a harcba nekem bejön. Időnként egy atronach-csal növelem az esélyeket.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Az miert van ,hogy nehany questnel szurke a ''show on map" gomb es igy nem tudom hova menjek.
Talan rossz sorrendben csinaltam par dolgot?
A masik: 53-as warrior vagyok. Ugy erzem kis tulzassal megcsinaltam mar mindent.
Master fokozaton van a jatek,de igy is a legtobb enemy 2-3 csapas.(2 daedra sword,daedra armor,esetleg pajzs
Nincs mar kihivas a jatekban,de hajtanak meg ilyen dolgok,pl.:
-81. szintet elerni
-78. szint utan lehet csak talalkozni ancient dragonnal
-magus kepessegekhez tartozo dolgok(pl.:90-es conjuration utan jon az atronach forge)Tehat ilyenekrol van tudomasom,de el nem tudom kepzelni ,h mit csinaljak-teszem fel-a 81-es szintig. Jo lenne kimaxolni a csajom.
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
válasz Prosector #10687 üzenetére
Igen, van ilyen. Ha járkálsz, felfedezel, akkor néha olyan tárgyakat is megszerezhetsz, amik küldetések céljai. Ám a küldetés csak akkor indul, ha megfelelő személy, esemény elindítja azt.
Itt pl a golden claw. Ha nem beszélsz Camillával Riverwoodban, csak felmész a romokhoz és kipakolod Bleak Falls Barrow-ot, akkor a küldetés listában így jelenik meg (ez most csak emlékezetből, nem bizti, hogy pontos): find the owner of the golden claw. (és nem mutatja, hogy merre van. Mert azt Camillátólt tudnád meg, hogy kihez kell vinni).
Ilyenkor ez marad: [link]"-78. szint utan lehet csak talalkozni ancient dragonnal" - ez így nem igaz. Én sose jártam még ekkora szinten, mégis találkoztam már nem 1-gyel.
Valamiben azért még esetlen a karaktered, ha ennyire egykezesre gyúrtál, nem? Használd azt, amiben nem vagy jó.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz genndy #10688 üzenetére
Igen ilyen van,de pl.nem talalom a Gemination of Quill-t sem ,pedig vhol a Honrich-to aljan van ,de hiaba uszkalok nincs sehol.
Meg amikor vmi gyilkossagot kene felderitenem Jorleif-fel:regebben meg ott volt a nyil a sir felett,de mar az sincs ,plusz hiaba beszelek Jorleif-fel a dialog boxban sincs semmi erre utalo szoveg.
Beszelnem kene 1 rabbal is a Dragonsreach alatti bortonben,de ezutan sem tortenik semmi.
Lehet ,h bugzik a jatek? Vagy en vok a bena?
kiskornel : vmelyik wiki-n olvastam ezt az ancient dragonrol,azert irtam
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz kiskornel #10689 üzenetére
Megvilagosodtam !
Tehat akkor vannak nalam olyan questek amikhez meg nem beszeltem a megfelelo npc-vel/nem tettem meg vmit ,amit meg kellett volna ,ha jol ertem.
Persze ,van amiben nem vok jo. Pl. az ijjal meg van hova fejlodnom ,csak jobban szeretem a face to face harcot,ezert megyek warrior-ral.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Ha elobb nem ,akkor biztos ujrakezdem a jatekot ,amikor kijon a magyaritas.
Akkor talan kevesebb "hibat" vetek.
-
viharhozo
addikt
válasz kiskornel #10686 üzenetére
Masodszor jatszottam vegig, bizva abban, h mostanra nem lesz olyan bugos, mint egy eve (ami vegulis igaz). Igazabol a nehezsegi szintet ott rontottak el, h potion+enchanttel korlatlanul lehet tapolni bizonyos skilleket, igy olyan fegyvereket meg pancelokat letrehozva, amik praktikusan terminatort csinalnak a karakterbol. Ha ezt mondjuk 200-ra korlatoztak volna, talan maradt volna a jatekban kihivas. Megiscsak nonszensz, h sneakbol 1500-at lehet sebezni ijjal, ami egy lovessel elintezi a jatekban szereplo ellenfelek ~97%-at.
Penzed meg akkor lesz, ha megcsinalod a Thieves Guild kuldeteseit.
Prosector: nehany kuldetes azert szurke, mert maradt meg boven bug a jatekban.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
addikt
válasz viharhozo #10693 üzenetére
Miért kéne feltétlenül kihasználni egy exploitot? Én se használom, elég nekem a max. 100 a tulajdonságokból, és remekül szórakozom. Ha meg valaki terminátorként akar játszani, nyomja be a tgm-et. Nem érzem jogos panasznak, hogy nem nyújt kihívást a játék, ha saját magadnak rontod el...
Sok bugot javít az Unofficial Patch (küldetésbugokat is), érdemes használni.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
törölt tag
Én ezért nem gyúrtam arra, hogy OP legyen a karakter. Inkább leszedtem egy Push mod-ot ami lök egy szépet az ellenfeleken de cserébe 1 hit is vagyok ha bénázok és így ügyeskedni kell.
A legtöbb játékban a Thief és Ranger-el kell Agility/Dexterity-vel ügyeskedni de itt azért máshogy van megcsinálva.
Ezért lett egy melee/caster a mostani karakterem mert a régebbinél meguntam, hogy Bow elő és Max Payne módban nincs kihívás -
kiskornel
addikt
Én amerre járok, akárkivel beszélek, elfogadom a küldetést, amit ajánl. Aztán meg nem jelölöm be, viszont ott van, mint megkezdett küldetés. A térképre is így kerülnek fel az ikonok, és csak pár alkalommal volt, hogy jelöletlen helyre kellett mennem. Így én csak esbent talátam bugosnak, bár az már régen volt az előző játékkal.
Szóval be van jelölve 1csillió kis küldetés, és amerre járok, arra megoldom azokat. Kellemetlen mellékhatása, hogy mindig van nálma 1-2 vacak tárgy, amit valakinek át kellene adnom a térkép másik oldalán, és foglalja a helyet, meg a súlyt.
De gondolom így tervezték.
Viszont volt, hogy megszereztem egy küldi tárgyat mielőtt elindult volna a küldetés, és mikor beszéltem valakivel -> elindult a küldetés, és egyből kiírta, hogy megszereztem a tárgyat. Egyelőre még nem fedetem fel a legújabb játékmenetemben bugot.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kiskornel #10696 üzenetére
Küldetéstárgy nem foglal súlyt (a rendes súlyát mutatja ugyan, nincs kinullázva mint az Obliban, de valójában nincs súlya). Ettől még engem is kicsit zavar hogy kidobhatatlanul ott van...
(#10697) freelanced : mage.
-
kiskornel
addikt
válasz freelanced #10697 üzenetére
Én meg azt mondom, meg virágnyelven is ezt írtam eddig, hogy ne válassz kasztot. Mindenből egy kicsit. Mage-Warior-Thief classt játsszál. Jó lesz! Csak mindvégig masteren menj.
1x átváltottam valamiért adeptre, egyből egy osztállyal magasabb páncélt osztogatott a küldetés végén. Azonnal visszamentem masterra.Arra figyelj, hogy jó csajszi legyen a karakter. Úgy lesz benne némi irónia.
(#10698) genndy: ezt jó tudni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest