Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • woker

    aktív tag

    válasz #75376384 #15828 üzenetére

    Klasszikus áldozathibáztatás, tehát az a hülye aki kiadta pénzt és még véletlenül sem a kiadó aki túlárazta az "extrákat"? Nem gondolod, hogy esetleg a kiadóknak kellene ezen a mentalitáson változtatni, hogy ne próbálják lépten-nyomon lehúzni az ügyfeleiket és ne tekintsék őket fejőstehénnek?

    "sehol nem volt leirva, hogy azon tul barkinek barmi plusz jarna es ez alatt ertsd a plusz x evnyi supportot. ilyenrol szo se volt."
    Szóval szerinted a kiadók beszedik a lóvét és a deveket meg abból fizetik ami közben esetleg beesik vagy esetleg, de tényleg csak esetleg megtervezik a projektet az elejétől a végéig, költségvetéssel, életciklussal és ha az eladásokból befolyik a szükséges összeg akkor azt mondják, hogy srácok itt a keret az üzemeltetésre amit kértetek ami a számításaitok szerint fedezi a szolgáltatás üzemeltetési költségeit, minden egyébre meg szerezzetek pénzt (aka DLC/mikrotranzakciók/stb formájában)? Kicsit olyan mint a garancia, ha megveszel valamit akkor joggal várod el, hogy az adott terméket egy ideig támogassák.
    Ez amolyan íratlan szabály, ha ott hagyod az út szélén a vásárlóid akkor annak hosszútávon te iszod meg a levét.

    A gear 2.0-val meg arra próbáltam utalni, hogy előbb az alapokat kellene rendbe szedni és utána kellene új contentet tolni (az első résznél is eltartott legalább az 1.6-ig mire nagyjából ráncba szedték az egészet, bár van akik szerint az 1.8-cal lett igazán jó) mivel ha az sikerül akkor azzal vissza lehet csábítani a csalódott játékosok egy részét ami ugye nagyobb profit hiszen úgy többen lesznek hajlandóak fizetni az új DLC-ért csak mert a seasonal cuccok azok megint a FOMO-t erősíti, hogy azon keresztül próbálja vásárlásra ösztönözni az ingadozókat.

    #15835:
    Szóval akkor itt csak tapsolni lehet az Ubisoft/Massivnak mint pl. a kedves vezetőnek Észak-Koreában, mindenki másnak pofa alapállásba? Én kérek elnézést.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés