Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • woker

    aktív tag

    válasz FireKeeper #15729 üzenetére

    A probléma alapvetően nem azzal lenne, hogy fizetős hanem azzal, hogy a Ubisoftnak volt pofája kiadni az ultimate verziót (de ez igazából igaz bármelyik verzióra ami tartalmazta a y1 pass-t) ami 40€-val került "csak" többe mint az alapjáték ellenben az a plusz amit nyújtott azt egy jobb érzésű fejlesztő/kiadó odaadta volna mint pre-order bónusz mint sem legyen pofája több tíz eurót elkérni gyakorlatilag a semmire (és ez nem kevés customer goodwill-be került nekik)...

    Egy ilyen fizetős DLC időzítése azért visszás mert a játék mechanikailag rosszabb állapotban van közel 1 évvel a megjelenés után mint ahol az első rész tartott 7 hónappal (2016 októberében jött ki ugye az 1.4 amivel elkezdték javítani az olyan dolgokat amik rengeteg játékos életét keserítették meg) és eddig csak az ígérgetés ment a javításra, gear 2.0 még sehol, de 3 héten belül már érkezik egy DLC amiért elkérnek további 30€-t? Előbb javítsák ki a játékot és utána _esetleg_ beszélhetünk arról, hogy kaphatnak pénzt, amennyiben jól sikerül.
    Ráadásul sokan elfelejtkeznek arról (vagy olyan megbocsájtóak, hogy azt még Jézus is megirigyelhetné), hogy az Ubinak nem is olyan régen volt egy botránya a Breakpointtal (aka The Division Breakpoint -but now with even more microtransaction-) kapcsolatban ahol a kapzsiságuk látszólag nem ismert határokat mivel telepakolták mikrotranzakciókkal az amúgy teljes áron kínált játékot ami még a média szerint is legfeljebb középszer lett és mindezek után továbbra is lelkesen adnak/adnának nekik még több pénzt...

    p.s.: Szóval ha nem gond akkor nem siratom meg szegény deveket, hogy jaj miből kell megélniük szegényeknek. A fejlesztést és a következő x év supportját te és mindenki más aki megvette megjelenéskor (vagy előtte) kifizette _előre_ nekik, pontosabban a Ubisoftnak. Ha nem így volt a költségvetés elkészítve és jóváhagyva akkor ott komoly gondok vannak és a felelősöket ki kell rúgni a fenébe.

    p.p.s: Ami különösen ironikus, hogy jelenleg a US storeban … $3+adó míg az EU-ban 10€-ért kínálják leakciózva a játékot ami egy AAA címnél szűk 1 évvel a megjelenés után sok jót nem jelent (azaz mindenáron megpróbálnak bepalizni még több embert akik esetleg nem elég tájékozottak és le lehet húzni őket további összegekkel).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés