Új hozzászólás Aktív témák

  • Fecdzo

    senior tag

    válasz Attihun #5354 üzenetére

    Haaaat....nem keszitettem pntos exceles kimutatast a kotesek teljesuleserol, de 95%-ban ott teljesultem ahol szerettem volna, max 0.1-0.9 pipes csuszas fordult elo, amit beszamolva a spreadekbe ami MM-nel szokott lenni meg mindig jobban jarta. Es ezek kozott voltak nagyobb kotesek is (1 lot folott, es volt 0.1 lotos is). Es mivel nem skalpolok meg ha csusznek nagyot akkor sem fajna...nem HFT vagyok mint mondtam mar..

    En az atlagrol beszelek, a valos kereskedesi idorol, nem a ferborult idoszakokrol ahova lesarkitasz...arrol ami relevans.Amugy ezt hivjak likviditasi kockazatnak amit fentebb irsz....akinek ez nem tetszik mehet sakkozni ;)
    Amit te felvazolsz az termeszetesen elofordulhat, de ketlem h egy MM sokkal jobb spreadeket adna ilyen idoszakokban is. Ilyenkor tagitanak csak igazan plane ha nem tul sok likviditas szolgaltatoval szerzodtek le...azt is hozzateszem h mar evek ota ra se nezek MM-re!

    MIG-re valaha is eskudott valaki??Azzzzigggen! MM-ek MM-je volt...4 digittel!!!Saxo, Fxpro, Oanda, FXCM a legnagyobb MM-ek! Nem ertem....nem probalgatni kellett volna azoknak akik itt nyitottak szamlat, hanem inkabb utana nezni, hogy mi alapjan ismerhetjuk fel a kulunbseget. FXCM mellesleg a legnagyobb kereskedelmi FX broki aki csak nem reg ajanl ECN kapcsolati hozzaferest. Nekem meg februarban azt mondtak 100.000 dollartol adnak ilyen szamlat.

    Erdekes, hogy ATC, Dukascopy, Collective FX, soha meg csak emlitesre sem kerult....no comment....

    fulekitrading.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák