Új hozzászólás Aktív témák

  • HollywoodBoy

    tag

    Sziasztok!
    Megjött nekem is a C835 és lenne pár kérdésem. Bocs ha túl triviálisak - 16 éve vettem utáljára saját TV-t azóta változtak a dolgok...
    - Lefuttatam amit itt a fórumom ajánlotok pixel tesztet, grey uniformity tesztet este még megnézem a feketét is korom sötétben, de eddig tetszik amit látok. 1 pixelhibát vélek felfedezni, ami a kéknél és a feketénél elég feltünő, de a többi színnél nem annyira. Valószínű emiatt nem állnék el a vásárlástól, de szeretném megkéderdezni, hogy ez mennyire "normális" jelenség? Nálatok is előfordul 1-1 halott/rossz pixel, vagy ilyen esetben egyből cserét szoktatok kérni?
    - Minden be és ki kapcsolásnál kattan egyet valami. (De működés közben és a kikapcsolás után már nem csinálja). Ez normális?
    - Play áruházat tudok valahogy az elől levő, vagy egyáltalán az "Összes alkalmazás" részhez varázsolni? Mert minden egyes alkalommal ha a Play Áruházba akarok menni, akkor a beállításokon keresztül, a telepített alkalmazásokon át tudok csak eljutni oda, máshol nem listázódik.
    - Ez az előbbi gond nem lenne olyan nagy probléma ha működne a kereső funkció. Most ha rákeresek valamire az "inteligens"/Google asszisztens keresővel, akkor csak Youtube-ról hoz találatokat. Ha az alkalmazás keresőben keresek rá valamire, akkor meg azt mondja 1mp után kb., hogy "Something went wrong" és ilyen szépen magyarosan kiolvassa. ;] Ezzel mit tudok kezdeni? Ha közvetlenül Google Play-ben keresek rá valamire az probléma nélkül működik és tudok telepíteni szépen.
    - A film streamelés tekintetében mennyire számít, hogy kábelen, vagy WIFI-n lógok a hálózaton? A 4k HDR tartalmak mennek WIFI-vel is pl. Netflixről szépen?
    - Milyen böngészőt ajánlotok erre a Google TV-re (lehetőleg chromium alaput keresek)?
    - Mi értelme van a 2 távirányítónak egyébként amit adnak hozzá? Kb. ugyan azokat a funkciókat látom mindkettőn. Talán az egyik kimondottan a Google asszisztenshez való?

    Az utolsó kérdésemet kimondottan Vhiktor-nak címezném, kicsit OFF-ba:
    Szeretném az ajánlott beállításokat megvásárolni és beállítani. Akkor ajánlod megcsinálni amikor már ment a TV néhány 10, akár 100 órát, vagy most is van értelme?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák