Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz bubi92 #2640 üzenetére

    Szia
    Van egy grafit rajz, de a srácnál van, majd a jövő hét körül hozza megint, akkor be tudom szkennelni. jah, kösz, hát én nem vagyok túl elégedett, rajzolni egyszerűbb. de talán majd alakul. :B

    Egy storm rotary a-100-at vettem és két kínai rotary-t, előbbit a The Tattoo Shop-nál, utóbbiakat az ebayen.

    Szárakból és csőrökből egyszer használatos műanyag/szilikont használok, márka mindegy - legalábbis ez még nem forrott ki nálam.

    Tűkből - ajánlásra - nem rendelek kínait, ezért az ebayen is elérhető Panther márkát rendeltem.

    Festékekből - szintén ajánlásra - Intenze és Eternal márkák vannak, ezekkel vigyázni kell, mert az ebayen felbukkannak hamisítványok is.
    Én az ebayen vettem, de átnéztem részletesen a feedbackjait a csókának, és meggyőződésem, hogy eredetit kaptam.

    Mivel egyelőre még csak feketét használtam, ezért nem tudok a színekről érdemben nyilatkozni. Az Intenze Lining Black-ját és True Blackját használtam.higítás nélkül, ezzel egyelőre nem tudtam mit kezdeni, utánképzés szükségeltetik. Akartam a mintába halványabb árnyalatokat, nem jöttek össze egyelőre. lehet, hogy a true black nem jó ilyen célra, ha megnézed a képet, egészen fekete a fekete, mint a tribal motívumokhoz. De nem akarok hülyeségeket beszélni, majd jövő héten kiderül.

    Az összköltségem fontban kb 500 (200ezer HUF) körül volt, ebben nincs fogorvosi szék, van viszont egy nagyítóüveges lámpa

    Aztán kell még trafó, pedál, kesztűk, kábelek, fertőtlenítők, stencilhez a cuccok ... stb.

    Kezdéshez viszont nem muszáj ennyit belefektetni, szerintem 20-30 ezerből el lehet indulni. Kínai mindenegybe szettet viszont ne vegyél, külön külön rendelj, lehetőleg a festék és a tű legyen minőségi, a többi nem annyira fontos. Tehát ha tönkremegy a gép, akkor kuka és veszel másikat. Az ebayen minden van.
    Ha nem akarsz ebayezni, akkor meg keresd kisfőnök-öt, nála minden van, ami az induláshoz kell.
    Na, remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van, csak szólj ;)

Új hozzászólás Aktív témák