Új hozzászólás Aktív témák

  • I_Am

    veterán

    válasz Blaze13 #2000 üzenetére

    A rajz tetszetős. Sipcsontra pont jól is nézne ki, szerintem remek ötlet. A javítást elintézi egy jó szakember és a rajzon is csak pozitív irányba csiszol majd, ettől nem kell tartanod, a lerajzolt elképzelés már elég, hogy meg tudd csináltatni. ;)

    17 éves vagy, tehát minden valamirevaló tetováló írásos szülői engedélyt fog kérni, hacsak nem nézel ki idősebbnek.

    Tudok olyanról aki mintát megbánt, vagy később nem lett aktuális és átvarratta, de olyannal még nem találkoztam, aki magát a tényt, hogy tetováltatott és tetoválva van megbánta volna.

    Mennyibe kerül? Olyan 20-25 közé tenném az összeget és max 3 órára a munkát.

    Kezelés: elmondja minden mester, hogy mit tegyél vele, hogy kezeld. ;) Ha utólag bármi kérdésed lenne, akkor pedig nyugodtan hívhatod. Nem találkoztam még olyan tetoválóval aki egy első tetkóst lerázott volna a munka végeztével. ;)

    Körömvirág krém is nagyon jó, de a Bepanthen jobb. 4-5 napig ajánlatos majd azzal kenegetni, hogy elősegítse a bőr regenerálódását és a hámosítást, majd amikor már elkezdett hámlani, valamilyen vízbázisú testápolóval folytatni a bőrfelület kezelését. Naponta 3 alkalom ajánlott.

    Ha elszánt vagy én most megyek a héten a jóbarátomhoz, aki már 11 mintát varázsolt rám, lebeszélni egy újabb időpontot. Eljössz és beszélhetsz is Vele, akármilyen kérdésed van. ;)

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

Új hozzászólás Aktív témák