Új hozzászólás Aktív témák

  • hash99

    senior tag

    kb. 5 éve volt szerencsém az ipon gariztatáshoz utoljára akkor laza másfél hónap volt... Azt gondoltam én hülye mikor múlt hónap elején leadtam egy teljesen halott procit hogy az elmúlt 5 évben azért változtak már ott is a dolgok.

    Múlt hét hétfőn írtam egy e-mail -t hogy mi a helyzet. Pont Répa válaszolt hogy erre a hétre várják ők is. Most szerda van eltelt 10 nap megint írtam mert lassan vége a hétnek. Kollégája erre azt írja hogy még bevizsgálás alatt van a beszállítónál csatolva a sablon szöveggel hogy nem csak azt nézik hibás é hanem hogy mitől és javítható é. Itt halkan megjegyzem hogy processzort egy beszállító nem fog javítani vagy szétszedni és mivel teljesen halott hibát sem tud keresni.

    Kérdem én ha múlt hétfőn a tényállás az volt hogy a hétre várják a cserét akkor 10 nappal később hogy lehet még bevizsgálás alatt? Mellesleg mit vizsgálnak egy hónapja? Hogy beteszed egy lapba rárakod az áramot és nem történik semmi?

    Mindegy nem húzom fel megint magam de vicc hogy ennyit kell várni. Most meg arra várhatok hogy a beszállító mit válaszol az iponnak miért basztak bevizsgálni és cserélni a terméket. Mert ennyi jófejség volt a kollégában hogy írt nekik... Csak közben eltelt egy teljes hónap és még azt sem lehet tudni mikor lesz belőle valami.

Új hozzászólás Aktív témák