Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz Azie #5352 üzenetére

    Úgy értettem, hogy nekem ez pont pozítiv, ha nem mindig ugyanaz a lapok vannak játékban. Pont azért, mert akkor semmi esetre sem jöhet elő ugyanaz a szituáció, mint egy előző alkalommal.
    Ha meg mindig ugyanazokat a lapokat hasznájuk, akkor számomra egy idő után ismétlődni fog a játék. Hiszen hasonló szituációk lesznek. Lesz lap, ami tudom, hogy nekem kell, mert szeretem, vagy mert erős, vagy mert az én taktikámhoz jobban passzol és tudom, hogy fel fogom húzni előbb-utóbb. Ha viszont nem szerepel minden kártya a játékban, akkor ez is ad egy fajta izgalmat, hogy várjak-e rá úgy, hogy lehet nincs is a pakliban.

    Hogy mondjak egy "ellenpéldát", ha a Nemesisben mindig ugyanazok a szobák lennének, akkor eléggé repetítiv lenne a játék, mivel mindig fent lenne az a szoba, ahol le tudom magamról mosni a nyálkát, és hasonlók. Persze, a helyzetek mások lennének akkor is, de ha mindig ugyanazokkal játszod, akkor ott is lesz egy idő után hasonlóság (mi pl. kb. mindig ugyanazzal a pár emberrel társasozunk)

    [ Szerkesztve ]

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák