Új hozzászólás Aktív témák

  • biacsia

    tag

    válasz *Ropi* #9239 üzenetére

    Igen, pontosan ezen a véleményen vagyok én is. Így is tettem, az elérhető paraméterek közül a legközelebbit választottam, amit egy napon belül be tudtam szerezni 12V 0,17A. Iduktivitást nem láttam feltüntetve egyik gyártónál sem.
    Ugyanakkor a gyári venti 12V 0,18A , amivel most hibátlanul működik az meg 12V 0,1A. Mind a kettő 2 vezetékes.Látszólag nagy az eltérés teljesítményben, mégsem veszi zokon.(Mintha csak az számítana, hogy hány vezeték lóg ki a ventiből.)
    Ellenben ha bekötök egy eredetileg 3 vezetékes ventit ,ami ráadásul a gyári értékhez van közelebb 12V 0,17A, azzal meg hibát jelez.

    Valójában az a kérdés, hogy a kétfajta venti között ( 2 pines , 3 pines ) mi az a különbség, ami miatt hibásnak észlelni a szünetmentes? És hogyan lehet (egyáltalán ki lehet e) ezt javítani? Nyilván azért mert a rögtönzött piackutatásom szerint Magyarországon számomra egyszerűbb az utóbbi családból beszerezni egyet, amit meg is tettem. Lehet benne valami plusz elektronika? vagy mi? Vagy mondjuk azt, hogy "lelke van"? Ez nyilván csak vicc. :)

    [ Szerkesztve ]

    "...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."

Új hozzászólás Aktív témák