Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt501

    nagyúr

    válasz #68216320 #15844 üzenetére

    Én 1300-as CyberPower-t vettem szinuszost, de mikor vettem azért is ezt a típust vettem, mert akkor nagyon jó áron lehetett kapni, és a teszteknél is jól teljesített.
    Nálam a főbb szempont az volt, hogy a szervert hosszabb ideig működésben tartja, illetve lehessen szoftver nélkül is monitorozni, ne csak pár LED informáljon.
    Eddig az elvárásaimat maximálisan teljesítette volt pár áramszünet és gond nélkül áthidalta, illetve a benne lévő AVR is szépen tette a téli időszakban a dolgát, illetve most tavasszal is volt pár ingadozás a hálózatban és azt is szépen korrigálta, a benne lévő ventilátor nagyon halk éjszaka nem ébredtem fel rá amikor bekapcsolt, ami pozitívum, mert eléggé rossz alvó vagyok (a vásárláskor féltem is ettől, hogy a hangja zavarni fog) szóval a benne lévő ventilátor nem zavaró ha működik (csak töltéskor és mikor áthidalás van akkor működik).
    AVR esetén is csak annyit hallani, hogy kattan a relé de az sem zavaró.
    Nálam most egy saját építésű xpenology NAS van rákötve 6 HDD-vel routerrel és ONT-vel, így 72 perc áthidalást ír, szóval még mehetne rá pár dolog.

    ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Új hozzászólás Aktív témák