- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
- Windows 7
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI internet
-
IT café
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlovibuki
tag
Hali.
Xperia L HDR: kép
-
ghost364
senior tag
válasz szlovibuki #5751 üzenetére
Ez nagyon olajfestmény...
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Friss fotóim.
vasút eredeti nyers fotó
Egy másik fotó.
vasút 2 szerkesztett belenyúltváróterem szerkesztett
(A vallató terem előtt ?)szinházi próbarend eredeti
büfében készültsörre várakozva szerkesztett
kukucs szerkesztett
Nem jutott eszembe jobb cím.vakolat szerkesztett
Olyan ronda, hogy már szép.közönség szerkesztett
Egy ifjúsági koncert előtt bohóckodtam.folyosó eredeti
fantasy szerkesztett
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
BigBlackDog
veterán
Tegnapi szép napsütés és egy pár óra szabadidő hatására kicsit sétálgattam a városban. Az első és utolsó HDR módban készült, a másodiknál pedig naplemente téma volt kiválasztva. (Eredetileg a " Fotók, videók mobillal" topikban voltak ezek a képek, de minimális szerkesztés történt rajtuk (átméretezés és kontrasztmódosítás), így inkább áthelyeztem ide. )
SGSIII LTE (i9305)
-
Blyan
félisten
válasz BigBlackDog #5757 üzenetére
Nagyon jók!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MartOOn
addikt
Mind3 tetszik de a Búsuló Juhász a legjobb sztem.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
ghost364
senior tag
válasz MR007RM #5756 üzenetére
A váróterem, a kukucs, a vakolat és a fantasy nagyon jó lett!
BigBlackDog: Mind jó lett!
Vasárnap Pécsen voltam, természetesen lőttem képeket, de hát a minőség... [link] Talán ez lett a legjobb minőségű, ami azért sokat elárul. Sebaj, tervben van egy MILC, aztán majd egy teló is.
Nokia Asha 311 -
MR007RM
addikt
A minőségre vagy a művészi kompozícióra gondolsz? Mi köze a tehetségnek a komolyabb telefonhoz?
(#5760) ghost364: Kösz! Ha az a 4 tetszett akkor elégedett vagyok magammal. Átnézem a fotóidat, mostanában a flickr-en szoktam barangolni.
Tényleg nem rosszak. Veszek egy Asha-t.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
ghost364
senior tag
Na még egy Pécs felé lőttem, kocsiból.[link]
Nokia Asha 311[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
[link]
naplemente egy betondzsungel lakótelep széléről. -
Wa2x_
veterán
-
MR007RM
addikt
Az első azaz az Országház kivételével jók. Az elsőnél valjuk be nem vetted tüzetesebben szemügyre készültekor. Beégett, összefolyt. A linkelt méretben persze tökéletesnek látszik.
-
BigBlackDog
veterán
válasz MR007RM #5769 üzenetére
Hát, ha nagyon megnézem, akkor előfordulhat, hogy látok valami ilyesmit is. A helyzet az, hogy szerintem egy ilyen készüléktől -ráadásul ez egy telefon- bőven jónak számít ez a kép, nem egyszer produkált már ennél szörnyűbb eredményt. Meg aztán mégsem egy PureView készülék. Kicsit mondjuk meglepett a véleményed, minőséget szemlélve eddig éppen, hogy az elsőt tartottam eddig a legjobbnak, a másik kettőbe belenagyítva bőven több hibát problémát találtam.
(#5768) Wa2x_:
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz BigBlackDog #5770 üzenetére
Az első esetén úgy gondoltam könnyebben korrigálható lehetett volna az, ami nekem nem tetszett benne. De az is igaz a te telefonodat nem ismerem. Én általában mindig többet lövök és ott helyben visszanézem. Ha nem tökéletes gyanús, akkor változtatok a beállításokon.
-
MR007RM
addikt
[ Szerkesztve ]
-
-
MR007RM
addikt
naplemente C
Ez egy korábbi változat, amin nincs annyi smink.MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz MR007RM #5775 üzenetére
Nokia 808 PureView
naplemente C (javítva)
Már megint kapkodtam, és egy hibás változatot nyomtam az előbb. Ezek photoshoppal feljavított fotók, és figyelmetlen voltam. Ezzel ezt a témát lezártam. Lehetne ebből annyi változatot készíteni hogy ihaj.
-
Bandi8407
tag
-
Bandi8407
tag
Régebben nagyobb volt itt a pörgés...
[ Szerkesztve ]
-
-
Bandi8407
tag
Na akkor nekem elég is volt ebből a topikból meg a magát hatalmas fotósnak képzelő emberkékből mert azt hiszik hogy van pénzük megvenni akár egy 1020-at és mindjárt megüthetnek olyan hangnemet amilyent más valóban profi fotós topikban nem ütnek meg! Egyébként az aláírásban ott virít a Hogy S4-el készültek! Azt hittem nem erről szól ez a dolog de tévedtem, mindegy maradt elég más hely ahol értelmesebb emberek vannak!
-
BigBlackDog
veterán
válasz Bandi8407 #5784 üzenetére
És meddig lesz az aláírásodban? Pár év múlva is konzisztens marad az aláírásod a mostanában megírt hozzászólásokkal, linkelt képekkel? Nem kötözködni akarok ne érts félre, csak már volt olyan, ha jól emlékszem, hogy nem éppen azzal a készülékkel készült képet linkelt valaki, mint ami az aláírásában szerepelt.
-
Tomacko
senior tag
válasz Bandi8407 #5784 üzenetére
.....Egyébként az aláírásban ott virít a Hogy S4-el készültek!....... Ehez csak annyit, hogy mihelyst átírod az aláírásod akkor az összes azt megelőző hsz. aláírásod is az lesz ami a legfrissebb, valamint aláírásban szerepeltetve a telefon típust az nem lesz kereshető a fórumba, ha neked ez "terhes-torna" beírni, hogy mivel fotóztál és szerkesztettél akkor egy percig se sajnálom, hogy másfelé veszed az utad.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
MartOOn
addikt
válasz Bandi8407 #5779 üzenetére
Ez tetszik!
Igen. Volt porges... Vhogy nekem sincs mostanaban kedvem lovoldozni. Ha megis lovok parat, borzalmasak lesznek ... De itt a tavasz... Remelem felporog mindenki(velem egyutt)
Kitartas es tartsatok a lenduletet! Jovunk!HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
gergo5991
őstag
kép
egy naplemente kép az ablakból lőve, iPhone 5
várom a véleményeket
szerkesztésnél használt app-ok:
PS express
PixlrExpress+[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
válasz koboldozat #5791 üzenetére
Nagyon jók! A járda meg a virág kifejezetten tetszik
Gergo5991: Jó lett! -
Wa2x_
veterán
Nekem a virágok tetszik!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
MR007RM
addikt
válasz Bandi8407 #5778 üzenetére
Nekem tetszenek a fotóid, csak nem írom. Nyugi attól még ne hagyj itt minket, mert valakik nem bírnak magukkal! Töltögess és aki akarja meglesi őket.
-
MR007RM
addikt
A bogár 1-2 kívételével mind tetszik.
(#5798) pucz: Nemcsak a telefontípussal volt bajod, és értem mit mondasz, de lehetne ezt finobban is szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz MR007RM #5799 üzenetére
Még annyit, főleg nem rád rágtam be, volt egy megjegyzés ami szerintem nem volt egészen átgondolt. Leírva durva volt számomra a megfogalmazása.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Független Huawei P30 Lite Dual Sim 128/4GB MAR-LX1A karcos munkástelefon
- Megkímélt független karcmentes iPhone SE 2 (2020) - 64GB - fekete színben
- Karcmentes Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 2
- Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 1
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB 8GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest