- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Microsoft Excel topic
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- eBay
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Sweet.tv - internetes TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghost364
senior tag
válasz koboldozat #6600 üzenetére
Sajna azt csak ilyen-olyan GSM bolti garanciával lehet venni... Kamerára viszont ugyanaz
Az első cseppes kép nekem tetszik! -
koboldozat
senior tag
válasz ghost364 #6601 üzenetére
köszi
de egy 525-re egy ''ilyen-olyan'' gari most nem jóó? nem egy 1020-at veszel amihez tényleg kéne a 2év gyári Nokia gari.
Én a 808-amat is igy vettem netről egy GSM boltból 1+1év garival. függetlenül.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
ghost364
senior tag
válasz koboldozat #6602 üzenetére
Igazad lehet. Először drágább telefont akartam, de inkább veszek mellé egy SSD-t a gépbe. No de offoljuk szét a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Szerintetek ha ebbol a regi gepbol kiszednem a lencset, annak lenne ertelme? Hasznalhato lenne makrokhoz?
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
utazás
tűző nap
Budapest - Hősök tere és Műcsarnok
tükörkép
tükörkép 2
Direkt hagytam magam rajta!Budapest Erkel színház fotók
1,2,3,4
Voltak jobbak is, de sajnos megsemmisültek a kártyahibában. Ezt egy progi hozta vissza a halálból. (4)5,6,7
Ennél még vágás sem volt.(7)8
9 (fantázia)
10 (eltúlzott fantázia )És most jöjjenek a pókok a mostanában tőlem megszokott szokásos külső lencsés formában.
Apropó legyen fotóverseny, de nagyban itt. Ti indultok? Mert én igen.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Geengster
csendes tag
Üdv!
Egy ideje már követem a topicot, nagyon tetszenek a képek amiket csináltok.
Gondoltam én is megosztok veletek párat, amit tegnapelőtt csináltam. Sajnos Pókkoma nem nagyon örült neki, ha közelítek, úgyhogy kénytelen voltam zoomolni, ami annyira nem tett jót a képek minőségének, de azért nekem tetszenek.
iPhone 5S + Camera360
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz Nuada herceg #6608 üzenetére
Szerintem is a kicsit eszi, hisz olyan ennivalóak. Hát igen az óvónéni dézsmálja a beadott állományt. Vagy esetleg csak beszélgetnek miközben a kicsi csimpaszkodik? Megsérült és ezért kezelik stb......sosem tudjuk meg.
(#6609) Geengster: Művészi megvilágítást kaptak, jól van feltálalva.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Eddig S3-al készült képeket tettem ide be most viszont sikerült i5S-re váltanom, hát brutál ez a telefon.
Esőcseppek iDarkroom appal szerkesztve (eredeti)
-
ghost364
senior tag
válasz MR007RM #6607 üzenetére
Remek képek! Pókosak tetszenek a legjobban!
Geengster: Tényleg a minőség rovására ment a zoom, de attól függetlenül jó képek!
Megtaláltam én is a jobbféle lencséimet, ki is mentem fotózni. Valószínűleg ez az utolsó sorozat ezzel a telefonnal. A képek: Virágok,légy (na végre sikerült! ) ,Sok-sok vízcsepp és zöld (túlhúzott)
Nokia Asha 311 + Lightroom 5.4 + Gimp[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz ghost364 #6614 üzenetére
Mostanában a pöttöm apró pókokra bukom. Számomra szebbek és érdekesebbek mint a nagyok, csak tudja levenni őket az ember.
(#6615) Sanyi.il: Én is félek tőlük kívéve ha vadászni megyek. Még tavaly mikor óriás csótányt találtam a ház falán, na az volt beszarás közelíteni és utólag visszanézni úgyszintén.
(#6616) Wa2x_: Ma visszamentem a tett helyszínére még próbálkozni, de nyomát sem láttam a tegnapinak. Talán mert ma nincs óvoda?
-
Kasya
nagyúr
Kicsit kipottyantam a dolgokbol es nem nagyon lattam az elmult par napi kepeket....de MR007RM kepei meg emailben is zaklatnak, hala a flickr-nek
Tovabbra is nagyon raerzel a dolgokraA multkori pitypang csak kis modositassal, mert a multkori nekem tul szines volt:
Maganyos gyermeklancfuSajnos most munkacsucs van es keves idom van "gondosan" odafigyelni a kepekre, de ha meglatok egy jo pillanatot azert automataval lekapom. Igy jottek letre ezek a kepek:
Nehol vazert van gond a pontos fokusszal, tudom...Bakony alja reggel 7-kor barmit is gondoltok rola, tenyleg teljesen ilyen volt a panorama. A vakito fenyesseggel egyutt
Arpa kicsit az izlesemhez igazitva.
Bogaras kepet mar nem is merek linkelni a korabbiak alapjan, de azert erot veszek magamon
Hajnali sexL1020 + LR
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz girhesfarkas #6623 üzenetére
Hát ez már besz...ás, kész vagyok tőletek!
Ez az "Alien" már bekapcsolódásra kötelez!
Nézem a fantasztikusabbnál fantasztikusabb pók, légy darázs stb. képeiteket... Nektek neveznetek kell arra a Természetfotós versenyre.
Le a kalappal mindegyikőtök előtt!!Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
MR007RM
addikt
válasz toto0569 #6619 üzenetére
Köszike!
(#6620) Kasya: Így van ez már lassa 1000 éve, a jó teló és kiválló külső lencsém inspirál. És bizony csak azért sem akarok fényképezőt........várom a jobb kamerás telefont, azt amivel úgy gondolom szintet emelhetek. Mindig többre vágyunk, magunkat is licitáljuk, és ez így van jól mert ez visz előre.
A bakonyos a legjobb nekem a színei miatt.
(#6624) HoTaZo: Egy fényképész haverom fog segíteni nekem a "felkészítésben". Illetve vélemény és lebonyolítás, nehogy elszúrjak valamit. Azért ő mégis csak otthon van ebben. Az tuti valamiben indulni fogok telóval. Már gondolkozgatok a fotók kiválasztásán.
(#6623) girhesfarkas: Egész jók. Sokat kell gyakorolni és egyre jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Csináltam pár képet Nokia Lumia 520-szal. Milyenek lettek, szerintetek?
Bogár:
Radar: (?)
Borongós:
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
válasz koboldozat #6628 üzenetére
Köszönöm!
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
natë
nagyúr
[link]. Virág L1020
-
MartOOn
addikt
A radar nagyon tetszik! Meg vegre nem virag meg vmi óriás legyek pokok alienek... (Mert ezek tuti nem makro képek, hanem vmi orult nagy allatok! Mondjuk akkor meg rohadt batrak vagytok...)
Tudtatok amugy h a Földönkívülieket miert hivjuk Alien-nek?
Mert a Földön nem 'élijen'!HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
tybsen
addikt
válasz girhesfarkas #6623 üzenetére
TrollON: Az elso kep segitett megertetni, hogy honnan vette a samsung a galaxy S5 hatlapjanak otletétb TrollOFF
Nagyon jok, imadom ezeket a makrokat
-
válasz MartOOn #6633 üzenetére
Köszi szépen! Hmm...Milyen fura az avatarod...
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
-
natë
nagyúr
Szemcsi - 1020
-
natë
nagyúr
Templom - Lumia 1020 (tudom, rossz helyen van a fókuszpont)
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
-
toto0569
addikt
Colorado bogár
Tücsök
LG G2 macro -
ghost364
senior tag
Tegnap séta eredménye: Villanyoszlop és kavargó fellegek, felhők
Szevam: A második és az első szerintem is remek lett!
girhesfarkas: A makrók tetszenek!
toto: Szépek!
NokiaLumiaazaz a francokat Lumia. Asha. 311 + Lightrooom + Gimp[ Szerkesztve ]
-
Geengster
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest