Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo

    titán

    válasz #16514048 #18116 üzenetére

    Egy kép legyen mjó minőségű amennyire lehet, és amennyire az adott eszköz (amivel éppen fényképezünk) lehetővé teszi. ebben nincs vita. abban egyetértek veled, hogy nem minden a fullos minősé. Egy fotó szerintem akkor jó, ha "közöl" valamit. Ránézel és valami megfog benne. ha a családi képek közül ki kellene választani tizet, ami a legjobban megfog, akkor olyan képek kerülnének a listámra, amik a minőséget tekintve az első húszban sem lennének benne. Egyszerűen azért, mert olyan pillanatot örökítettek meg amik kedvesek számomra.
    Ha a családi fotóktól eltekintünk, mert azok megítélését a személyes érzelmek erősen befolyásolják, nekem akkor is az egyik legfontosabb tényező az adott kép hangulata/kisugárzása. lehet tökéletes egy fotó technikailag, ha a téma, vagy aszemszög "semmilyen", és lehet kicsit gyengébb minőségű, ha számomra olyat mutat, ami megmozdít valamit.

    Persze ezt a gyengébb minőséget egy bizonyos színt felett kell érteni, hiszen a téma is lehet akármilyen jó, ha maga a kép értékelhetetlen mnőségű. Meg kell találni az egyensúlyt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés