Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Kérlek ajánljatok egy jó kormánybőröst!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
LamerGyuri
senior tag
válasz Motion_Blur #39651 üzenetére
Udvari Zoltán, Udvarhelyi 45., 20/313-5314
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
mtade
aktív tag
Nincs valakinek eladó ddr2 notebook RAMja? 2x2gb 800mhz lenne a kiszemelt. Dell latitude e5500 a masina, ha ez érdekes. Köszönöm.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
szebe
addikt
A holnap keződő(?) Balatoni úti felüljáró felújítás miatti lezárásról és terelésről van bármerre infó? Feol, városi honlap nem segít, szomszéd meg nem nyitott ajtót.
Vagy nagyok az elvárások?[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
hzsolee
őstag
Lehet valahol a városban jó minőségű napvitorlát kapni? Pár éve vettem a vaterán 1-et. Akkor rohadtul belenyúltam. Sajnos már nem tudom kitől vettem, pedig nagyon tuti
Ilyenre gondolok:A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Motion_Blur
félisten
válasz LamerGyuri #39652 üzenetére
Köszönöm, már kértem is időpontot
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
szebe
addikt
válasz Komi28 #39655 üzenetére
Köszi, ezek megvannak.
Arról lett volna jó információt szerezni, hogy megint egyirányúsítják-e a buszforgalom számára a vasúti átjárót, vagy terveznek-e egyéb variálást.
Reggelente el tudom kerülni, de délután kénytelen vagyok arra menni."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
elder troll
őstag
Tudtommal egyirányúsítva lesz a két vasúti átkelőnél, azaz a stadion irányából lehet menni a spar-hoz közeli vasúti átjárón, és a rádió utcai átkelőnél lehet "visszamenni".
Viszont a rádió útnál valamit nagyon elkezdtek túrni a múlt héten, gyalogosan kb a legveszélyesebb helyen lehet csak átmenni. Ha végeznek ezzel a híd felújítás előtt, akkor egy szavam nincs, de jelenleg veszélyessé tették a gyalogos forgalom számára, és ott fog elmenni a fél város elviekben.[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
A jövőben kérjük a topikban meghirdetett termékeket-szolgáltatásokat mindenképpen a Hardverapróra feltölteni és onnan lehet belinkelni a topikba, köszönjük! -
elder troll
őstag
válasz Kalandor #39664 üzenetére
Múlt héten keresett valaki bios frissítés erejéig egy processzort.
Ilyen esetben a segítséget nyújtó illetőnek hirdetést kell feladni?
Pontozás szempontjából előnyös lenne, de nálam már a ló túloldalát karcolgatja.
Vagy már a processzort kereső fórumtársunknak kellett volna keresek hirdetést feladni, és azt belinkelni?
Tippre azért nem eszik ennyire forrón a kását, illetve ez a téma inkább beszélgetős/segítség nyújtós kategóriába sorolható, nem sok dolgot adtam el itt, inkább az ingyen vihető kategóriának van sikere. -
válasz elder troll #39665 üzenetére
A kölcsönkérésre nem vonatkozik.
-
AlexelA
csendes tag
Sziasztok.
Eladóak az alábbi cuccok :
Monitor [Asus Swift PG279q 27' 2k 144Hz (165Hz) G-Sync ] és egy
Videokártya [ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080 TI 11GB]Helyben picit lehet olcsóbb
-
N_A_S
veterán
Tudtok ajánlani fehérvári ételfutárt amire heti szinten be lehet fizetni?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
N_A_S
veterán
válasz Napfénysüti #39672 üzenetére
Napfénysüti
echterionKöszi a tippeket!
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
szebe
addikt
Év eleje óta Interfoodozok, egy erős átlagost hoznak, semmi extra. A lokál menzánál jobb és olcsóbb (mondjuk az nem nehéz ).
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Motion_Blur
félisten
Kézi raklapemelő (alias béka) javítására tudtok valakit?
-
pd
tag
-
elder troll
őstag
válasz honda23 #39680 üzenetére
Csak tippek:
-csökkent a hirdetések száma a kategória átrendezés után,
-sok volt a probléma a helyi adok-veszek témában kötött üzletek között, így lenne nyoma.
Mindenesetre így lehet a statisztikát tuningolni, illetve lehet hirdetés címekkel kommunikálni az adok-veszek témában. Mekkora poén lenne már -
Komi28
senior tag
[lezárás-kerülő] a város meghalt hétfőtől
-
mdk01
addikt
válasz Motion_Blur #39678 üzenetére
Alba-targ
Széchenyi körforgóból kell bemenni az udvarba és leghátul. -
mdk01
addikt
válasz Motion_Blur #39684 üzenetére
Nincs mit, fel sem fogtam, hogy itt is neked válaszoltam.
-
tick
aktív tag
Sziasztok, nem lapul véletlen valakinél egy felesleges AAA->AA elem adapter?
Everything that has a beginning... has an end
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Fehérváron hol található még használtruha-gyűjtő konténer? Tesco és Auchannál tudom ,hogy van, esetleg még máshol? Köszi!
-
-
vigyori78
őstag
-
Tom5
addikt
Sziasztok.
-
elder troll
őstag
A10-5800K oem topiklakó kedvezménnyel 10000,-
FSP Hydro 500W topiklakó kedvezménnyel 10000,-
A tápnál ne tévesszen meg a jegelés, elég fura népek terrorizáltak, így kénytelen voltam jegelni az 5. érdeklődő után. Az első három visszamondta, a 4. és 5.-kel nem fogok üzletelni.[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
válasz elder troll #39696 üzenetére
Óvodás hülye gyerekek homokozója lett sajnos a Hardverapró.
Eladásról teljesen leszoktam, de venni is kész rémálom bármit is.
Majdnem mindenki helyben akarja átadni Mucsaröcsögén, mert lusta postázni vagy előre kér 100k+ összegeket. -
válasz juliabrilke #39697 üzenetére
Az egész net. Utánvéttel kéri, meglepődik, hogy az mennyibe fáj. Nem veszi át. Nem válaszol üzenetekre, ha kérdezett valamit. Hirdetést nem olvassa el. Azt se tudja, mit vesz. 15 éves monitoron azon problémázik, hogy van-e rajta pixelhiba. Vidd ki neki ahova ő gondolja. Felhív, hogy megvenné, de ő csak most azonnal tuda átvenni, máskor nem. Stb.
Minden tele van ezekkel.Szerintem eladni könnyebb, csak hirdeted, a láthatóan hülyéket ignorálod, előbb-utóbb elviszi valaki. Venni macerásabb.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest