Új hozzászólás Aktív témák

  • Varoz

    őstag

    válasz hcl #26106 üzenetére

    Gokartpálya, ahogy előttem írták. Csak én dolgoztam is ott. Árak hatóságiak úgy is és náluk szinte azonnal megcsináltathatod. Ha kell elintézik az ügyintézést is, tehát elmennek az okmányirodába is ha kell. Nyilván ez plusz tétel, de ha nem érsz rá, akkor jól jöhet. :)
    Ja meg, ha nagyon nem érsz rá munakidőben, akkor azon kívül is vállalják, csak telefonáld le velük. Tehát akár vasárnap is. Tudom, én is csináltam. Ugye a gokart miatt úgy is ott vagyunk, akkor a vizsgát is meg tudjuk csinálni. :D

    Gumiznak is egyébként, 8 előtt nem, de 17 után igen. Bár erre kérdezz rá, mert ha sokan gokartoznak akkor nem biztos, hogy vállalják. :)

    szerk: Öcsém ott dolgozik hátul a műhelyben és azt mondja már csak ők gumiznak, a volt főnökömék már nem. A műhely meg csak 17-ig van. De azért rákérdezhetsz, ha gondolod, hátha. :)

    [ Szerkesztve ]

    hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

Új hozzászólás Aktív témák