Új hozzászólás Aktív témák
-
justflash
aktív tag
válasz MunezXBK #13650 üzenetére
Most akkor kopasz vagy, vagy karcolod a 100kilót?
(#13649) juliabrilke: Az a baj hogy ezeket a fogalmakat valószínűleg nem ismerik. Szerintem halálos fertőző betegségnek gondolják.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
ocsi19
senior tag
hali,
Case Logic 14,1" ENA-114K laptop táska eladó, 1x használtam, tehát új - 4.000.-
AMD A4-4300M Socket FS1 (FS1r2) mobil cpu, HP szervizben vették ki a laptopból(upgrade volt) - 8.000.-
-
Compaku
tag
Olcsó filmnézős, netezős AMD-s pc-t valakinek?
AMD Sempron 3000+ 1.81Ghz
Nvidia Geforce 6100 integrált vga
Asrock K8NF4G-SATA2 lap
Sata DVD
2*256mb DDR ram
Maxtor 80gb
400w huntkey táp
+benne van egy rack
Használatra kész, XP-s. Egy szép kultúrált ezüst/fekete házikóban van. PÜ-ben lehet érdeklődni.PÜ-re illik válaszolni!
-
Fecogame
veterán
Tudtok fehérváron 1 éves logisztikus képzést? Múltkor találtam, 1 évre volt 150k, de most csakazért se tudom megtalálni...
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Valami ilyesmi ventilátor átalakítója lenne valakinek, amit nekem szeretne ajándékozni, mert neki felesleges? Azt hiszem 90/120-as kellene.-= Pancsermeste® =-
-
sedo
tag
Tudom, nagyjából már túllépett a topic a használtruha gyűjtő konténeres sztorin, de itt olvasható a Vöröskereszt egész friss állásfoglalása a dologról.
Hátha még érdekes/hasznos lehet valakinek. -
justflash
aktív tag
válasz gyenge47 #13661 üzenetére
Tandíj mennyi? Állami helyeket nagyon visszavágták az elmúlt 2 évben. Az első OKJ meg ugye ingyenes.
Egyébként más világ a fősuli, sokkal több anyagot kell megtanulni, nekem kb 1200 oldal az egész jegyzet,egy logisztikai OKJ-vel és nyelvtudással meg simán lehet közel annyit keresni mint egy diplomával.
Én most azon filózok hogy az angol középfokú C mellé kéne németet vagy oroszt tanulni.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
gyenge47
aktív tag
válasz justflash #13663 üzenetére
Állambácsi fizeti mivel műszaki képzésnek minősül (a poén az, hogy gazdasági karon).
Amúgy 240.000/félév, ha fizetnéd, de amúgy még van 4 napod jelentkezni, 2 négyes érettségivel kb már bentvagy államilag finanszírozotton."egy logisztikai OKJ-vel és nyelvtudással meg simán lehet közel annyit keresni mint egy diplomával."
Khmm..
Ha már van egy normális nyelvtudásod, mellé egy diploma vagy OKJ, ez a kérdés szerintem, nem pedig az OKJ + nyelvtudás vs. Diploma. Első helyen a HR esnél a munkatapasztalat számít, második helyen nyelv, harmadikon az iskola. Tény, hogy nem egy BME- infó diploma, de előrébb vagy, mint egy bölcsész, és mégiscsak ott van a CV-ben, hogy diploma.Logisztikához valóban az a 2 nyelv jollyjoker. A Gyümölcs utcából '97-ben 5főből mára, 700+ fős vállalattá alakult cég vezetője mondta egy interjúban, hogy csak azt bánja, hogy középiskolában nem foglalkozott eleget az orosszal.
És nehogy azt hidd, hogy sokat kell magolni az egyetemen, különösen menedzserként, sajnos emiatt van is egy kis pejoratív hangzása is a szaknak. Ha tudsz mellette valamit alkotni, hasznosat, amit a CV-be bele tudsz írni, akkor az még jobb, és még csak meg sem kell erőltetni magad.
-
justflash
aktív tag
válasz gyenge47 #13664 üzenetére
Ez így nem is hangzik rosszul, jó lett volna 2,5 évvel ezelőtt tudni ezeket.
" Ha már van egy normális nyelvtudásod, mellé egy diploma vagy OKJ, ez a kérdés szerintem, nem pedig az OKJ + nyelvtudás vs. Diploma."
Félreértettél, nem ezen volt a hangsúly. Persze az lenne logikus hogy a nyelvtudás alap, de szerintem te is tudsz legalább 5embert aki kiszenvedte (kifizette) a középfokút csak mert kellett a diplomához, aztán ahogy megkapta a nyelvvizsgbizonyítványt el is felejtette amit esetleg megjegyzett, na ez 10 diplomásból 6nál így van.
-
gyenge47
aktív tag
válasz justflash #13665 üzenetére
Én mondjuk nem tudok olyat, aki csak fizetett volna a nyelvvizsgáért
Novemberben úgy mentem el nyelvvizsgázni, hogy tanultam rá vagy 2 órát, egyetemen semmit, előtte meg vasvári angol szak volt 7 év
Annyi még mókás, hogy a tanulmányi ösztöndíj úgy jár nálunk, hogy a jobb félnek jár, elosztva kb 5ezertől a 47600 ig. Ergo ha az évfolyamod átlaga és a legjobb tanuló között vagy félúton, akkor simán kapsz 20-30 rugót. És ezen felül van a szociális ösztöndíj, ha hátrányos vagy instant havi 11 ropi, ha halmozottan akkor 22.
+Köztársasági és Óbudai Ösztöndíj. Ha hökös vagy akkor még melóért is kapsz lóvét (meg sok egyéb mást is,de azt hagyjuk..)
És persze nappalisként járnak a diákkedvezmények..Hozzátenném, hogy nem tudok még1 felsőoktatási intézményt, ahol ennyi lovettát adnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyenge47
aktív tag
Amúgy Pécsre is érdemes menni, főleg a suna felhozatal miatt, egész egyszerűen brutális ami ott van.
-
nagyúr
-
mokujin2
tag
Sziasztok!
PC-hez keresek középkategóriás gamepadot. Ezalatt azt értem, hogy nem 15K-ért.
Csatolok egy képet is, ilyenem volt, de sajnos tegnap összetörtem.
Igazából jó más fajta is, csak tudjam használni a FIFA 13/14-hez, és komptaibilis legyen Win 7-el. A többi lényegtelen.
Akinek akad ilyen, és nincsen agyon nyomkodva (ne lötyögjön az analóg kar, vagy az irány gomb) annak várom a jelentkezését.
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
!!! Visca el Barca, y Visca Catalunya !!!
-
mokujin2
tag
Sajnos igen, pedig általában 25-30 gólt lövök egy meccsen.
Nem is értettem hogy mi történt. Aztán ideges lettem, és a sarokban landolt a gamepad, viszont egyben már nem tudtam kiszedni onnan.!!! Visca el Barca, y Visca Catalunya !!!
-
justflash
aktív tag
válasz gyenge47 #13666 üzenetére
Én tudok több embert is, persze mind közeli rokonom akire nem vagyok köteles terhelő vallomást tenni.
Amúgy a nyelvvizsgára való felkészülés nálam is kb 2óra volt, csak én nem voltam előtte angolszakon, középsuliban ukrán angoltanárom volt. De legalább nem zavarta hogy nem oxfordi hanem amerikai kiejtéssel beszélek.
(#13673) Napfénysüti, (#13670) kovsol: Egészséges hozzáállás, pénz meg nők legyenek, a többi le van szarva.
(#13674) mokujin2: Ha találsz van itthon egy ~80centis láncdarab, nem kell hozzá?
-
-
justflash
aktív tag
válasz freemanone #13678 üzenetére
Na ja, vagy esetleg egy kis Xanax is jó alternatíva.
-
kem
addikt
Sziasztok!
Érdekel valakit DDR2?
Ha hazaértem megnézem pontosan milyen,
a lényeg, hogy 2*4GB-ról van szó.
Corsair XMSKöszi!
-
justflash
aktív tag
válasz freemanone #13681 üzenetére
A póni nem nem jó, összesz*rja a lakást.
[ Szerkesztve ]
-
liquidmoon
aktív tag
Nokia Lumia 820 gyárilag független, garis. Igény esetén vezeték nélküli töltővel, hátlappal eladó. Érd priviben
-
justflash
aktív tag
válasz freemanone #13685 üzenetére
Az anyóssal jóban vagyok, egyformán utál engem is meg a lányát is úgyhogy szóba sem áll velünk, inkább ő mint egy póni.
-
kovsol
titán
Erre esetleg ötlete valakinek?
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
mellé, privát akart lenni
MunezXBK
kösz, írok neki
Procit megnyomni? Rugós a felfogatás, így kétlem, hogy túlhúztam volna, meg nem tekertem be tökig amúgy se.[ Szerkesztve ]
-
justflash
aktív tag
válasz kovsol #13689 üzenetére
Proci másik gépben próba, ha ott indul akkor megmakkant a lap. Valószínűleg az lesz, mert a procit csak úgy nehéz megölni.
Láttam már sok ilyet, valószínűleg az alaplap volt "kicsit" gyárilag nyákszakadt, és az aftermarket hűtő nagyobb súlya miatti deformáció adta meg neki a kegyelemdöfést.
[ Szerkesztve ]
-
kem
addikt
Van valakinek olcsó DDR2-je?
4Gb-nyi kéne 2 modulban.Köszi!
-
sandor906
tag
válasz kovsol #13689 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyent a gépem, amikor végleg összeveszett a "Geil EVO Leggera 1866-os"memória modulokkal és nem akarta őket a gyári beállításokon, csak alacsonyabb sebességen kezelni, viszont akkor legalább a bios-ig eljutottam. Igaz nekem AMD-van és az alapból nem csípi a Geil modulokat.
[ Szerkesztve ]
GhostDragon#24437
-
kovsol
titán
válasz sandor906 #13694 üzenetére
A gépem már 2012. szeptember óta üzemelt. Eddig vízhűtés volt rajta, majd az kikerült a gépből és gyári intel hűtéssel használtam most úgy 3 hete. Ma felraktam rá az új léghűtést és lám beütött a galiba. Arra gyanakszom én is, hogy a hűtő súlyát nem bírta, mert igazából eddig soha nem volt rajta nehéz hűtés, most meg egy Matternhorn ment volna fel rá, ami elég nagy szerintem.
-
justflash
aktív tag
válasz kovsol #13695 üzenetére
A régi Matterhorn valahol 800 gramm környékén van, az új 700 körüli, elég nehezek.
Ha a proci indul akkor egyértelmű sajnos, esetleg egy BIOS reflasht meg lehet próbálni ha arra hajlandó a lap.
De ha van rajta gari inkább gariztasd be, az a tuti.[ Szerkesztve ]
-
justflash
aktív tag
-
juliabrilke
veterán
Huh, ha tudnád nekem hányszor volt ilyen.
A gépszereléseket így minimálisra fejlesztettem, mert már unom nagyon.
Hűtőt cserélsz és utána semmi életjel.Viszont lesz majd teszt kártyám csütörtök-péntek magasságában. Nekem egy szerverhez kell, utána esetleg kölcsön tudom adni. Hátha közelebb jutsz a megoldáshoz vele.
-
sandor906
tag
Nem ismerem annyira a msi lapokat, de nekem az asus sabertooth-on eddíg volt egy scythe susanoo ami durván 1,5 kg, most egy noctua nh-d14 van ami kb 1,2 kg és megért mindkettő már néhány szétszerelgetést gond nélkül. Viszont kereskedőtől már hallottam, hogy msi cuccot ne erőltessük, mert elég sok a garanciális probléma.
GhostDragon#24437
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Horgász topik
- BestBuy ruhás topik
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Íme az új Android Auto!
- Kupon kunyeráló
- Androidos tablet topic
- Autóhifi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest