Új hozzászólás Aktív témák

  • Gergello

    addikt

    válasz Rick4 #71119 üzenetére

    Ilyenek voltak:

    - Telefonszolgáltató szerződéskötés, ez 3. nekifutásra, 1 óra vajúdás után meglett, ez még valamennyire benne van. Végén kis gond volt, mert majdnem nem tudtak megegyezni az eladók, hogy kihez írják be a jutalékot az szerződéskötés után. :Y

    - Lakatos, kellene egy vaskeret cégtábla mögé.
    Mondom neki kellene egy egyszerű vaskeret, amire fel lehetne rögzíteni, amit kell.
    3 nap mire árat tud mondani, de az olyan, hogy 100 + áfa, jah nem az túl kerek, akkor 98 + áfa.
    Én nem vagyok lakatos, de még azt sem mondanám, hogy műszaki ember, de valaki vagy ekkora kókler vagy szemtül pofába hülyének néz, le akar venni.
    Ennyit még én is tudok, figyi már. zártszelvény 6 méter egy szál, adott méretben 4k / szál. Kell 5 szál, le kell festeni, akármi. Van otthon elfekvő anyagom, azzal kicsit átnyomlak, kifizettetem veled, mindegy ennyi benne van, na szóval akkor anyagköltség az legyen 25, meg munkadíj egy 20 as. Egy nap kétkezi munkaért 20k az OK.
    Jó hogy azt meg nem kérdezte, hogy nem baj-e ha az egyik oldala csőből van, másik laposvas, maradék kettő meg különböző méretű zártszelvény. :DDD
    Végül sikerült találni egy másikat, aki félár alatt csinálja.

    - Gumi áruház
    Kiderült a nyesedék, leeső darab guminak a m2-e ugyanannyi mintha a tekercsből vágna újat. Ilyen a világon nincs, amúgyis nagyon drága gumi m2 :( . Kellene nekem egy 1,5 m-es darab, van neki nyesedékbe ilyen. Ugyannyi mint az új ? Télleg ? Akkor nekem inkább 1,6m-es kell, rohadjon rád öreg a nyesedék. Világon nincs ilyen, leeső darab ua., teli ár. lol.

    Hogy maradnak ezek életben ? Másutt, ha nem kaparsz, akkor éhen döglesz, mert majd a másik kapar helyetted és kiszorít.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák