Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Lacielvtárs #38400 üzenetére

    Volt az első másfél hónapban két újraindulásom és két magától kikapcsolásom, ami után csak akku kivétel-visszarakás segített. Tippem szerint valamelyik 3rd party app okozott galibákat, mert magától megszűntek az ilyen gondjaim és az Amber frissítés akkor még a fasorban sem volt.

    Amúgy szerintem nagyon jó telefon, gyors, nem lassul be, nem akad. Gyakorlatilag egy középkategóriás telefon, amiből kivágtak pár feature-t (vaku, ClearBlack kijelző), hogy belépőszintűként eladva ne veszélyeztesse a középkategóriára pozicionált Lumiák eladásait. Érdemben többet szerintem csak a 820 és az afölötti modellek nyújtanak az 520-nál.

    Annak azért érdemes utánajárnod, hogy a WP8-cal, mint rendszerrel együtt tudsz-e élni, megfelel-e az elvárásaidnak. Nekem megfelel, ami hiányzik, az olyan funkció csak, amit Androidon is évente egyszer használok kb.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák